• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kızlar ben dışarı çıkıyorum şimdi öğleden sonra görüşürüz :KK55:

Herkes gitmiş ben geldim :) arkadaşım gitti ,iş güç bitti oturdum..sabah aç karına ve kıyafetsiz tartılıyoruz arkadaşlarım...yarın bildirim yapacak arkadaşlar:
Daydream- Daydream- 77 kg
roxen2303 roxen2303 65,8 kilo
S scss 53,2 kg
@asfarovski 64,5 kg
aeben aeben 70,6 kg
yasom7272 yasom7272 65-66 arası kesin rakam yazmadın yasom
Feraceli Feraceli 86 kg
@yumiti 68,5 kg.
@mhnds_ 61 kg
koza16 koza16 62,5 kg
@elma_sekerim01 86 kg
marlin18 marlin18 69,5. Kg
@Smc 91 kg
@kakaovanilya 70,8 kg.

@gurbetcicegi ilk bildirimini yapacak...

İyi geceler kızçeler :KK68:
abla benimkini yanlış yazmışın 68,5 65,8 değil:KK70::KK70:keşke öyle olsa ama:KK48:

günaydın kızlar, dün akşam 3 poşet yaprak sardık, 1 tencerede bu gün pişirilmek üzere ayrıldı , buraya dahi girip yazmaya fırsatım olmadı,

yasom7272 yasom7272 canım, yazını okudum valla duygulandım hani şu hastanede yaşananları :)

aeben aeben im bence sen gayet güzel koruyorsun kilonu, arada 3-5 kg artı illa olur onuda hemen kontrol altına alıyorsun, ama kk da buna etken tabi, bizi dizginliyor burası En Büyük KK

Daydream- Daydream- canım maşallah ne güzel kilo vermişsin:nazar:

koza16 koza16 m en azından almamışsın maşallah:nazar:
deadline deadline bu hafta portakal diyetini yap belki kilo iyi verirsin

firuzeew firuzeew tebrikler canım gayet güzel vermişsin

diğer kilo veren arkadaşları kutluyorum, henüz tanışmadığımdan isimlerini hatırlayamadım:oops:

slm günaydın vu maşallah:nazar: hepiniz ne güzel kilo vermişsiniz beni bu listeye dahil etmeyin ben gelir gider kilom var. dün zaten nefsime hakim olamayarak turşu kavurmasından yedim ve sabahta çok güzel uyandım :KK70: emineye attım resmimi gördü balon gibi şişim inşallah mezun olacak kiloya geldimi size söyleyecem seneye anca inecem tabi ben pes etmessem:KK12:

Back