Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba değerli anne aday adayları.
belirli bir aya bağlı kalmadan, ortak paylaşım yapabileceğimiz,
herkesin birbirine saygılı olduğu keyifli ve huzurlu bir topik diliyorum
:nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun şekerim topiğin inş. herkes çift çizgiyi görür Rabbim kimsenin duasını yerde koymasın...:26::26:

günaydın bebeğim nasılsın....kız ne bu böle topik topik gezer olduk ne çılgınca...yupppiiii:9::9::9:

iyidir canım ne olsun işteyim hala adet olmadım bekliyorum :24:. aynen öyle elbet bi topikte duracağız hayırlısı artık sen nasılsın

slmlar hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah bende bat 24 ekim umarım gelmez :37:

hoşgeldinnnn umarım kırmızıyı testte görürsün :16:

hayırlı olsun şekerim topiğin inş. herkes çift çizgiyi görür Rabbim kimsenin duasını yerde koymasın...:26::26:

teşekkür ederim canım inşallah herkes kırmızıları sadece testte görür :16:

günaydın bebeğim nasılsın....kız ne bu böle topik topik gezer olduk ne çılgınca...yupppiiii:9::9::9:

merak etme şekerim yalnız değilsiniz bizde aylarca topik topik gezdik en sonunda böyle bir topik açmaya karar verdik bir aya bağlı kalmıyoruz artık:21:

hoşgeldinnnn umarım kırmızıyı testte görürsün :16:

teşekkür ederim canım inşallah herkes kırmızıları sadece testte görür :16:

merak etme şekerim yalnız değilsiniz bizde aylarca topik topik gezdik en sonunda böyle bir topik açmaya karar verdik bir aya bağlı kalmıyoruz artık:21:

gunaydıııın kızlarrrrrrrr:3::16:

iyidir canım ne olsun işteyim hala adet olmadım bekliyorum :24:. aynen öyle elbet bi topikte duracağız hayırlısı artık sen nasılsın

Aynen öyle bizim de günümüz gelince artık topik topik gezmeyecegiz inşallah :16::16:
Günaydın bu arada kızlar nasılsınız? Cimcimeem bir ara tablomuzu oluşturalım

GunAydin dunyanin en seker en tatli en sempatik ve geleceyin en guzel anneleri nasilsiniz beni sorarsaniz iyiyim sukur :46:
yarin yola cikiyorum memlekete gidiyorum sukurler olsun
:10: yarin giremiyicem yolda olucam:10: insalah 2 gune yazarim sizlere :126:
bu ay o kadar uzgun gunler yasadimki bilemedim zaman nasil gecdi artik 8 gunum kalmis adetime
:53: hic umrumda degil inanin :50:
biliyorumki gelicek kahrr olasi adetim
:ssz:
hep ben adetime 1 hafta kala test filan yapardim heyacaandan uyuyamazdim acaba hamilemiyim diye
:52: ama bu ay doktor olmaz yok diyince iste bu durumlara kaldim:ssz:

GunAydin dunyanin en seker en tatli en sempatik ve geleceyin en guzel anneleri nasilsiniz beni sorarsaniz iyiyim sukur :46:
bu ay o kadar uzgun gunler yasadimki bilemedim zaman nasil gecdi artik 8 gunum kalmis adetime
hep ben adetime 1 hafta kala test filan yapardim heyacaandan uyuyamazdim acaba hamilemiyim diye

hayırlı yolculuklar tatlım:16::16:güle güle git gel :10::10:
gez toz eğlen stres at takma kafana:24::24:
hayatta herşey olacağına varır inş bizimde nasibimizde vardır bigün anne olmak :49::49:demek ki daha zamanı var:5::5:
kocaman öptüm seni:54::54:

hayırlı yolculuklar tatlım:16::16:güle güle git gel :10::10:
gez toz eğlen stres at takma kafana:24::24:
hayatta herşey olacağına varır inş bizimde nasibimizde vardır bigün anne olmak :49::49:demek ki daha zamanı var:5::5:
kocaman öptüm seni:54::54:
sagol melekim canim benim mende seni optum kocaman:54: mende kocaman amin diyorum:16: insallah bizde en kisa zamanda anne olucaz Allah bizimde evladimizi yetiricek insallah:16:

