Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sucum sağol canım ama bu sefer ümitliydm gerçi adet olmadım ama belırtıler basladı

Bazıları adetle hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyor ama inşallah öyledir sende de durum
İlk bebeğin mi diye sormuştum ama 5 aylık evli olduğunu görünce vazgeçtim sorumdan

Son düzenleme:
Bazıları adetle hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyor ama inşallah öyledir sende de durum
İlk bebeğin mi olacak kısmet olursa?

umarım öyledir hamılelıkte vucutta farklılklar olur bnde oda yok tutturamadık yıne. sucum bıde bız süreklı esımle yanyana gelemıyorz bazen yumurtlama günlerını kacırıyorum bu ay yumurtlama gününde yanyana gelebıldk oyuzden üzüldüm.. evet cnm kısmet olursa ilk bebegım olacak

Görevi ne ki canım niye bir arada olamıyorsunuz?
Yoksa atama mağduru musunuz siz de

Kizlar sizi bu gecelik yanliz birakiyorum. Hepinizi opuyorum. Malum bu aksam yum yum aksami. Hepinize kooocaaamaan opucukler...

merhabalar sonunda hem bebek planlayıp hem de yeni tanışmakta olan bir topik gördüm. aranızda bana da yer var mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…