15 ve 16 cüzü okudum secdeleri yaptım ALLAH kabul etsin aminnnHaziran ayı hatim listesi.
1.burcusami
2.burcusami
3.burcusami
4.agustos72
5. R rana20
6.Nego
7.Bonus
8.agustos72
9.Leyl-i-fer
10. S Sryglc
11. S Sryglc
12.Cookiie
13.kavs-i kuzah
14.kavs-i kuzah
15.penyez83
16.penyez83
17._ASTRAL_
18.HejaR12
19.Aktif Lora
20.Magnifiaque
21.A R Y A
22.LaRisaCca
23.LaRisaCca
24.SoLeiL12
25.SoLeiL12
26.Lna16
27.
28. M M_atruska
29. M M_atruska
30.deynepnaz
Nasıl geçti sınav?Merhaba arkadaşlar yarın ehliyet sınavım var 4.hakkım.Derste sorunsuz arabayı kullanıyorum ama sınavda heyecandan yapamıyorum.Rica etsem bana dua eder misiniz?
Amin ağzına sağlık tabii15 ve 16 cüzü okudum secdeleri yaptım ALLAH kabul etsin aminnn
Nego canım temmuz için 17 ve 18 cüzü bana yazabilirmisin rica etsem sağolll
Amin ağzına sağlık27. cüz okundu. Allah kabul etsin.
Hayırlı cumalar
Allah kabul etsin ağzına sağlık
Ağzına sağlık Allah kabul etsin
Nego 26. Cüz okundu Allah kabul etsin inşallah
Eğer temmuz ayında yapılacak olan hatim listesinden 1 cüz alırsam okurum yoksa katılamam, Türkiye'ye gidiyorum canım o yüzden ömrümüz varsa Ağustos ayına olur
Eğer uygun olursa senin ve arkadaşlar için Türkiye'ye gitmeden okuyup burdan bildirim yaparım inşallah
Părem görmüyor büyük ihtimalle etiketleme fazla olduğu için profil mesajı yazıp senide etiket yapacafim kuzummHaziran ayı bitmiş yeni aya temmuz da benide etiket yaparmisinNego
Gördüm kuzum profil mesajiniPărem görmüyor büyük ihtimalle etiketleme fazla olduğu için profil mesajı yazıp senide etiket yapacafim kuzumm
Nego 26. Cüz okundu Allah kabul etsin inşallah
Eğer temmuz ayında yapılacak olan hatim listesinden 1 cüz alırsam okurum yoksa katılamam, Türkiye'ye gidiyorum canım o yüzden ömrümüz varsa Ağustos ayına olur
Eğer uygun olursa senin ve arkadaşlar için Türkiye'ye gitmeden okuyup burdan bildirim yaparım inşallah
Geldim hanımlar bildirim çok olunca arada kaynıyorHaziran ayı bitmiş yeni aya temmuz da benide etiket yaparmisinNego
Teşekkürler nego tahmin etmiştimGeldim hanımlar bildirim çok olunca arada kaynıyor
Temmuz için yazarım tabii
27 yi vereyimTeşekkürler nego tahmin etmiştim
Hangi cüzü verirsin canım benim Türkiye'ye gitmeden okumam lazım
Olur canım nasıl dersen problem yok27 yi vereyim
TamamOlur canım nasıl dersen problem yok
27. Cüzü alıyorum o zaman