- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
Benim bu ayki adetim 5 gun gecikti ama test yapmaya korkuyorum
Canim benim bugun 3. Gunuydu test yapttim sabah negatif insallah sen pozitifi gorursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu ayki adetim 5 gun gecikti ama test yapmaya korkuyorum
Canim benim bugun 3. Gunuydu test yapttim sabah negatif insallah sen pozitifi gorursun
Canim ins en kisa zamanda hayirlisiyla ikimizinde ve tum isteyenlerin olur.. bilmiyorum eskiden adet oldugumda kasik agrisi 1 hafta once baslardi dizlerime kadar agrirdi simdi sadece goguslerde siskinlik aag ve sol kasik batmasi arada sanci bas donmesi yasiyorum bide çok uyuyorum ama her defasindaki hayal kirikligindan cok yoruldum((kimseye derdimi anlatamiyorum hic biseye adapte olamiyorum
(
Evet bende oyleyim ama napalim kismet bu ne parayla alinir ne guzellikle kismeti de varsa opuyor insallah bizde o meyveden tadariz en kisa surede cok takmamaya calis
Canim ins en kisa zamanda hayirlisiyla ikimizinde ve tum isteyenlerin olur.. bilmiyorum eskiden adet oldugumda kasik agrisi 1 hafta once baslardi dizlerime kadar agrirdi simdi sadece goguslerde siskinlik aag ve sol kasik batmasi arada sanci bas donmesi yasiyorum bide çok uyuyorum ama her defasindaki hayal kirikligindan cok yoruldum((kimseye derdimi anlatamiyorum hic biseye adapte olamiyorum
(
Ins canim idrar testi yapmayi dusunuyorum cikarmi acabatam bende ki belirtiler bence test yappppp ben 7 yıl ugrastım söylediklerinin hepsini yaşadım yıldım yoruldum ama hiç umudumu kaybetöedim allah vercegi zamanı bilio![]()
Ins canim idrar testi yapmayi dusunuyorum cikarmi acaba![]()
Canım ben adetten 1 gun önce yaptım cıktı senın adet gununde gecmiş galiba bence yap cıkar
Canim sabah ilk idrarlami yapiyim yoksa gunun herhangi bi saatinde yapsam olurmu acaba
Ben sabah yapmamıştım canım gun içindeydi
Bende yapip burdan paylasicam cok sagol ins benimde pozitif cikar cok istiyorum
Sonuc ne canim insallah pozitifdir
Bugun pazar esime test aldirip yapicam sabirsizlaniyorum ins her kim istiyosa AllAhim nasip etsin
Bugun pazar esime test aldirip yapicam sabirsizlaniyorum ins her kim istiyosa AllAhim nasip etsin
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
Aksama yada en gec sabaha yazicam sonucu ins isteyen herkese allaahim nasip etsin dua ediyorum
Ayy canım bnm yaasen yap inşallah olur pozitif ben de 26 şubatta sat. olmazsa bende yapcam inşallah.
Ins ikimizinde pozitif olur canim 😙:))(
Ayy canım bnm yaasen yap inşallah olur pozitif ben de 26 şubatta sat. olmazsa bende yapcam inşallah.