Aminn canım sagol
Msjimi gordunmu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım sagol
Msjimi gordunmu cnm
Gördum canım bende onu farkedınce uzuldum sana hamile oldugumun haberini vericektiim
Cnm bnde öyle düşünme ne üzüldüm. Şimdi gordum cift cizgi gordgnu hayrlii olsunn cok sevindm. Bana tekrar istek yollayabilrmsn cnm
Tamam canım yollıyım
Ne güzel hamileliğiniz hayırlı olsun banada dua edinGördum canım bende onu farkedınce uzuldum sana hamile oldugumun haberini vericektiim
su,Halozzy,yesil_sis, matmazel, elcem, efser_16, Tnscn,marmelaat, cimcimesultan, eflalim, parolamyokaşk
ve diğer güzeller nerdesiniz
bi haber verin yahu
![]()
Canmcım kimsecikler yok(
Ne güzel hamileliğiniz hayırlı olsun banada dua edin![]()
Canim kan a gittin mi merak ettim hayırlı ugurlu olsun bebişin bi ömür seninle olsun çok sevindim seninle beraber kimyasal yaşamıştık ne güzel sen yine hamile kaldınBitek ben burdayım galibaa
Canmcım kimsecikler yok(
Canim kan a gittin mi merak ettim hayırlı ugurlu olsun bebişin bi ömür seninle olsun çok sevindim seninle beraber kimyasal yaşamıştık ne güzel sen yine hamile kaldın
evet ama neden yoklar?
Yaptırdım canım 823 cıktıı 😊😊
su,Halozzy,yesil_sis, matmazel, elcem, efser_16, Tnscn,marmelaat, cimcimesultan, eflalim, parolamyokaşk
bi haber verin yahu
![]()
Maşaallah değerin güzel çıkmış
bi haber verin yahu
![]()
Ben de her gün bakıyorum canım, ama kimsecikler yok :) önce 15 tatil kızların geneli öğretmen dedim ama tatil bitti gelen yine yok, tatl sendromumu acaba bu sefer de :)
Tscn a tekrar hayırlı olsun diyorum, önceki gebelikte değerin 50lerde başlamıştı sanırım canım, bu sefer çok güzel, Allah daim etsin hepimizinkini, diğer dileyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda kısmet etsin inşallah.
Bende herşey aynı, çok şükür ki sıkıntılı günleri atlattık, çok azaldı. Ama kaygılar hiçbir zaman bitmiyor, sizlere de kısmet olduğunda anlayacaksınız. Hayırlısıyla hepimizin kucakları dolsun, uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun.
Sizlerde bizler için dua edin (ben dilimden düşürmüyorum sizi, öyle komikki nicklerinizle dua ediyorum) Bu haftasonu kontrolümüz var cinsiyetimiz kesinleşecek, erkek denildi ama sürprizle kız çıkabilir :)
Kızlaaar banada dua edin bu ay deneme sürüşlerindeyiz inşallah olacak yani öyle düşünmeye çalışıyorum bende anne olmak istiyorum eşim baba olsun babam dede olsunsevgililer günü bebişimiz olsun
![]()