- 29 Ocak 2015
- 6.827
- 127.211
Tamam ablacım. Sağ olasın, vesile olduğun için Allah razı olsun.10.cüzü yazdım ablam
Okuyup bitirince hemen sana yazacağım ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ablacım. Sağ olasın, vesile olduğun için Allah razı olsun.10.cüzü yazdım ablam
Senden de ALLAH razı olsun sağol ablam 28 temmuz cuma günü duası yapılacak vakit var sen okuyup bitirince yazarsınTamam ablacım. Sağ olasın, vesile olduğun için Allah razı olsun.
Okuyup bitirince hemen sana yazacağım ablacım
iyi olmana sevindim canım 28 temmuz cuma hatim listesine,penyez83 güzel arkadaşım benim elhamdulillah iyiyim hiçbir sorun yok ara ara baktım liste doluydu yazmadım temmuzda boşluk varsa alırım bi cüz tabi ki
Canim bu ay benim komşum okuyamayacakmisAğzınıza yüreğinize sağlık hepinizin
tamam canim sana temmuz icin 17. cüzü yazmıştım. Kuzenine 29 ve komşuna 30 yazdım
Tmm canım siliyorum komşunu ( 30. Cüz)Canim bu ay benim komşum okuyamayacakmis
Teşekkür ederim.Tmm canım siliyorum komşunu ( 30. Cüz)
Ağzına yüreğine sağlık. tamam temmuz için 18. cüzü yazdım17.cüzü okudum Temmuz'a 18i yazarmısın penyez83
Tabiki katılabilirsiniz hoşgeldiniz temmuz hatimi için kalan cüzler 15 25 26 27 ve 30Bende katilmak isterim yeni gördüm bu topiği simdi adetim ama 28 temmuza kadar okurum
15 olurTabiki katılabilirsiniz hoşgeldiniz temmuz hatimi için kalan cüzler 15 25 26 27 ve 30
Hangisini isterseniz yazayım size
Tamam yazdım15 olur
Vakit vardi daha ablam ağzına yüreğine sağlık ALLAH kabul etsin
Ekleriz tabiki hoşgeldiniz 28 temmuz cuma hatimi için;Eğer cüzler bitmediyse beni de ekler misiniz
Ekleriz tabiki hoşgeldiniz 28 temmuz cuma hatimi için;
kalan cüzler 25 26 27 ve 30 hangisini isterseniz listeye yazayım