Günaydın kızlar nasılsınız

gunaydıııın kızlarrrrrrrr:3::16:

günaydın kızlaaaaarrrrr :16:

Aynen öyle bizim de günümüz gelince artık topik topik gezmeyecegiz inşallah :16::16:
Günaydın bu arada kızlar nasılsınız? Cimcimeem bir ara tablomuzu oluşturalım

taam kuzum oluşturalım bi ara :34:

canımmm üzme tatlı canını elbet bizde anne olacağız en kısa zamanda. sonra gelir bu topikte yeni üyelere teselli veririz bizde sizler gibiydik şimdi çok şükür bebeğimiz oldu yanımızda diye :16:

slmm kıslarrrr slmmmmm nasılsınız bakemm

Hayırlı yolculuklar sercem
Doktor neden olmaz dedi ki sorun neymiş kist mi??

günaydın kızlaaaaarrrrr :16:

taam kuzum oluşturalım bi ara :34:

canımmm üzme tatlı canını elbet bizde anne olacağız en kısa zamanda. sonra gelir bu topikte yeni üyelere teselli veririz bizde sizler gibiydik şimdi çok şükür bebeğimiz oldu yanımızda diye :16:
insallah canim ya insallah Allah bize o gunleri nasib etsin liste olusturursaniz bence bat sat gibi degilde cift cizgini goreceyi gun filan yazariz ne guzel olur farkli olur dimiiiiiiii
selam kuzum sagol biz yaxsiyik sen necesen?
Hayırlı yolculuklar sercem
Doktor neden olmaz dedi ki sorun neymiş kist mi??
sagol bitanem:16::16::16::16:
doktor kist var dedi hemde yumurtam buyumemis dedi 12 ci gun idi gitdigimde bu ay gecdi hamile kalamazsin dedi
tabi Rabbim ol derse doktor kim ki, kismet nasib insallah en kisa zamanda kavusurum evladima tabi burdaki herkes

iyiyiz çok şükür kuzumm sen nasılsınnnn

slm kızlarrrr nasılsınızz.....

iyiyiz kuzum sen nasılsınn

insallah canim ya insallah Allah bize o gunleri nasib etsin liste olusturursaniz bence bat sat gibi degilde cift cizgini goreceyi gun filan yazariz ne guzel olur farkli olur dimiiiiiiii

evet hayatım çok güzel düşündün o zaman bat yerine müjde vereceği gün diyelim :16:

Merhaba kizlar nasilsiniz ben araniza yeni katildimve o cift cizgiyi görmeyi bende cok istiyorum size sorularim olacakti tecrübelerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim

Beniki hafta önce doktora gittim kontrol olmaya herseyin yolunda oldugunu soyledi ve o hafta sonu yumurtalarim catlayacagini soyledi simdi kasiklarimda gülsem bile birseyler hissediyorum sabahlari midem bulaniyo biraz ama ayni zamanda biraz üsüttüm galiba test saizce üsütmektenmi yoksa hamilelik belirrisimi
adetimin gelmesine 5 gün var test yapsam cikarmi

çokk şükür iyi gibi biraz belim agrıyo okaa :1:

anammmmm neden ağrıyomuş o belin bakimm :15: benimde karnım ağrıyo kırmızılar geldi :31:

Merhaba kizlar nasilsiniz ben araniza yeni katildimve o cift cizgiyi görmeyi bende cok istiyorum size sorularim olacakti tecrübelerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim

Beniki hafta önce doktora gittim kontrol olmaya herseyin yolunda oldugunu soyledi ve o hafta sonu yumurtalarim catlayacagini soyledi simdi kasiklarimda gülsem bile birseyler hissediyorum sabahlari midem bulaniyo biraz ama ayni zamanda biraz üsüttüm galiba test saizce üsütmektenmi yoksa hamilelik belirrisimi
adetimin gelmesine 5 gün var test yapsam cikarmi

canım bende 2 hafta erken ama sende demişsin belki üşütmüşsündür. adete 5 gün varken genelde doğru çıkmayabilir bence gününü bekle eğer bekleyemem merak ederim diyorsan kan testinde kesin çıkar canım. inşallah bebeğin seninledir :16:

Back
X