Canım ben okudum, Eylül ayını
Fena değildi diyor. Pazar günü yine girecek, önemli diyor. Hatim duasına yetişiyor, duaya da katmayı unutmaAmin ağzına sağlık.Yazıyorum.
Oğlunun sınavı nasıl geçti?
Olmadı sanırım bakıp yazayım
Tamam canım pardonCanım ben okudum, Eylül ayını
Paremm benim cüzümü alabilirmisin sana zahmet kayınvalidemdeyim ya okuyamıyorum ya okuyabilirmisin
Perim başka cüzler var inan 5 cüz yetiştirmem gerekiyor hele birini geçen hafta bitirmem gerekiyordu mahcupta oldum ne olur kusura bakma bitanem alamamParemm benim cüzümü alabilirmisin sana zahmet kayınvalidemdeyim ya okuyamıyorum ya okuyabilirmisin
Parem yok ben yalnış anladım yazdığını o yüzden sandım sandımki bu ay varsa okuyum diyosun. Ondan. Kafam olmuş bir dünya ha böylePerim başka cüzler var inan 5 cüz yetiştirmem gerekiyor hele birini geçen hafta bitirmem gerekiyordu mahcupta oldum ne olur kusura bakma bitanem alamam
Biliyorum bitanem çok yorgunsun beymen bedenen evine gitsen dinlensen keşke birazcık nasıl oldu kv denParem yok ben yalnış anladım yazdığını o yüzden sandım sandımki bu ay varsa okuyum diyosun. Ondan. Kafam olmuş bir dünya ha böyle
Ya sorma ilaçlrını içiyordu biz sanıyordukki iyiye gidiyor. Dün dedi çok halsizim ben gidelimde bir vitamin falan versin sizde gidin evinize dedi bi gittik enfeksiyon 2 günde 2 katına çıkmış. Doktor iğneye geçirdi eğer iğnede işe yaramazsa hastaneye yatıcakBiliyorum bitanem çok yorgunsun beymen bedenen evine gitsen dinlensen keşke birazcık nasıl oldu kv den
Aslında direk yatış yapsalardı kadın da boyke çekip durmazdıYa sorma ilaçlrını içiyordu biz sanıyordukki iyiye gidiyor. Dün dedi çok halsizim ben gidelimde bir vitamin falan versin sizde gidin evinize dedi bi gittik enfeksiyon 2 günde 2 katına çıkmış. Doktor iğneye geçirdi eğer iğnede işe yaramazsa hastaneye yatıcak
Haber edersiniz okuyamazsa okurum
Çok teşekkür ederim haber vericemHaber edersiniz okuyamazsa okurum