Cnm konusulanlari takma takarsan isin zorlaşır insalllahhh icimden bir his suan bu topiktekilrn hamile kalacagni söylüyor..Umudumuz bir sonraki asamaya gecebilmek. Arkadaslarim ikinciye gecti ben daha biri yapamadim... Kayinvalidem bile umudu kesti... Gecen 3 den vazgectim birini yapin yeterki diyodu. Dusun artik
Umudumuz bir sonraki asamaya gecebilmek. Arkadaslarim ikinciye gecti ben daha biri yapamadim... Kayinvalidem bile umudu kesti... Gecen 3 den vazgectim birini yapin yeterki diyodu. Dusun artik
Cimcimecim vitamin patlamasi olack sen merak etme :)))) senin batin ne zamn cnm düzenli mi adet inbenimkilerin çocukları okula başladı ben hala silkelemede kahvede fıstıktayım
millet uzaya çıkıyo daha biz portakal bahçesindeki vitamini arıyoruz
Su anda sesli guldum
Cimcimecim vitamin patlamasi olack sen merak etme :)))) senin batin ne zamn cnm düzenli mi adet in
Cimcimenin yazdibendgini okudumda bi anda tutamadim kendimi esime garip garip yuzume bakiyor... Bu niye kendi kendine guluyor diye...
:)))))))))))Cimcimenin yazdigini okudumda bi anda tutamadim kendimi esime garip garip yuzume bakiyor... Bu niye kendi kendine guluyor diye...
Insalllah cnm bat i beklemiyorz gelmesinnnninşallah patlar o vitaminler
benim adetlerim çok şükür düzenli canım arada sapmalar oldu ama çok şükür şuan yoluna girdi 29 gündeo luyorum bat 28 kasım inşallah satla kalırım batı 12 ay görmem bidaha
Ayyy insallah... O zaman ilk guzel haberler senden gelicek...
Aminnnnnnnnnn sende kal bizde kalalim kasim bitmeden iyi haberler gelir insalllahşimdilik öyle canım ama yeni gelenler olursa ben en sona kalmaya razıyım yeterki herkes hamile olsun
Gelir gelir insallah. Yeniyil hediyesi olucak sipalar...Aminnnnnnnnnn sende kal bizde kalalim kasim bitmeden iyi haberler gelir insalllah
herkes
bat
kaçıncı deneme
olduğunu yazsın yarın yapalım o zaman
Lorena azap cicegi elaa kiz hepiniz burdasiniz ben niye burda olmayim dimi bende yeni gireyim araniza bat 17 ve 19aralari catlatma tedavisi goruyorum dr 18inde olmazsan gel teste dedi hayirlisi bakalim
İnsallah tedavi ise yararda bu kadar ugras bosa cikmaz...
İnsallah canim brnim insallah sen ne kadar zamandir istiyosun bebis ben 1yildir cabaliyorum ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?