Kizlar topluca uyumaya gitti anlasilanneyse bende yatsam iyi olucak malum yarin is guc... Hepinizi kocaman kocaman opuyorum
Hoşgeldin canim :))
wuuuuuuuuu bugün 12. günüm bende deneyeyim
evet canım ben yapmıştım bunu ve o ay hamile kaldım. direkt buna bağlamıyorum ama etkisi oluyo
allah allah yaa çok ilginç:44: 5 günlük hamilelik nasıl çıktı 12. gün çıkar kanda. 5 haftalık mı demek istedin:44:
Benide yaZıın 20 7 kasım 6 aralık 4.deneme olucaak
Lorena azap cicegi elaa kiz hepiniz burdasiniz ben niye burda olmayim dimi bende yeni gireyim araniza bat 17 ve 19aralari catlatma tedavisi goruyorum dr 18inde olmazsan gel teste dedi hayirlisi bakalim
Cimcime konun hayırlı olsun, inşallah hepiniz bir an önce bu güzel duyguyu tadarsınız Rabbim hepinize nasip etsin.
Su buldum seni:)
Hoşgeldin canim :))
Günaydın güzeller nasılsınız bakalım? Cimcime listemizi yapıyor musun bugün :)
ya bu konularda bilgim yok bende anlamadım ama hala adet olmuş degilim hamile olmayı da istiyorum :sss ilk evlendiğimiz sıra doktora gitmiştim iltihap olmuştu doktorda yumurtalıkların sağlam demişti ama işte olmuyo :ss
Kaldi iki gun bakalim ne olacak hatta olursa buyuk supriz olucak acaba bugun bi test yapsammi yaaa
Gunayyydiinnn herkese. Gerci gun benim icin yarilandi sayilir. Sabah 6 da kalkinca.
Sabah sabah eve pekmez krizi yasandi ama cimcimenin ya pekmez ya test formulu ile pekmez zorlada olsa icirildi...
Kaldi iki gun bakalim ne olacak hatta olursa buyuk supriz olucak acaba bugun bi test yapsammi yaaa
Sabret canım gerçi çok zor oluo beklemek ama inş 2 gün sonra mutluu haberini alırııız :)
Sonunda mutlu olucagını dusun yorgunluk kalmmaz :)Yorgun, uykulu... Bu aksami kacirmamam lazim ama bu yorgunlukla nasil olur bilmiyorum.,,
Merhaba değerli anne aday adayları.
belirli bir aya bağlı kalmadan, ortak paylaşım yapabileceğimiz,
herkesin birbirine saygılı olduğu keyifli ve huzurlu bir topik diliyorum
kızlar yaşınızı batınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu yazarsanız listeye eklerim
:
Gunayyydiinnn herkese. Gerci gun benim icin yarilandi sayilir. Sabah 6 da kalkinca.
Sabah sabah eve pekmez krizi yasandi ama cimcimenin ya pekmez ya test formulu ile pekmez zorlada olsa icirildi...
ya kızlar hakkaten alemsiniz:) nası buluosunuz bu fikirleri çok güldüm buna ya pekmez ya test hahahahahhahahhaha:)
Beni de alın listeye 30 yaşımdayım bir oğlum var denemeye gelince o karışık 3 aydır istiyoruz da düzenli ilişki yok yani yum yuma denk gelmedi hiç:) bu durumda ne kadar denemiş oluyoruz bilemedim:) bat 21 kasım.
Bu arada kizlar kismet olursa cuma gunu hacibayram'a gidicem bol bol dua edicem insallah. Yarinda asure yapmayi planliyorum. Umarim bi aksilik olmazda planlarimi yapabilirim. Hepimiz icin bol bol dua edicem.
kızlar merhaba nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?