• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba öncelikle burada bulunan herkesin tez zamanda hayaline kavuşmasını diliyorum aynı benim gibi ,beklemek çok zor. 25 yaşımı bitirmek üzereyim canım ve 6 aydır uğraşıyoruz aralığpa kaldım artık 7 aralık ta hastalancam inşallah bu ay tutar.:14::14:

hoşgeldin canım inşallah bu ay tutmuştur :16:

benim de batım 19 kasım tam 1 hafta var inş. adet olmam ve çift çizgiyi bende görürüm 7. ayımız bu ay

valla akşam bende kaşığı dayadım burnuna ama su içmem lazımdı dedi üzerine iç hadi dedim ya tadı kötü die ağlanmaya başladı kaynatıp suyunuda içirebilrim o daha kötü kokar sen bilirsin nefes almadan iç işte dedim içirdim :52:

herşey bebek için :9:

inşallah bu ay denk gelir kuzum ekliyorum senide

Allah kabul etsin kuzum rabbim dualarını kabul etsin inşallah.

kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım

iyiyim canım bende çok şükür ne olsun bekleyişlere dewam hayırlısıyla 9 ay kırmızıları istemiyoruzzz:46::46::46:

Merhaba arkadaslar ben ilk defa msj atıyorm . Genelik belirtileri bi ay olmadan olabilir mi? Biz ilk defa bu ay denedk ama gariplkler oluuo gibi ama bilemedm de 19 -20 kasım adet günm

Merhaba arkadaslar ben ilk defa msj atıyorm . Genelik belirtileri bi ay olmadan olabilir mi? Biz ilk defa bu ay denedk ama gariplkler oluuo gibi ama bilemedm de 19 -20 kasım adet günm

belirti olduğu gibi olmayabilirde canım. herkesde farklıdır ama son zamanlarda ben bütün arkadaslarımdan ani gebelik haberi aldım belirti yaşamadan hamile kaldılar sanırım mevsimle alakalı buda.
bu arada hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin

Herzaman bir belirti olmayabilir hatta psikolojik olarak o belirtileri sende yaratabilirsin( bende ilk zamanlar oyle oldu) en iyi ihtimalle bir belirti yasaman icin 1 haftaya ihtiyacin var.
İnsallah sen sansli gruptansindir ve hemen bebisin gelir. Ben 3 aydir deniyorum ama hala nihai sonuca ulasamadik

belirti olduğu gibi olmayabilirde canım. herkesde farklıdır ama son zamanlarda ben bütün arkadaslarımdan ani gebelik haberi aldım belirti yaşamadan hamile kaldılar sanırım mevsimle alakalı buda.
. Çok tesekkürler arkadaslar aslında çok umutlu değil gibiym ama meraktan da catlıyorm

. Çok tesekkürler arkadaslar aslında çok umutlu değil gibiym ama meraktan da catlıyorm

Oda bu isin keyifli ama sancili kismi. Benim onerim eger bebis planina basladiysaniz belli gunleri takip etmek sansinizi arttirir. Umarim bu yolda cok beklemezsiniz.

. Aynen öyle canım işte bakalım bu ay olmazsa takip etcm bi test varmış sanrm onu alsammı diyorm doktora gttm hiç sorunn yok dedi neyseki dediğim gibi daha bu ay basladık o yumurtladgını gösteren test mitdi gerek var mı almama

Cok sağol cnm heyecanlıyım çok

Back
X