Amin ağzına sağlıkŞubat ayının 2.hatminde aldığım 2.cüzü de okudum Rabbim kabul etsin şu mübarek günlerin hürmetine niyetlerimizi dualarımızıNego
Amin ağzınıza sağlıknego canım ben mart ayı 6. 7. ve 8. cüzleri okudum. bilgin olsun. Allah kabul eder inşallah.
Ben nisan için 8 i almıştım, penyez benden önce aldı sanırım ama haberim bile yok. Bana da 10 u yaz bari
tamam canım öyleyse sıkıntı yok fark etmedim aldığını. daha 8 i okumadım sen al nisan ayı içinBen nisan için 8 i almıştım, penyez benden önce aldı sanırım ama haberim bile yok. Bana da 10 u yaz bari
Yok kız 10 u alırım ben daha başlamadım, ondan önce başka cüze başlamıştım, onu bitirdim. Bugün ne aldım diye tekrar kontrol ederken farkettim. Sen benden önce yazmışsın 8. Cüz senin hakkıntamam canım öyleyse sıkıntı yok fark etmedim aldığını. daha 8 i okumadım sen al nisan ayı için
uygun olan başka bir cüz daha yazarmısın banaNego mmm sağolasın
aramız da tabi ki değişim yaparız hiç sıkıntı olmazYok kız 10 u alırım ben daha başlamadım, ondan önce başka cüze başlamıştım, onu bitirdim. Bugün ne aldım diye tekrar kontrol ederken farkettim. Sen benden önce yazmışsın 8. Cüz senin hakkın
Silme canım. Okumadığım tek o olsaydı rica ederdim ama daha okumadığım cüz çok o yüzden problem degil.aramız da tabi ki değişim yaparız hiç sıkıntı olmaztamam o zaman nisan ayı 8. cüzü listemden silmiyorum
7.ve 8 yazabilirmisinNego
8 i aliyim ben nisan icin
Ben nisan için 8 i almıştım, penyez benden önce aldı sanırım ama haberim bile yok. Bana da 10 u yaz bari
Penyez senden önce almıştı çünkü redgirltamam canım öyleyse sıkıntı yok fark etmedim aldığını. daha 8 i okumadım sen al nisan ayı için
uygun olan başka bir cüz daha yazarmısın banaNego mmm sağolasın
Ağzına sağlık aminNego şubat mart (berat kandili) için olan 6. Cüzü okudum. Allah kabul etsin. Nisan için 10 boştu onu istiyorum canım
OlurAğzına sağlık amin
10 alınmış 12 boş.
Evet ben de sonradan farkettim. Açık ayım kalmasın da boll boll okuyum. Yoksa sallıyorum birazPenyez senden önce almıştı çünkü redgirl
Ağzına sağlık Allah kabul etsinNego canım nisan ayı 10. ve 11. cüzü de okudum. Ben bütün cüzlerimi bitirdim. Grupta yetiştiremeyen olursa yardımcı olurum.
Maşallah ne güzelEvet ben de sonradan farkettim. Açık ayım kalmasın da boll boll okuyum. Yoksa sallıyorum birazson 1 aydır okumam bayaga hızlandı sayende
Selamlar
Ağzına sağlık aminSelamlar
Şubat ayı 21.
Şubat-Mart ayı 23. cüzü okudum. Allah kabul etsin