Sende durumlar Nasıl ?aynen roxenin dediği gibi tuvaletten sonra aç ve cıbıldak
Ben kullanmıyorum Saraycam açıkçası hiç duymadım..kızlar, her yere aynı mesajı bırakıyorum ama acil cevap bekliyorumrelance çift taraflı kokusuz izgara tavası kullanan ve memnun kalan var mı , ya da bu tarz tava (çift taraflı) ama farklı marka kullananlar da, memnunsa burada yazarsa sevinirim, annecime hediye alıcam ama int. bulabildiğim kadarıyla pek memnun olana rastlamadım
Sende durumlar Nasıl ?
ya annem tv de reklamlarda görmüş beğenmiş, bende alıp sürpriz yapmak istedim ama iyi mi kötü mü bilemedimBen kullanmıyorum Saraycam açıkçası hiç duymadım..
bizim komşular almış ama henüz denememişler indirime gitmiş bi mağzada 100 tl sanırımya annem tv de reklamlarda görmüş beğenmiş, bende alıp sürpriz yapmak istedim ama iyi mi kötü mü bilemedim
reklamlarda süper gibi görünüyor ama denemeden almak istemedim,bizim komşular almış ama henüz denememişler indirime gitmiş bi mağzada 100 tl sanırım
perşembe günü balık günü o zaman denicekler
sadece balık değil tavuk falan da yapılabiliyor
evet alıcaksın eve denemeden hem parana yazık hemde boş boşuna yer kaplıyor daha sonrareklamlarda süper gibi görünüyor ama denemeden almak istemedim,
canım sana zahmet deneyince yorumları buraya da yazar mısın, bide markasını vs.evet alıcaksın eve denemeden hem parana yazık hemde boş boşuna yer kaplıyor daha sonra
ben bile düşünmeye başladım ama denesinler onlar ondan sonra
tabi cnm ne zahmeti perşembe balık yaparlar cuma öğrenir yazarımcanım sana zahmet deneyince yorumları buraya da yazar mısın, bide markasını vs.
çok sevinirim canım, beni etiketle ama , belki göremem yazını,tabi cnm ne zahmeti perşembe balık yaparlar cuma öğrenir yazarım
tamam canım bennimçok sevinirim canım, beni etiketle ama , belki göremem yazını,
bizim komşular almış ama henüz denememişler indirime gitmiş bi mağzada 100 tl sanırım
perşembe günü balık günü o zaman denicekler
sadece balık değil tavuk falan da yapılabiliyor
Kızlar bi fotosunu koysanıza merak ettim,yorumlar iyi gelirse bende alırım..esse de var mıdır acaba?reklamlarda süper gibi görünüyor ama denemeden almak istemedim,
Kızlar bi fotosunu koysanıza merak ettim,yorumlar iyi gelirse bende alırım..esse de var mıdır acaba?
aynen aynen böyule bunu bulamadım internette tv de falan da çıkıyor
benim dediğim böyle bir şey
evet ya merak ediyorum, hakikaten güzelse anacıma alıcamaynen aynen böyule bunu bulamadım internette tv de falan da çıkıyor
o kadar met ettiklerine göre güzeldirevet ya merak ediyorum, hakikaten güzelse anacıma alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?