Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart hatimi için 24. cüzü yazdım size okuyunca buraya okudum diye yazarsınız.Bende cüz alabilir miyim
Canım bitti mi şubat hatimi 5. cüz okuman. tek sen kaldın destek istermisinaz kaldı canım benim
son 1 sayfam kaldı ama hastalandım penyez. biri okursa çok iyi olur. hakkınızı helal edin.Canım bitti mi şubat hatimi 5. cüz okuman. tek sen kaldın destek istermisin
tamam canım 5 cüz son sayfayı ben okurum helal olsun ağzına yüreğine sağlıkson 1 sayfam kaldı ama hastalandım penyez. biri okursa çok iyi olur. hakkınızı helal edin.
K Kardelen1981 mart hatimi için 18.cüzü okudu ALLAH kabul etsin aminnnnnn ağzına yüreğine sağlık canım
AminŞubat hatim duası
Hatim duası kabede RedGirl arkadaşımızın annesi tarafından yapıldı. ALLAH kabul buyursun. Hepinizin ağzına, yüreğine, ruhuna, nefesine sağlık ALLAH razı olsun
RABBİM gönüllerinizdeki dualarınızı hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle kabul eylesin. Dualarda buluşmak umuduyla Beraat gecemiz mübarek olsun canlar
Eki Görüntüle 3392299
1. HepmigencizHepmiguzel
2. A Ada-Anne
3. Lidlaylim
4. HepmigencizHepmiguzel
5. bir civciv annesi
6. RedGirl kuzeni
7. Lna16
8. C Cittaslow
9. HALLEYS
10. reynax
11. Breave Heart
12. Breave Heart
13. PiXiEE annesi Gülçin
14. penyez83
15. penyez83
16. Peeves
17. Bonus
18. Aktif Lora
19. deynepnaz
20. Nego
21. Tubismavis
22. YagmurSendeanlarsn
23. Safransari ilk 10 syf
23. penyez83 arkadaşı son 10 syf
24. K Kardelen1981
25. K Kardelen1981
26. HejaR12
27. RedGirl
28. esoss88
29. aysen-
30. papatyamm
Aminn hayırlı kandiller Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşaallahŞubat hatim duası
Hatim duası kabede RedGirl arkadaşımızın annesi tarafından yapıldı. ALLAH kabul buyursun. Hepinizin ağzına, yüreğine, ruhuna, nefesine sağlık ALLAH razı olsun
RABBİM gönüllerinizdeki dualarınızı hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle kabul eylesin. Dualarda buluşmak umuduyla Beraat gecemiz mübarek olsun canlar
Eki Görüntüle 3392299
1. HepmigencizHepmiguzel
2. A Ada-Anne
3. Lidlaylim
4. HepmigencizHepmiguzel
5. bir civciv annesi
6. RedGirl kuzeni
7. Lna16
8. C Cittaslow
9. HALLEYS
10. reynax
11. Breave Heart
12. Breave Heart
13. PiXiEE annesi Gülçin
14. penyez83
15. penyez83
16. Peeves
17. Bonus
18. Aktif Lora
19. deynepnaz
20. Nego
21. Tubismavis
22. YagmurSendeanlarsn
23. Safransari ilk 10 syf
23. penyez83 arkadaşı son 10 syf
24. K Kardelen1981
25. K Kardelen1981
26. HejaR12
27. RedGirl
28. esoss88
29. aysen-
30. papatyamm
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Canim biz okuduk Allah kabul etsin.RedGirl canım mart hatimi için 28.cüz senin, 7.cüz kuzenin listeye yazdım
Aminnn canım ağzınıza yüreğinize sağlıkCanim biz okuduk Allah kabul etsin.
Annemler bugün donuyor, havaalaninda esim onları bekliyor.Aminnn canım ağzınıza yüreğinize sağlık
Gözünüz aydın olsun Allah kabul etsin tekrar gitmek nasip olsun gitmek isteyenlere de tez vakitte hayırlısıyla gitmek nasip olsun aminnnnnAnnemler bugün donuyor, havaalaninda esim onları bekliyor.
Hem de nasıl sarılırım, operim ellerini senin icinde... içim nasıl pir pir bir anlatabilsem.Gözünüz aydın olsun Allah kabul etsin tekrar gitmek nasip olsun gitmek isteyenlere de tez vakitte hayırlısıyla gitmek nasip olsun aminnnnn
yüreğimin atış ritmi değişti RedGirl canımmm benim içinde sıkıca sarılıp koklarmısın anneciğini