• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

kolay gelsin canım,
sende evi 2 defa kırklarsın, o nasıl olacaksa:KK70:
Saol canim arkadaş rapor almış nöbete 16 gidiyorduk bu ay dün gece aradılar 24 e gelecen diye sabah kalktım ise geldim lokal vakalar vardı ama sedasyon isteyince başını bekliyon mecbur. Sabah boynumu incittim ters kalktım çok ağrıyor . Benim evi 82 de yetmez 120de:KK70::KK70:

Saol canim arkadaş rapor almış nöbete 16 gidiyorduk bu ay dün gece aradılar 24 e gelecen diye sabah kalktım ise geldim lokal vakalar vardı ama sedasyon isteyince başını bekliyon mecbur. Sabah boynumu incittim ters kalktım çok ağrıyor . Benim evi 82 de yetmez 120de:KK70::KK70:
geçmiş olsun canım, of 24 saat çok uzun, sabaha kadar kalacaksın yani, inşallah rahat geçer, babanlar gelince izin alacak mısın?

O şindi evi kırklıyodur :KK70::KK70:
:KK48::KK48:
Selam kızlar..

Hulyacim ven sabah mandalina aldım sadece 2 tane ekmek ve yumurta olmadı ne yapsam şimdi ya 12 bucukta tekrar dersim var 2 buçuk a kadar
Eminecim köfte varsa köfte ye yani akşamla öğleni değiştir..iş yerinde yumurta sıkıntı olur..
Eline sağlık ablam mis mis otur şimdi :KK66:
Sağol Fatmacım :KK68:
Aman ablam unutma ata bir bir boğa eğer bir alisirsa arkasını toplayan birine asla bir daha el atmaz bi seye :KK70::KK70: nerden mi biliyorum ??? Sizce :KK66:
Kız buzdolabında aradığı şey gözünün önünde değil arakalardaysa beni çağırır hiç aramaz arkalara bakmaz :KK57:

Hadi ya ben de bakayım incecik yolluk istiyrium mutfak tezgahinin önüne hali krem valla 3 aya les oluyor
Bende mutfağı düşünüp almıştım Ata eskisini ser diyince banyoya serdim,çok güzel oldu :KK68:

canım sende mi portakal diyetine başladın, :KK50:
Ülkenin portakal stoğunu biz bitircez :KK48::KK48::KK48::KK48:

Ata oynamaya dışarı çıktı ,bak dedim gelirken kimseye bize gel deme ders çalışacaksın..sanki diyen ben değilmişim gibi arkadaşıyla geldi,ikisinin karnını doyururken diğeri aradı,çocuk telefondayken bana "anne bize gelebilir mi?" diyo ..O da geldi...10 dakika sonra zil çaldı enaz 10 çocuk kapıda...Allahtan anne dışarı çıkıyoruz biz,dedi :KK53:

geçmiş olsun canım, of 24 saat çok uzun, sabaha kadar kalacaksın yani, inşallah rahat geçer, babanlar gelince izin alacak mısın?
Yok saraycam almam evde oluyorum ya pek gerek kalmaz evet sadece bu ay 24 değildi hep 24 gidiyorduk biliyorsun bu ay doktorumuz istifa edince 16 tutun dediler fazla mesai paralarını vermiyorlar zaten bizimde işimize geldi

Him kontesim fatma söylemiş ama bende diyim :KK70:biz boğalar böyleyiz niye isteğimiz şeyleri arkalara koyarsınız bende hiç bakmam yok derim :KK70:
kabullendim valla bazen hoşuma bile gidiyor,sen hele bi okumaya git ardından askere o zaman öğrenirsin,diyorum...baskı yapmıyorum hiç...bende onun yaşındayken hiçbişey yapmazdım...çoğu şeyi evlendikten sonra öğrendim..Halam bana geldiğinde şaşırdım senin evini pislik götürür diye düşünürdüm,demişti..:KK53::KK53: kadın elimde süpürge görmedi bi kez..

kabullendim valla bazen hoşuma bile gidiyor,sen hele bi okumaya git ardından askere o zaman öğrenirsin,diyorum...baskı yapmıyorum hiç...bende onun yaşındayken hiçbişey yapmazdım...çoğu şeyi evlendikten sonra öğrendim..Halam bana geldiğinde şaşırdım senin evini pislik götürür diye düşünürdüm,demişti..:KK53::KK53: kadın elimde süpürge görmedi bi kez..
Biz çocuk yaşta yapmaya başladık kimse madalya takmadı kardeşim senin gibi evlenince öğrendi evi e git bal dök yala bana diyoki abla sen ben ben sen olmuşum oyuzden rahat bırak çocuğu .

Biz çocuk yaşta yapmaya başladık kimse madalya takmadı kardeşim senin gibi evlenince öğrendi evi e git bal dök yala bana diyoki abla sen ben ben sen olmuşum oyuzden rahat bırak çocuğu .
ablalarımda bana diyolar bizi geçtin diye :confused: küçük olan temizlik hastasıydı bi zamanlar şimdi biraz törpüledi o yönünü..onlardan bana sıra gelmedi...biri yemek biri temizlik yapardı ben yer kirletirdim :KK37:

Ata oynamaya dışarı çıktı ,bak dedim gelirken kimseye bize gel deme ders çalışacaksın..sanki diyen ben değilmişim gibi arkadaşıyla geldi,ikisinin karnını doyururken diğeri aradı,çocuk telefondayken bana "anne bize gelebilir mi?" diyo ..O da geldi...10 dakika sonra zil çaldı enaz 10 çocuk kapıda...Allahtan anne dışarı çıkıyoruz biz,dedi :KK53:
İşte ben bu yüzden arka arkaya yapacam bebeleri kendi kendilerine oynasınlar. Ben de sanki birini yaoabilmis gibi bol keseden atıyorum :D:D

Back