Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba değerli anne aday adayları.
belirli bir aya bağlı kalmadan, ortak paylaşım yapabileceğimiz,
herkesin birbirine saygılı olduğu keyifli ve huzurlu bir topik diliyorum![]()
Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın bebeğim nasılsın....kız ne bu böle topik topik gezer olduk ne çılgınca...yupppiiii![]()
slmlar hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah bende bat 24 ekim umarım gelmez![]()
hayırlı olsun şekerim topiğin inş. herkes çift çizgiyi görür Rabbim kimsenin duasını yerde koymasın...:26::26:
günaydın bebeğim nasılsın....kız ne bu böle topik topik gezer olduk ne çılgınca...yupppiiii![]()
iyidir canım ne olsun işteyim hala adet olmadım bekliyorum. aynen öyle elbet bi topikte duracağız hayırlısı artık sen nasılsın
hoşgeldinnnn umarım kırmızıyı testte görürsün
teşekkür ederim canım inşallah herkes kırmızıları sadece testte görür
merak etme şekerim yalnız değilsiniz bizde aylarca topik topik gezdik en sonunda böyle bir topik açmaya karar verdik bir aya bağlı kalmıyoruz artık![]()
iyidir canım ne olsun işteyim hala adet olmadım bekliyorum. aynen öyle elbet bi topikte duracağız hayırlısı artık sen nasılsın
GunAydin dunyanin en seker en tatli en sempatik ve geleceyin en guzel anneleri nasilsiniz beni sorarsaniz iyiyim sukur
yarin yola cikiyorum memlekete gidiyorum sukurler olsunyarin giremiyicem yolda olucam
insalah 2 gune yazarim sizlere :126:
bu ay o kadar uzgun gunler yasadimki bilemedim zaman nasil gecdi artik 8 gunum kalmis adetimehic umrumda degil inanin
biliyorumki gelicek kahrr olasi adetim![]()
hep ben adetime 1 hafta kala test filan yapardim heyacaandan uyuyamazdim acaba hamilemiyim diyeama bu ay doktor olmaz yok diyince iste bu durumlara kaldim
![]()
sagol melekim canim benim mende seni optum kocamanhayırlı yolculuklar tatlımgüle güle git gel
gez toz eğlen stres at takma kafana
hayatta herşey olacağına varır inş bizimde nasibimizde vardır bigün anne olmakdemek ki daha zamanı var
kocaman öptüm seni![]()
Günaydın kızlar nasılsınız
gunaydıııın kızlarrrrrrrr![]()
Aynen öyle bizim de günümüz gelince artık topik topik gezmeyecegiz inşallah
Günaydın bu arada kızlar nasılsınız? Cimcimeem bir ara tablomuzu oluşturalım
GunAydin dunyanin en seker en tatli en sempatik ve geleceyin en guzel anneleri nasilsiniz beni sorarsaniz iyiyim sukur
yarin yola cikiyorum memlekete gidiyorum sukurler olsunyarin giremiyicem yolda olucam
bu ay o kadar uzgun gunler yasadimki bilemedim zaman nasil gecdi artik 8 gunum kalmis adetimehic umrumda degil inanin
hep ben adetime 1 hafta kala test filan yapardim heyacaandan uyuyamazdim acaba hamilemiyim diyeama bu ay doktor olmaz yok diyince iste bu durumlara kaldim
![]()
![]()
insallah canim ya insallah Allah bize o gunleri nasib etsin liste olusturursaniz bence bat sat gibi degilde cift cizgini goreceyi gun filan yazariz ne guzel olur farkli olur dimiiiiiiiigünaydın kızlaaaaarrrrr
taam kuzum oluşturalım bi ara
canımmm üzme tatlı canını elbet bizde anne olacağız en kısa zamanda. sonra gelir bu topikte yeni üyelere teselli veririz bizde sizler gibiydik şimdi çok şükür bebeğimiz oldu yanımızda diye![]()
selam kuzum sagol biz yaxsiyik sen necesen?slmm kıslarrrr slmmmmm nasılsınız bakemm
sagol bitanemHayırlı yolculuklar sercem
Doktor neden olmaz dedi ki sorun neymiş kist mi??
slmm kıslarrrr slmmmmm nasılsınız bakemm
slm kızlarrrr nasılsınızz.....
insallah canim ya insallah Allah bize o gunleri nasib etsin liste olusturursaniz bence bat sat gibi degilde cift cizgini goreceyi gun filan yazariz ne guzel olur farkli olur dimiiiiiiii
iyiyiz çok şükür kuzumm sen nasılsınnnn
iyiyiz kuzum sen nasılsınn
evet hayatım çok güzel düşündün o zaman bat yerine müjde vereceği gün diyelim![]()
çokk şükür iyi gibi biraz belim agrıyo okaa![]()
Merhaba kizlar nasilsiniz ben araniza yeni katildimve o cift cizgiyi görmeyi bende cok istiyorum size sorularim olacakti tecrübelerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim
Beniki hafta önce doktora gittim kontrol olmaya herseyin yolunda oldugunu soyledi ve o hafta sonu yumurtalarim catlayacagini soyledi simdi kasiklarimda gülsem bile birseyler hissediyorum sabahlari midem bulaniyo biraz ama ayni zamanda biraz üsüttüm galiba test saizce üsütmektenmi yoksa hamilelik belirrisimi
adetimin gelmesine 5 gün var test yapsam cikarmi