Birini aldı arkadaş, 29.cüz sahibi siteye giriş yapmış gece ama bildirim yapmadı. Bakalım gelir inşallah.2 kişi mi okumamış. Bugün okumak isteyenler vardı onlar okusa da bugün yapılsa keşke veya aramızda paylaşsak 2 cüzü.
Bonus okumuş mu canım onda da tik yok?2 kişi mi okumamış. Bugün okumak isteyenler vardı onlar okusa da bugün yapılsa keşke veya aramızda paylaşsak 2 cüzü.
Bonus bugün mesaj yazdı bugün okuyacağım diye. Okurum derse okur O. Buraya yazmasa da özelden kulağını çeker Nego. Onunla arkadaş. Başka konuda da yazışıyorlarBonus okumuş mu canım onda da tik yok?
Aynen ben de size katılıyorum. Bu mübarek gecede duası yapılsa çok güzel olurdu. Bu aradaŞubat ayının basından beri bugün duasının yapılacağı yazıldı zaten neden zamanında bitirmiyor alanlar ? Olur insanlık hali okuyamayacaksa bari yazsınlar da başka biri alsın. Su mübarek günde yazmayayım diyorum zorla yazdırtıyorlar.
Cüzümu okudum ben de ,Allah kabul etsin,vesile olanlardan Allah razı olsun22.cüz
Bugün saat 10 da bitmiş olur inşallahdaha erken bitirrsem yazarim
Tamam canımRamazan geldiğinde yine yazar mısın yoğun olduğum için unutabiliyorum
Ağzına sağlık aminCüzümu okudum ben de ,Allah kabul etsin,vesile olanlardan Allah razı olsun
Tamam yarın bakıp ayarlıyım inşallah hepsini.
Şubat ayının basından beri bugün duasının yapılacağı yazıldı zaten neden zamanında bitirmiyor alanlar ? Olur insanlık hali okuyamayacaksa bari yazsınlar da başka biri alsın. Su mübarek günde yazmayayım diyorum zorla yazdırtıyorlar.
Üzgünüm ne diyeyim ,sürekli hatırlatma mesajı da yazıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.Aynen ben de size katılıyorum. Bu mübarek gecede duası yapılsa çok güzel olurdu. Bu aradaNego canım beni de mart ayına yaz cüz farketmez.
KesinlikleŞubat ayının basından beri bugün duasının yapılacağı yazıldı zaten neden zamanında bitirmiyor alanlar ? Olur insanlık hali okuyamayacaksa bari yazsınlar da başka biri alsın. Su mübarek günde yazmayayım diyorum zorla yazdırtıyorlar.
Bir ümit bildirim yapılmıştır dedim ama yapılmamışÜzgünüm ne diyeyim ,sürekli hatırlatma mesajı da yazıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Bundan sonra okuma sözü alıp öyle vericem cüzleri gerçekten hem başka konularım var baktığım hem evim düzenim var benimde ilgilendiğim haliyle.
Okuyan herkes adına ben rahatsız oluyorum bu durumlardan.
Haftalık hatim grubu var dua bölümünde oraya bi katılsam mı diyodum tam üstüne bu geldi.
Bunu bozmayıp devamda edebiliriz negom miraç kandilinde bağışlayıp bide berat kandiline bir hatim
22.cüzü alan bildirim yapmamıştı yerine başka bir arkadaş okudu. 29.cüzü alan arkadaş 2 gün önce giriş yaptığı halde bildirim yapmamış. En azından okuyamayacaksa da yazsaydı diye sitem Ona. Sen dün bugün okuyacağım diye mesaj yazdın. Okurum derse okur O dedim ben zaten.Duaya bakmaya geldim eksik mi kalmıştı cüzler sanki hepsini okunmuş gibi gördüm.
Ben okudum tabiki gece duası olucak diye.
Geciktim ama duadan önce okudum. Okudum diye yazmadığımında farkında değilim kusuruma bakmayın.
Siteye sürekli girdiğim için ulaşamama sorunu olmaz. Sağolasın ❤22.cüzü alan bildirim yapmamıştı yerine başka bir arkadaş okudu. 29.cüzü alan arkadaş 2 gün önce giriş yaptığı halde bildirim yapmamış. En azından okuyamayacaksa da yazsaydı diye sitem Ona. Sen dün bugün okuyacağım diye mesaj yazdın. Okurum derse okur O dedim ben zaten.İş sana kalsa kolay
Nasip değilmiş vardır bir hayır.Bir ümit bildirim yapılmıştır dedim ama yapılmamış