Her ay 1 hatim yapıyoruz

Okuyamayan olursa bir cüz de ben alabilirmiyim Nego

Okudum. Allah kabul etsin

25.cüz okundu

Yok başka biri yanlışlıkla okumuştu. Bende diğer ayı okuyacaktım..

Mart hatim listesi duasını yaptım hanımlar.
Allah kabul etsin. Kim ne niyetle okuduysa ona, bebek isteyene bebek, bebek bekleyene sağlıklı doğum, evladı olana hayırlı ömür, derdi olana derman, hasta olana hastası olana şifa, borcu olana ferahlık diledim. Hatim duasına ek olarak.
Ağzımıza ,gözlerimize sağlık. Allah son nefesimize kadar Kuran'ı Kerimi okumayı onunla amel etmeyi nasip etsin

1. Bonus
2. RedGirl
3. RedGirl
4. Lna16
5. HatueL
6. M M_atruska
7. Aktif Lora
8. Aysen012
9. Aysen012
10. Cookiie
11. _ASTRAL_
12. A R Y A
13. R rainyy
14. R rainyy
15. HejaR12
16. R rana20
17. _ASTRAL_
18. _ASTRAL_
19. deynepnaz
20. deynepnaz
21. deynepnaz
22. deynepnaz
23. SoLeiL12
24. HatueL
25. penyez83
26. Magnifiaque
27. Kukrim
28. Tavuk_suyu_
29. Nego
30. agustos72

Ağzına sağlık canım Allah razı olsun Rabbim kabul etsin Aminnn

17 marttakini başkası okudu.. bu nisan..
Martta iki tane okundu ikisinde de etiket yaptım defalarca, hiç okudunuz mu etiket mesajlarını?
Kuzu bana 25.cüzü yazacaktın

10 sayfası kaldı..
Arkadaş okudu ise ben öbür ayı okumuş olayım
Bunlar 17 mart öncesi. Mart sonuna kadar bir daha hatim yapmak istedi arkadaşlar. Girip bir kere bile bakılmayınca böyle oluyor işte.

Son düzenleme:

Defalarca etiket yapıyorum, okurum veya okuyamam diye bir mesaj yazın en azından diyorum. Mesajların okunduğunu dair bir beğeni bile yok. En sonunda boşa almışım o cüzü. Daha ne yapabilirim???

Amin Ağzına, yüreğine sağlık. Ne güzel, ne faydalı bir işe vesile oldun bu konuyu açarak. Allah razı olsun canım.

Okuyamayan olursa bir cüz de ben alabilirmiyim Nego
HatueL arkadaşımız 7.cüzü veriyor istersen
Nego 22. Cuzu alabilirmiyim varsa
Şimdi etiket yapıp sorucam fazla alanlardan vermek isteyen olursa senin için yoksa benimkini veririm, hatimim anca yetişir benim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…