Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umudumuz bir sonraki asamaya gecebilmek. Arkadaslarim ikinciye gecti ben daha biri yapamadim... Kayinvalidem bile umudu kesti... Gecen 3 den vazgectim birini yapin yeterki diyodu. Dusun artik
Cnm konusulanlari takma takarsan isin zorlaşır insalllahhh icimden bir his suan bu topiktekilrn hamile kalacagni söylüyor..

Umudumuz bir sonraki asamaya gecebilmek. Arkadaslarim ikinciye gecti ben daha biri yapamadim... Kayinvalidem bile umudu kesti... Gecen 3 den vazgectim birini yapin yeterki diyodu. Dusun artik

benimkilerin çocukları okula başladı ben hala silkelemede kahvede fıstıktayım
millet uzaya çıkıyo daha biz portakal bahçesindeki vitamini arıyoruz

Cimcimenin yazdigini okudumda bi anda tutamadim kendimi esime garip garip yuzume bakiyor... Bu niye kendi kendine guluyor diye...

Cimcimecim vitamin patlamasi olack sen merak etme :)))) senin batin ne zamn cnm düzenli mi adet in

inşallah patlar o vitaminler
benim adetlerim çok şükür düzenli canım arada sapmalar oldu ama çok şükür şuan yoluna girdi 29 gündeo luyorum bat 28 kasım inşallah satla kalırım batı 12 ay görmem bidaha

Cimcimenin yazdibendgini okudumda bi anda tutamadim kendimi esime garip garip yuzume bakiyor... Bu niye kendi kendine guluyor diye...

bende bazen gülüyorum eşim hemen sen nereye bakıyosun ne yazıyosun öyle kendi kendine gülüyosun diyo. kadınlar kulübündeyim deyince bi orası kaldıydı diyo

Cimcimenin yazdigini okudumda bi anda tutamadim kendimi esime garip garip yuzume bakiyor... Bu niye kendi kendine guluyor diye...
:)))))))))))
Insalllah cnm bat i beklemiyorz gelmesinnnn

Lorena azap cicegi elaa kiz hepiniz burdasiniz ben niye burda olmayim dimi bende yeni gireyim araniza bat 17 ve 19aralari catlatma tedavisi goruyorum dr 18inde olmazsan gel teste dedi hayirlisi bakalim

Lorena azap cicegi elaa kiz hepiniz burdasiniz ben niye burda olmayim dimi bende yeni gireyim araniza bat 17 ve 19aralari catlatma tedavisi goruyorum dr 18inde olmazsan gel teste dedi hayirlisi bakalim

İnsallah tedavi ise yararda bu kadar ugras bosa cikmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…