• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Kıyafetler yeni sayfada:)

Eklentiler

• $Screenshot_2013-11-13-17-20-25-1.png
    $Screenshot_2013-11-13-17-20-25-1.png
    130,2 KB · Görüntüleme: 344
  • $Screenshot_2013-11-13-17-26-24-1.png
    $Screenshot_2013-11-13-17-26-24-1.png
    204,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Chicco Dj yürütecimiz Sibel Hanım'ın tatlı oğluşuna teslim edilmek üzere yarın yola çıkıyor, :nazar:sağlıkla mutlulukla kullansın bebiş, güzel güzel eğlensin sonra da tıpış tıpış yürüsün inşallah. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, sevgiler:16:

Chicco Dj yürütecimiz Sibel Hanım'ın tatlı oğluşuna teslim edilmek üzere yarın yola çıkıyor, :nazar:sağlıkla mutlulukla kullansın bebiş, güzel güzel eğlensin sonra da tıpış tıpış yürüsün inşallah. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, sevgiler:16:

Merhaba Dilek Hanım,bu gün yürütecimiz geldi,tertemiz,yepyeni,çok çok beğendik ve memnun kaldık:)
Müzikleri,oyuncakları harika,kargo da çok uyguna maloldu,ilginze ayrıca çok teşekkür ederim...Sevgiler:)

Merhaba Dilek Hanım,bu gün yürütecimiz geldi,tertemiz,yepyeni,çok çok beğendik ve memnun kaldık:)
Müzikleri,oyuncakları harika,kargo da çok uyguna maloldu,ilginze ayrıca çok teşekkür ederim...Sevgiler:)

Merhaba, ben teşekkür ederim size:) Anlattığım kadar varmış değil mi? Gerçekten çok mutlu oldum şanslı bebişimizin yürütecini sevmesine:) Bol bol oynasın, sağlıkla güle güle eğlenerek kullansın, MAŞALLAH diyelim hemen peşine...

Bu arada sizinle tanıştığıma ben de çok sevindim; dürüstlüğüme güvenip sözünüzde durdunuz ve kaliteli bir ürün için ödeme konusunda tereddüt etmeden geceden havalenizi yaptınız, bu büyük bir incelikti. Kargonun o kadar uygun ve indirimli olması da bence bu yüzdendi. Karşılıklı iyi niyet ve güven! Keşke anlamsız yere ödemesiydi, kargosuydu.. diyerek vakit kaybına sebep olan kullanıcılarda bunu farkedebilselerdi, kimseye hayal kırıklığı yaşatmazlardı.

Tekrar görüşmek üzere o zaman, sevgilerimle:)

LC Waikiki marka Anne koleksiyonundan çok güzel bir hamile kot pantolonu 42K beden isterseniz ölçerim.50 TL ya almıştım 25 TL ya sizin:) Çok rahat edeceğiniz hamileğinizin belirginleştiği dönemden lohusalık döneminize kadar kullanabileceğiniz tertemiz bir pantolondur. Çok memnun kalacaksınız.
$42k.jpg Arkası ceplidir fotoğrafını küçültemediğim için arka cebin resmini ekleyemedim. Ama mail atabilirim:)

Son düzenleme:
$Screenshot_2013-11-20-01-31-11-1.jpg Fisher Price fare dişlik 10 TL
3 ay ve üzeri için uygundur. Bebeğiniz Fare Dişliği her salladığında sevimli farecik eğlenceli sesler çıkaracaktır. Bebeğiniz fareciğin yumuşak dokulu kulaklarını, ayaklarını ve kuyruğunu dokunarak keşfedip, hissedecektir. Daire şeklindeki halka bebeğinizin hem tutmasını kolaylaştırır, hemde dişlerini kaşımasını sağlar. Renkleri ve sesleriyle çok şirin bir oyuncaktır. Ayaklarındaki siyah beyaz desenli kareler bebeğinizin ilk renk farklılıklarını beyin göz koordinasyonu kurarak minicikken anlamasını sağlar. Önemli bir bilgi olarak eklemek isterim ki; siyah-beyaz, kırmızı-beyaz gibi zıt renkler gözü uyaran ve farkındalığı sağlayan bebeğinizin hayatındaki ilk keşfedilen renklerdir. Görme gelişimine çok büyük katkı sağlar. Daha sonra canlı renkler devreye girer. Satış topiğimi ilk sayfalarından itibaren incelerseniz Tiny Love marka 2 adet yatak kenarı kitabınında bir tarafı sadece siyah beyaz ve kırmızı desenler kullanılarak hazırlanmış diğer tarafı canlı renklerle süslenmiştir. Siz de bebeğinizin ayına göre kullanırsınız bu kitapların yönünü:)

