- 31 Mart 2023
- 163
- 154
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman , Ocak hatimi için 29. cüzü yazdım listeye canımBen de ne zamandır bu konuyu düşünüyordum ama alayım ya
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım Ocak için 6. cüzü yazmıştım listeye5. Cüzü okudum Allah kabul etsin penyez83 ❤
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım Ocak için 6. cüzü yazmıştım listeye
Ağzına yüreğine sağlık canımOcak hatimi için 6. Cüzü okudum ❤
Allah razi olsun ❤❤Ağzına yüreğine sağlık canım
30. cüzü yazdım engelsiz anne ocak hatimi için canım30. cüzü alsam olur mu acaba canım
Tamam ablacım olur tabi kiii30. cüzü yazdım engelsiz anne ocak hatimi için canım
ezgiisel canım ocak hatimi için 29. cüz senin oldu değişim yaptık
Ya sen canımsın ya teşekkür ederim❤
Almak isteyen yoksa ben alabilirim ikisini yada biriniocak hatimi için kalan boş cüzler
21 ve 28
hatim duası 6 şubat Miraç kandili gecesinde yapılacaktır
Şuana kadar isteyen olmadı canım 21 ve 28 yazdım listeye cüzler senindir istediğin zaman okuyup yazabilirsin ALLAH razı olsunAlmak isteyen yoksa ben alabilirim ikisini yada birini
Allah senden de razi olsunŞuana kadar isteyen olmadı canım 21 ve 28 yazdım listeye cüzler senindir istediğin zaman okuyup yazabilirsin ALLAH razı olsun
21. Cuzu okudum tilavet secdesini yaptim Allah kabul etsin.Şuana kadar isteyen olmadı canım 21 ve 28 yazdım listeye cüzler senindir istediğin zaman okuyup yazabilirsin ALLAH razı olsun
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım21. Cuzu okudum tilavet secdesini yaptim Allah kabul etsin.