- 23 Mart 2022
- 14.335
- 53.730
- 41
Tamamdır yazdım listeye 25. cüzüHoşbuldum 25 i alayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır yazdım listeye 25. cüzüHoşbuldum 25 i alayım o zaman
Amin ablacım sağ olasın Allah razı olsunVakit vardi daha ablam ağzına yüreğine sağlık ALLAH kabul etsin
Ben de katılmak istiyorum bana da 1 cüz verir misinEkleriz tabiki hoşgeldiniz 28 temmuz cuma hatimi için;
kalan cüzler 25 26 27 ve 30 hangisini isterseniz listeye yazayım
Tabiki katılabilirsiniz hoşgeldiniz 26. cüzü yazdim sizeBen de katılmak istiyorum bana da 1 cüz verir misin
Teşekkür ederim ❤Tabiki katılabilirsiniz hoşgeldiniz 26. cüzü yazdim size
Aminnn ağzına yüreğine sağlıkmerhaba okudum ALLAH kabul etsin inşallah amin
diğer aya inşallahAminnn ağzına yüreğine sağlık
Temmuz hatimi için cüz istiyormusunuz
1,5 cüz okunacak cüz var. Otursam okuyacağım da bayram temizliği, hazırlığı araya girdi ikindi gibi yapamaz mısın duasınıdeynepnaz ( 4 5 6 )
K Kardelen1981 ( 28 29 30 )
Hanımlar arefe günü sabah hatim duasını nasipse yapicam. Okumalarınız ne durumda
Tamam canım bir arkadaşımız daha bildirim yapmadı. İkiniz de bildirim yapınca duasını yaparım1,5 cüz okunacak cüz var. Otursam okuyacağım da bayram temizliği, hazırlığı araya girdi ikindi gibi yapamaz mısın duasını
Eğer isterseniz 5. Cüzü ben almak isterim1,5 cüz okunacak cüz var. Otursam okuyacağım da bayram temizliği, hazırlığı araya girdi ikindi gibi yapamaz mısın duasını
Tabii ki, size de olsun sevabı.Eğer isterseniz 5. Cüzü ben almak isterim
Hem toplu hatim mübarek günde de bağışlanacak Hemde birlik beraberlik daha güzel olur
Teşekkür ederim 5. Cüzü aldım o zamanTabii ki, size de olsun sevabı.
Amin ağzına yüreğine sağlık4.ve 6.cüzü okudum. Allah kabul etsin
Iyi akşamlar okuyabildiniz mi cüzüTeşekkür ederim 5. Cüzü aldım o zaman
OkudumIyi akşamlar okuyabildiniz mi cüzü