• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kahvalti;
1 kizarmis yumurta, 1 dilim kizarmis ekmek ve 1 kibrit kutusu kasar peyniri

Ara; 1 fincan sutlu turk kahvesi tatlandiricili

Oglen; 1 havuc

Ara; ceyrek muz

Aksam;
Ic bakla salatasi
1 dilim kizarmis ekmek

Ara
1 sb Kakaolu sut(tatlandirici ile)

Su 1 lt
Egzersiz 25 dk

Kahvalti;
1 kizarmis yumurta, 1 dilim kizarmis ekmek ve 1 kibrit kutusu kasar peyniri

Ara; 1 fincan sutlu turk kahvesi tatlandiricili

Oglen; 1 havuc

Ara; ceyrek muz

Aksam;
Ic bakla salatasi
1 dilim kizarmis ekmek

Ara
1 sb Kakaolu sut(tatlandirici ile)

Su 1 lt
Egzersiz 25 dk
Öğlen keşke yeseydin öğün atlamak aksine kilo aldırır...

Selaamm kızlaar:KK24::KK200:
Sabah: Sıcak limonlu su
3 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
5 kırma zeytin,
yarım kapya biber,
1 fincan çay(şeker 2 gr)
3 tatlı kaşığı tahin, 1 tatlı kaşığı pekmez( bu aralar taktım baya:KK17:)

Öğlen: Dibek kahvesi(şeker 2 gr)
Ara: 1 çay bardağı tarçınlı süt
Akşam: 3 dilim ekmek,
1 tabak nohut yemeği,
3 yemek kaşığı bulgur pilavı,
1 tabak salata
2 fincan çay(şeker 5gr)
Su: 1 lt çok az içtim bugün:KK14: uyuyana kadar 2 ye tamamlarım inş
50 mekik, 10 dk twister, 10 squat
Ayyy 1 tb. Nohut ,3 dl ekmek , bide bulgurmu yedinn bacımmmm :(

Selaamm kızlaar:KK24::KK200:
Sabah: Sıcak limonlu su
3 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
5 kırma zeytin,
yarım kapya biber,
1 fincan çay(şeker 2 gr)
3 tatlı kaşığı tahin, 1 tatlı kaşığı pekmez( bu aralar taktım baya:KK17:)

Öğlen: Dibek kahvesi(şeker 2 gr)
Ara: 1 çay bardağı tarçınlı süt
Akşam: 3 dilim ekmek,
1 tabak nohut yemeği,
3 yemek kaşığı bulgur pilavı,
1 tabak salata
2 fincan çay(şeker 5gr)
Su: 1 lt çok az içtim bugün:KK14: uyuyana kadar 2 ye tamamlarım inş
50 mekik, 10 dk twister, 10 squat
Cookiscim öğlen yememişsin akşama 1 günlük yemişsin ve salata hariç tamamı karbon...sağlıksız olmuş bence menün..

Menüm :

Sabah
Omlet . Peynir . Salatalık .3 ceviz

Öğlen :
1kase mercimek çorba.
2 kaşık et .
1 salatalık.

Ara:1 portakal

Akşam
KıymA sote. Cacık .
Az yufka .

Su 1.5
Spor yok .
:KK9::KK9: Suyun az olmuş sadece aebenim...

Yahu benim kilom 2günde arttı bişeyde yapmadım anlamıyorum ya...yarın tartıya pil alayım bakayım belki bitiyordur değilse salı kafama kafama vurun :KK11::KK11:

Onuda zorla içiyorum yahu kışın su sorun :KK43:
Akşam yufkayı yemesem daha iyiydi ama beyaz un değil zaten annemlerle yapmıştık çogu tambuğday , arpa unu vs. Karışık yogurduk :-)
Bende unutuyorum su içmeyi bu akşam dikildim sebilin başına 4 bardak içtim birazdan bi daha yapıcam..

