merkez 4540 dinlemede :102:
inşallah kırmızıyı son görüşün olur canım benim
kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın.
topik bugün çok sessiz nerdesiniz kızlar heeeeeeyyyyyy
sancım varya yıne kırmızılar gelecek galıba((( c.tesi bat :S:S
Marmelaatcım umutsuzluğa kapılma hemen dur bakalım zamanı var daha Allah'tan ümit kesilmez
sucum sağol canım ama bu sefer ümitliydmgerçi adet olmadım ama belırtıler basladı
Bazıları adetle hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyor ama inşallah öyledir sende de durum
İlk bebeğin mi olacak kısmet olursa?
umarım öyledir hamılelıkte vucutta farklılklar olur bnde oda yok tutturamadık yıne. sucum bıde bız süreklı esımle yanyana gelemıyorz bazen yumurtlama günlerını kacırıyorum bu ay yumurtlama gününde yanyana gelebıldkoyuzden üzüldüm.. evet cnm kısmet olursa ilk bebegım olacak
Görevi ne ki canım niye bir arada olamıyorsunuz?
Yoksa atama mağduru musunuz siz de
evt cnm ben başka bır sehırde görevımı yapıyorum
Aayyy Allah yardımcınız olsun yaa çok zordur eminimm
Öğretmen falan mısınız?
amin( evet canım ... ne mucize olur bu ay hamıle kalsam
Keşke yaa inşallah haftasonuna güzel haber verirsin topiğin ilk annesi olaraktan
Meslekdaşmışız bu arada
Oooo kizlar ogretmenler olarak basmisiz topigi anlasilaninşalllaahhhh cnmm:)))))aaa ne güzel sevindim buna
Oooo kizlar ogretmenler olarak basmisiz topigi anlasilan
Sen de mi branşçısın ben de branşçıyım hangi branş :)Oooo kizlar ogretmenler olarak basmisiz topigi anlasilan
İyi geceler hadi bereketli bir gece olsun inşallahhKizlar sizi bu gecelik yanliz birakiyorum. Hepinizi opuyorum. Malum bu aksam yum yum aksami. Hepinize kooocaaamaan opucukler...
merhabalar sonunda hem bebek planlayıp hem de yeni tanışmakta olan bir topik gördüm. aranızda bana da yer var mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?