Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin ,herkesin ağzına yüreğine sağlık

Amin amin amin

penyez83 Allah kabul etsin inşallah. Ağzınıza sağlık. ALLAH cümle okuyandan razı olsun. Hepimizin dualarını en hayırlı şekilde tez vakitte kabul etsin

Canlarım Allah kabul etsin hatmimizi okuyanların ağzına yüreğine sağlık sende vesile olduğun için Rabbim kalbinden geçen ne kadar dua varsa kabul etsin inşallah penyez83

burcusami canım mart ayına 19.cüz boşta kaldı. cüz senindir listeye yazdım

Nisan ayı içinde 14 ve 15. cüzleri listeye yazdım

penyez83 Her ay son güne kalıyordum bildirimde.Geçen ay fazla okumuştum yarım cüz kadar,bu ay ha mimlere gelince kandil vesilesiyle okudum bitti.Mart ayı için boştaysa 26.cüzü alabilirim.

penyez83 Her ay son güne kalıyordum bildirimde.Geçen ay fazla okumuştum yarım cüz kadar,bu ay ha mimlere gelince kandil vesilesiyle okudum bitti.Mart ayı için boştaysa 26.cüzü alabilirim.
Allah kabul etsin canım 26.cüzü mart hatimi için MssPARE alıp okudu.

okumaya sıradan devam edebilirsin, Nisan listesine 26.27 ve 28.cüzleri yazmışım listeye sana canım

Mart Hatim Listesi

24 Mart Pazartesi son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım

Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım

1- K Kardelen1981

2- K Kardelen1981

3- Bonus

4- reynax

5- HepmigencizHepmiguzel

6- HepmigencizHepmiguzel

7- HepmigencizHepmiguzel

8- RedGirl

9- agustos72

10- agustos72

11- B begonviil

12- RedGirl annesi

13- burcusami

14- H Hazellll

15- RedGirl kuzeni

16- Cuel

17- HALLEYS

18- burcusami

19- burcusami

20- Breave Heart

21- Breave Heart

22- penyez83

23- deynepnaz

24- deynepnaz

25- deynepnaz

26- MssPARE

27- S selin18

28- Sofienin Kedisi

29- C Cittaslow

30- C Cittaslow

Hatim duası 26 mart Kadir gecesinde kabede C Cittaslow ablamız tarafından yapılacak inşaAllah

Canım okudum bitti derken mart ayı için aldığın 23-24 ve 25. cüzleri mi okudun bitirdin? Anlayamadım da öyle ise eğer ( listemde okundu diye yeşil kalbi koyayım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…