- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chicco Dj yürütecimiz Sibel Hanım'ın tatlı oğluşuna teslim edilmek üzere yarın yola çıkıyor, sağlıkla mutlulukla kullansın bebiş, güzel güzel eğlensin sonra da tıpış tıpış yürüsün inşallah. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, sevgiler
Merhaba Dilek Hanım,bu gün yürütecimiz geldi,tertemiz,yepyeni,çok çok beğendik ve memnun kaldık:)
Müzikleri,oyuncakları harika,kargo da çok uyguna maloldu,ilginze ayrıca çok teşekkür ederim...Sevgiler:)
Eki Görüntüle 866767 Eki Görüntüle 866768 15 TL yepyenidir Dokuları ve şekilleri önce miniğinizin duyularını ve el becerilerini geliştirecek daha sonra üzerine basınca giden playskool press&go arabasıyla emeklemeyi ve peşinden gitmeyi öğrenecek:)
pompa satıldı mı acaba?
pompa satıldı mı acaba?
Konu sahibi size cevap vermemis ama bence kendinize bir satis sayfasi acmaniz daha uygun olur diye dusunuyorum hem daha kolay urununuzu satarsiniz...
arkadaşım ben arkadaşa yardımcı olmak istemiştim sadece,tavsiye için teşekkürler,iyi satışlar size de:)
banada lazım olucak kısa zaman sonra pompa. özellikleri neler. Sıfır mı ürün. Birde son fiyat ne olacak.içinde neler oluyor bu pompaların. Yani biberon v gibi.
Canım eğer bu sorun bana ise özelden sana cevap yazabilirim,elden uygun olur diye bir açıklama getirmiştim ama yalnış anlaşılmışım,ben İst anadolu yakasındayım,eğer uyarsa özelden açıklama yaparım size,bol sütler