Geçmiş olsun deadlineburdayım haftasonu bir kaza geçirdim de düştüm kolum acıyor morardı ya çok mutsuzumkilomda 61.7 çıktı ayrıca boy mu yazıyoruz 162 boyum
teşekkür ederimGeçmiş olsun deadline
Hülyam ben 50 kilo olsam iskeletor olurum kızİSİM BOY(cm) V.K.İ. İDEAL KİLO
Daydream- 172 / 24.9 / 63
@bahar616 157 / 23.7 / 50
elma_sekerim01 172 / 29.2 / 63
roxen2303 173 / 22.1 / 64
A Ayazpoyraz-2018 164 / 19.9 / 56(ideal kilonun altında)
@Rolla 160 / 26.6 / 52
aeben 157 / 27.9 / 50
@yumiti 167 / 24 / 59
@Feraceli 170 / 29.4 / 61
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesinArkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
Başınız sağolsun canım, Allah sabır versin , nur içinde yatsın.Hülyam ben 50 kilo olsam iskeletor olurum kız
Sağol şekerim zaman ayırıp hesaplamışsın
geçmiş olsun canımburdayım haftasonu bir kaza geçirdim de düştüm kolum acıyor morardı ya çok mutsuzumkilomda 61.7 çıktı ayrıca boy mu yazıyoruz 162 boyum
başınız sağolsun ablamArkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
başınız sağolsun allah sabır versin sizeArkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
Canim cok geçmiş olsunburdayım haftasonu bir kaza geçirdim de düştüm kolum acıyor morardı ya çok mutsuzumkilomda 61.7 çıktı ayrıca boy mu yazıyoruz 162 boyum
Canim benim başınız sağolsun Rabbim sabır versin.Arkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
Hosgeldin canım menun güzel ama öğlen yok sanırsam karatay mi yapiyorsun?İyi akşamlar kızlar
Kilom: 70.5
Sabah: 3 dilim ekmek, iki fincan çay(4 gr şekerli), 1 haşlanmış yumurta, 1 minik kase yeşil zeytin.
Ara Öğün: 1 Armut
Akşam Yemeğinden 1 saat önce: 1 çay bardağı tarçınlı süt
Akşam: 6 yemek kaşığı(tepeleme) ıspanak, 3 dilim ekmek.
Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemiyorum sadece uyumadan 2 saat önce 1 kase yoğurt yiyiyorum.
Spor;
45 dk yürüyüş
25 squat
50 mekik
15 dk twister
Allah rahmet eylesin ...Arkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
Geçmiş olsun canımburdayım haftasonu bir kaza geçirdim de düştüm kolum acıyor morardı ya çok mutsuzumkilomda 61.7 çıktı ayrıca boy mu yazıyoruz 162 boyum
Basın sağ olsun ablam çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inşallah rabbim ilk günkü gibi günahsız karşılasinArkadaşlar amcamın eşini anne dediğim yengemi kaybettik,,. son görevimi yapmaya gidiyorum.,görüşürüz..
Hosbuldum canımmHosgeldin canım menun güzel ama öğlen yok sanırsam karatay mi yapiyorsun?
sabah yok akşam yok iyi dayanıyosun vallahiBaşın sağolsunDaydream- canım
Menü:
Sbh: 1 brdk nescafe
Ara:1kuru erik 2 kuru kayısı
Öglen:yarım mezgit balıgı, yarım tbk zeytinyağlı barbunya, 1 kaşık yoğurtlu havuç salatası, iki çatal fırın makarna,
Akşam:yarım dilim kepek ekmegi , az peynir
Su :1 ltre
Spor :kardiyo yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?