Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benim bugun 3. Gunuydu test yapttim sabah negatif insallah sen pozitifi gorursun

Canim ins en kisa zamanda hayirlisiyla ikimizinde ve tum isteyenlerin olur.. bilmiyorum eskiden adet oldugumda kasik agrisi 1 hafta once baslardi dizlerime kadar agrirdi simdi sadece goguslerde siskinlik aag ve sol kasik batmasi arada sanci bas donmesi yasiyorum bide çok uyuyorum ama her defasindaki hayal kirikligindan cok yoruldum :(((kimseye derdimi anlatamiyorum hic biseye adapte olamiyorum:((

Canim ins en kisa zamanda hayirlisiyla ikimizinde ve tum isteyenlerin olur.. bilmiyorum eskiden adet oldugumda kasik agrisi 1 hafta once baslardi dizlerime kadar agrirdi simdi sadece goguslerde siskinlik aag ve sol kasik batmasi arada sanci bas donmesi yasiyorum bide çok uyuyorum ama her defasindaki hayal kirikligindan cok yoruldum :(((kimseye derdimi anlatamiyorum hic biseye adapte olamiyorum:((

Evet bende oyleyim ama napalim kismet bu ne parayla alinir ne guzellikle kismeti de varsa opuyor insallah bizde o meyveden tadariz en kisa surede cok takmamaya calis

tam bende ki belirtiler bence test yappppp ben 7 yıl ugrastım söylediklerinin hepsini yaşadım yıldım yoruldum ama hiç umudumu kaybetöedim allah vercegi zamanı bilio :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::kkk:

ben idrar testini öglen yaptım hemde bol bol su ictigim bi saat aralıgıydı gene de cıktı gerci 40 günün hatrı var ama 1 saat icme su ve yap cıkar inş ay helecan yaptım senin adınaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X