Erken okuyup unutmamak için bildirim yapıyor arkadaşlar, keza bende okudum cüzlerimi bonusumKasım cüzü kasımda okunmaz mıydı mübarek?
Erken okuyup unutmamak için bildirim yapıyor arkadaşlar, keza bende okudum cüzlerimi bonusum
Ne yapayım mübareğim, kalırsa unuturum, regl olurum diye evham yapıyorum. O yüzden Kasım ayına niyet edip okuyorum.Kasım cüzü kasımda okunmaz mıydı mübarek?
Ne yapayım mübareğim, kalırsa unuturum, regl olurum diye evham yapıyorum. O yüzden Kasım ayına niyet edip okuyorum.
BAna da dua eder misiniz is bulmam icinNe yapayım mübareğim, kalırsa unuturum, regl olurum diye evham yapıyorum. O yüzden Kasım ayına niyet edip okuyorum.
RABBİM tez vakitte, kolaylıkla, afiyetle, bol bereketli, hayırlı kazançlar elde edeceğiniz, gönlünüze göre bir iş nasip eylesin aminnnnnBAna da dua eder misiniz is bulmam icin
ALlah razi olsunRABBİM tez vakitte, kolaylıkla, afiyetle, bol bereketli, hayırlı kazançlar elde edeceğiniz, gönlünüze göre bir iş nasip eylesin aminnnnn
Ağzına yüreğini sağlık canım18. Cüz okundu
Ağzına yüreğini sağlık canımpenyez83 şükür cüzümü tamamladım
Aleykümselam civciv annesi
bekliyorum. aralık için de listede olmak istiyorum nasipseAleykümselam civciv annesiKasım cüzleri bitti okuyamayan olursa etiket ederim
Tamamdır not aldım aramıza tekrardan hoşgeldinbekliyorum. aralık için de listede olmak istiyorum nasipse