Aminnn ağzına yüreğine sağlık hayirli ramazanlar canimNisan ayı 16. cüz bitti 17.yi okuyacağım inşallah. Rabbim kabul etsin. Hayırlı ramazanlar dilerim
Aminnnn hayırlı ramazanlarPenyez canım. Nisan ayı cüzlerinden bana da iki tane verebilir misin? Boşta kalırsa 3 tane de alabilirim. Hepiniz hayırlı nurlu ramazanlar dilerim canlarım. Allah tüm ibadetlerimizi kabul eder inşallah.
Çok teşekkürler. Allah razı olsun. Allahıma emanet olasın canın.Aminnnn hayırlı ramazanlar
Kardelenim tamamdır not almışım seni, cüz istiyor diye. Nisan için okumadığın cüzlerden yazdım.
3. ve 15. Cüzler senindirboşta cüz kalırsa etiket ederim
Aminnnn canım ağzına yüreğine sağlık24.cüzü okudum. Allah kabul etsin. Nisan ayı hatiminden bana da bir cüz verir misin?penyez83
Çok teşekkür ederim canımAminnnn canım ağzına yüreğine sağlıkNisan ayı listem işlerinde pc de kayıtlı telefonuma aktarmadım henüz. Yarın bakıp yazar etiket ederim canım
Hoşgeldin canım benim
Tamam canım Nisan da olur çok sevinirimHoşgeldin canım benimmart hatim listemizde cüz kalmadı ( duası kadir gecesinde yapılacak)
Nisan ayi hatimi için cüz istersen, işyerinde listem, yarın bakıp hangi cüz boştaysa yazabilirim
Nisan hatimi için 25. cüzü yazdım listeye canım24.cüzü okudum. Allah kabul etsin. Nisan ayı hatiminden bana da bir cüz verir misin?penyez83
Nisan hatimi için 5. cüzü yazdım listeye canımTamam canım Nisan da olur çok sevinirim
Canım çok teşekkür ederimNisan hatimi için 5. cüzü yazdım listeye canımokuyup buraya bildirim yapabilirsin
17. cüzü okudum canım ALLAH ım kabul etsin inşallah.Aminnn ağzına yüreğine sağlık hayirli ramazanlar canim
Aminnnn canim ağzına yüreğine sağlık17. cüzü okudum canım ALLAH ım kabul etsin inşallah.penyez83
Merhaba boşta cüz var mı?
Merhaba,boşta cüz var mı?Nisan hatimi için 5. cüzü yazdım listeye canımokuyup buraya bildirim yapabilirsin
Hoşgeldiniz mart hatimi için boşta cüz yok Nisan hatimi için cüz isterseniz 13. Cüzü yazabilirimMerhaba,boşta cüz var mı?
Olur yazabilirsiniz çok teşekkür ederimHoşgeldiniz mart hatimi için boşta cüz yok Nisan hatimi için cüz isterseniz 13. Cüzü yazabilirim
Tamam yazdım listeye lütfen okuyunca buraya okudum diye yazınız tilavet secdesini yapmayı unutmayınızOlur yazabilirsiniz çok teşekkür ederim