Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar topluca uyumaya gitti anlasilan neyse bende yatsam iyi olucak malum yarin is guc... Hepinizi kocaman kocaman opuyorum

Cimcime konun hayırlı olsun, inşallah hepiniz bir an önce bu güzel duyguyu tadarsınız Rabbim hepinize nasip etsin.

Su buldum seni:)

ya bu konularda bilgim yok bende anlamadım ama hala adet olmuş degilim hamile olmayı da istiyorum :sss ilk evlendiğimiz sıra doktora gitmiştim iltihap olmuştu doktorda yumurtalıkların sağlam demişti ama işte olmuyo :ss

Benide yaZıın 20 7 kasım 6 aralık 4.deneme olucaak

tamam canım yazıyorum

Lorena azap cicegi elaa kiz hepiniz burdasiniz ben niye burda olmayim dimi bende yeni gireyim araniza bat 17 ve 19aralari catlatma tedavisi goruyorum dr 18inde olmazsan gel teste dedi hayirlisi bakalim

hoşgeldin canım inşallah bebeğin seninledir

Cimcime konun hayırlı olsun, inşallah hepiniz bir an önce bu güzel duyguyu tadarsınız Rabbim hepinize nasip etsin.

Su buldum seni:)

sağol canım hoşgeldin

Hoşgeldin canim :))
Günaydın güzeller nasılsınız bakalım? Cimcime listemizi yapıyor musun bugün :)

hazırlıyorum canım satını batını denemeni sende yaz bakalım :))

iltihap hamile kalmayı zorlaştırıyor canım sorun olmasa bile iltihaplardan kurtulmalısın soğan kürünü öneririm

Kaldi iki gun bakalim ne olacak hatta olursa buyuk supriz olucak acaba bugun bi test yapsammi yaaa

sabret kuzum bence 2 gün sonra yap

bu arada günaydın kızlar musmutlu bir gün olsun inşallah

Gunayyydiinnn herkese. Gerci gun benim icin yarilandi sayilir. Sabah 6 da kalkinca.
Sabah sabah eve pekmez krizi yasandi ama cimcimenin ya pekmez ya test formulu ile pekmez zorlada olsa icirildi...

Gunayyydiinnn herkese. Gerci gun benim icin yarilandi sayilir. Sabah 6 da kalkinca.
Sabah sabah eve pekmez krizi yasandi ama cimcimenin ya pekmez ya test formulu ile pekmez zorlada olsa icirildi...

ya kızlar hakkaten alemsiniz:) nası buluosunuz bu fikirleri çok güldüm buna ya pekmez ya test hahahahahhahahhaha:)

Beni de alın listeye 30 yaşımdayım bir oğlum var denemeye gelince o karışık 3 aydır istiyoruz da düzenli ilişki yok yani yum yuma denk gelmedi hiç:) bu durumda ne kadar denemiş oluyoruz bilemedim:) bat 21 kasım.

Sabret canım gerçi çok zor oluo beklemek ama inş 2 gün sonra mutluu haberini alırııız :)

ya inşallah mutlu bi haber alırımda haber verebilirim:) gerçi benim döngüm 26 gün bugünde 26,günüm ama klomen kullandığım ilk seferde 28 güne çekti döngümü o yüzden iki gün daha beklicem bakalım...

Valla mecbur kalinca oyle bi iciyoki. Sanki zehir veriyorum adama. İcerken agzi yuzu burusuyor. Komik oluyor valla.
İstiyolarki biz hicbisey yapmayalim oylee oturalim yerimizde. Herseyide devletten beklemicen... azicikta sen bisey yap.

Bu arada kizlar kismet olursa cuma gunu hacibayram'a gidicem bol bol dua edicem insallah. Yarinda asure yapmayi planliyorum. Umarim bi aksilik olmazda planlarimi yapabilirim. Hepimiz icin bol bol dua edicem.

Merhaba öncelikle burada bulunan herkesin tez zamanda hayaline kavuşmasını diliyorum aynı benim gibi ,beklemek çok zor. 25 yaşımı bitirmek üzereyim canım ve 6 aydır uğraşıyoruz aralığpa kaldım artık 7 aralık ta hastalancam inşallah bu ay tutar.

valla akşam bende kaşığı dayadım burnuna ama su içmem lazımdı dedi üzerine iç hadi dedim ya tadı kötü die ağlanmaya başladı kaynatıp suyunuda içirebilrim o daha kötü kokar sen bilirsin nefes almadan iç işte dedim içirdim

ya kızlar hakkaten alemsiniz:) nası buluosunuz bu fikirleri çok güldüm buna ya pekmez ya test hahahahahhahahhaha:)

herşey bebek için

inşallah bu ay denk gelir kuzum ekliyorum senide

Bu arada kizlar kismet olursa cuma gunu hacibayram'a gidicem bol bol dua edicem insallah. Yarinda asure yapmayi planliyorum. Umarim bi aksilik olmazda planlarimi yapabilirim. Hepimiz icin bol bol dua edicem.

Allah kabul etsin kuzum rabbim dualarını kabul etsin inşallah.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım

kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…