Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Avusturyada kaliyorum burda kan tahlilini ayni günde almam icin acil durum olmasi lazim baska sekilde bir hafta sonra gelir ozaman kadar gösterir kendiliginden

[TABLE="class: grid, width: 600"]
[TR]
[TD]Anne Adayı[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Çift Çizgiyi Göreceği Gün[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]Beklemede:6:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]21 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 600"]
[TR]
[TD]Anne Adayı[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Çift Çizgiyi Göreceği Gün[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]21 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba canım benim yaşım 24 inşallah çift çizgiyi 8 ekimde görürüm benide listeye eklermisin:16::16:

Selam kizlar bende yeni katildim araniza 9 ekim beenen gun cok merak ediyorum bu ay yeni basladik kasiklarimda sizlamalar var sanki dun aksam
tam gobek alti rahim bolgeainde bi kasilma gibi biseyler oldu. Bu arada zaman neden bu kadar yavas

merhaba canım benim yaşım 24 inşallah çift çizgiyi 8 ekimde görürüm benide listeye eklermisin:16::16:

hoşgeldin canım inşallah hamişsindir :16:

Selam kizlar bende yeni katildim araniza 9 ekim beenen gun cok merak ediyorum bu ay yeni basladik kasiklarimda sizlamalar var sanki dun aksam
tam gobek alti rahim bolgeainde bi kasilma gibi biseyler oldu. Bu arada zaman neden bu kadar yavas

ay inşallah hamişsindir sendeeee :16:

canımmmm topiğin hayırlı olsunnn tatlım benin bat da 8 ekim umarım bebeklerimiz bize bayram şekeri olarak gelirler :)

s.a kıslarr benimde 3-4 ekim bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun nasip ama belim agrıyo :18:

anammmmm neden ağrıyomuş o belin bakimm :15: Benimde karnım ağrıyo kırmızılar geldi :31:

Canım bende 2 hafta erken ama sende demişsin belki üşütmüşsündür. Adete 5 gün varken genelde doğru çıkmayabilir bence gününü bekle eğer bekleyemem merak ederim diyorsan kan testinde kesin çıkar canım. Inşallah bebeğin seninledir :16:

canom adet mi oldun bende dün oldum şükür yarın hormon testlerini yaptıracam yeni batımı bilmiyorum çünkü bu ay 42. Gün oldum :26:

canom adet mi oldun bende dün oldum şükür yarın hormon testlerini yaptıracam yeni batımı bilmiyorum çünkü bu ay 42. Gün oldum :26:

ay bilmiyorum kuzum oldummu olmadımmı
peçeteye geliyo çok az
ama pedde bişey yok. sökülemedim galiba :31:

benimkide 10 ekim bekliyorum ama sabredemiyorumda nasıl geçecek günler beklemek çok yorucu geliyor

hoşgeldinnnnn az kalmış beklemek zor evet ama düşündükçe daha zor geçer

aynen beklemek o kadar zorki birde Allah'tan çalışıyorum ya çalışmasam hepten deliririm herhalde :)

kafaya takmayacaksın kuzum düşündükçe delirir insan

günaydın hayırlı cumalar kızlar yaa kızlar benim bat 6 ekim ama dün akşam üstü pembe bi akıntı olsu su gibi koyu değil iç çamaşırımda dedğil af edersiniz tuvalet ihtiyacımı görürken kan gibi pembe akıntı da gördüm adet oluyorum sandım çok üzüldüm sabaha kadar hiç bişey olmadı hala da temizim başka lek görmedim. bu ne şimdi yaa daha adete 2-3 gün var ken ki ben hep gecikmeli olurum

günaydın hayırlı cumalar kızlar yaa kızlar benim bat 6 ekim ama dün akşam üstü pembe bi akıntı olsu su gibi koyu değil iç çamaşırımda dedğil af edersiniz tuvalet ihtiyacımı görürken kan gibi pembe akıntı da gördüm adet oluyorum sandım çok üzüldüm sabaha kadar hiç bişey olmadı hala da temizim başka lek görmedim. bu ne şimdi yaa daha adete 2-3 gün var ken ki ben hep gecikmeli olurum

günaydın bebeğim hayırlı cumalar ya aslında adet de gelebilir yerleşme kanaması da olabilir bence kırmızıya dönene dek umudunu yitirmeee hakkımızda hayırlısı benımde 8 ekım bakalım umarım ıyı haberler gelır hepımızden

günaydın bebeğim hayırlı cumalar ya aslında adet de gelebilir yerleşme kanaması da olabilir bence kırmızıya dönene dek umudunu yitirmeee hakkımızda hayırlısı benımde 8 ekım bakalım umarım ıyı haberler gelır hepımızden

inşallah yerleşme lekesidir ya inşallah bayrama çifte sevinçle gireriz canım hayırlısı olsun tabii ama gönlüm çok istiyor allahım da nasip etsin inşallah:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

herkes nerde yaaaa:31:
canım ben de telden giriyorum zor oluyo o yüzden akşamları pek yokum bugün 3. Gün sabah kan verdim 2de gidecem sonuç ve muayene için bakalım ne diyecek hepimiz için iyi olur inşallah
günaydın hayırlı cumalar kızlar yaa kızlar benim bat 6 ekim ama dün akşam üstü pembe bi akıntı olsu su gibi koyu değil iç çamaşırımda dedğil af edersiniz tuvalet ihtiyacımı görürken kan gibi pembe akıntı da gördüm adet oluyorum sandım çok üzüldüm sabaha kadar hiç bişey olmadı hala da temizim başka lek görmedim. Bu ne şimdi yaa daha adete 2-3 gün var ken ki ben hep gecikmeli olurum

canım hayırlısı olsun her şeye hazırlıklı ol ama inşallah yerleşme kanamasıdır

canım ben de telden giriyorum zor oluyo o yüzden akşamları pek yokum bugün 3. Gün sabah kan verdim 2de gidecem sonuç ve muayene için bakalım ne diyecek hepimiz için iyi olur inşallah

canım hayırlısı olsun her şeye hazırlıklı ol ama inşallah yerleşme kanamasıdır

inşallah canım her iki duruma da hazırlıklıyım varsa sevinçten uçarım yoksa da önümüzde ki ay için sabırla beklerim. inşallah rabbim senin de gönlüne göre versin bayramımız çifte bayram olsun..

Back
X