Feraceli Feraceli aynen canım şeker hiç iyi değil biliyorum ama çayı şekersiz tüketemiyorum. Tavisyen için de teşekkür ederim :KK200: akşam yemeğinden önce tüketirim cevizi..
A Ayazpoyraz-2018 Hedefe az kalmış:nazar: inşallah istediğin hayırlısı ile ulaşırsın canım:KK200:
elma_sekerim01 elma_sekerim01 Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, yarın kahvaltıda yulafı denicem inş :KK200: Deniz tuzunu kullanırız ailecek artık. Yapay tatlandırıcı iyi değil diye biliyorum, sen doğalından bahsediyosun sanırım?
Daydream- Daydream- Evet ablam, dikkat ediyorum diyorum ama çok sağlıksız besleniyorum

Feraceli Feraceli aynen canım şeker hiç iyi değil biliyorum ama çayı şekersiz tüketemiyorum. Tavisyen için de teşekkür ederim :KK200: akşam yemeğinden önce tüketirim cevizi..
A Ayazpoyraz-2018 Hedefe az kalmış:nazar: inşallah istediğin hayırlısı ile ulaşırsın canım:KK200:
elma_sekerim01 elma_sekerim01 Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, yarın kahvaltıda yulafı denicem inş :KK200: Deniz tuzunu kullanırız ailecek artık. Yapay tatlandırıcı iyi değil diye biliyorum, sen doğalından bahsediyosun sanırım?
Daydream- Daydream- Evet ablam, dikkat ediyorum diyorum ama çok sağlıksız besleniyorum
Rica ederim

Bu tatlım doğal tatlandırıcı, ben günde birtek Türk Kahvesi içiyorum tatlım başka bişeyle aram yok , kırk yılda bir olursa çay yada sütlü kahve gibi şekersiz içiyorum, rica ederim , herzaman yardımcı olurum :KK200:

Eklentiler

• download.jpg
    download.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
Kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
1 kk peynir
2 yumurta ile peynirli yumurta
1 kupa yeşil çay

Ara
1 küçük yeşil elma

Öğle
1 kase kepekli spagetti
1 kase marul,1 havuç
Ara
1 kase yağsız,tuzsuz,baharatlı patlamış mısır,1 bardak neskafe
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı kabuska yemegi
Yarım kase yoğurt

3 litre su(tarçınlı)

Bana hiç sporu sormayın annem ablama gitti koca han kadar evde koştur koştur artık kemiklerim ağriyi:KK42:

iyi akşamlar
sabah : 1 kk peynir , 1 etimek , 2 zeytin , 2 çatal yumurta
ara : sade kahve
öğle : 1 tabak tavuk sote , salata , 1 kase yoğurt , 2 etimek
akşam yemedim daha eve yeni geldik kurstan bugün sporda yoktu kursa yürüyerek gittim 274kal harcamışım o şekilde ama bu akşam cıslar çok olacak gibi
su :2,5 litre

iyi akşamlar
sabah : 1 kk peynir , 1 etimek , 2 zeytin , 2 çatal yumurta
ara : sade kahve
öğle : 1 tabak tavuk sote , salata , 1 kase yoğurt , 2 etimek
akşam yemedim daha eve yeni geldik kurstan bugün sporda yoktu kursa yürüyerek gittim 274kal harcamışım o şekilde ama bu akşam cıslar çok olacak gibi
su :2,5 litre
Menü süoer aksam güzel ye bak mahvetme bu menüyü

emine şu kararsızlığından vazgeçsen bir yav sen düzenli beslen yeter önce sağlığını düşün sonra kilo vermeyi yok pro yok calsiyum bırak bunları yeterli dengeli öğünlü beslen neolur yalvarıyorum sana bu kilo aldırır bu verdirir diye bişey yok herşeyden kararınca ye en önemlisi sağlığın düzelsin gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK62:YETER YETER EMİNEEEEEEEE:KK70::KK70:
Tamam canım tamam dengeli ve düzenli besleniyorum inşallah.:KK51: Kilo almak diye bi terim bilmiyorum yok öyle bi kavram :KK53:tamam sinirlenme bu kadar aaa:KK70::KK70:

Back