Son düzenleme:
$Screenshot_2013-11-20-02-19-27-1.jpg$Screenshot_2013-11-20-02-19-30-1.jpg 15 TL yepyenidir Dokuları ve şekilleri önce miniğinizin duyularını ve el becerilerini geliştirecek daha sonra üzerine basınca giden playskool press&go arabasıyla emeklemeyi ve peşinden gitmeyi öğrenecek:):55:

Merhaba sayfamdaki ilanlarimi incelediniz mi sadece sut sagma makinasini mi yoksa emzirme onluguyle beraber mi almak istersiniz? Ozel mesaj atabilirsiniz Hsno veririm odemenizi yaptiginiz gun istediginiz kargo ile yollarim y.ici kargo subeden kargo teslimi ve yine subeden alicinin almasi ile cok daha ucuza maloluyor bana hangi urunleri istediginizi soylerseniz ozelden de diger konulari konusuruz:)

Ozelden mesaj atabilmeniz icin forumda yazdiginiz 50 adet mesajinizin olmasi gerekiyor siz yeni kullanici oldugununz icin... Henuz 9 cevap mesajiniz var forumda profil sayfsnizda gozuken; gmailden bana ulasin cep no ve hs no paylasamiyoruz forumda basindaki adres adi mdhet.12

Son düzenleme:
Son düzenleme:
pompa satıldı mı acaba?

Merhaba,benim de lansinoh pompam var,sıfıra yakın,özel kutusunda,özelden mail atabilirim,aslında birine hediye edecektim ama ona da yakını getirmiş,ben de yarı fiyatına satabilirim o da şuan ihtiyacım olduğundan....tüm parçaları,yedekleri yani kutusuyla,garanti belgesiyle olduğu gibi,e bebekten almıştım 2 ay önce ama benim sütüm yok ki,çeksin,en son gücüne inanmayıp hastane tipi kiraladım 90+35:125 tlye....onda da süt gelmeyince anladım ki benim sütüm yok.Bu yüzden çekim gücü iyi diyebilirim,hastane tipiyle karşılaştırma fırsatım oldu çünkü.Yani ürün sıfır arkadaşım,işine yararsa buyur kullan,eğer konuyu açan arkadaşın konumu sana uygunsa ondan al canım,inş kargo ödemek durumunda kalmazsın,bol sütler sana

Konu sahibi size cevap vermemis ama bence kendinize bir satis sayfasi acmaniz daha uygun olur diye dusunuyorum hem daha kolay urununuzu satarsiniz...

arkadaşım ben arkadaşa yardımcı olmak istemiştim sadece,tavsiye için teşekkürler,iyi satışlar size de:)

banada lazım olucak kısa zaman sonra pompa. özellikleri neler. Sıfır mı ürün. Birde son fiyat ne olacak.içinde neler oluyor bu pompaların. Yani biberon v gibi.

banada lazım olucak kısa zaman sonra pompa. özellikleri neler. Sıfır mı ürün. Birde son fiyat ne olacak.içinde neler oluyor bu pompaların. Yani biberon v gibi.

Canım eğer bu sorun bana ise özelden sana cevap yazabilirim,elden uygun olur diye bir açıklama getirmiştim ama yalnış anlaşılmışım,ben İst anadolu yakasındayım,eğer uyarsa özelden açıklama yaparım size,bol sütler

Canım eğer bu sorun bana ise özelden sana cevap yazabilirim,elden uygun olur diye bir açıklama getirmiştim ama yalnış anlaşılmışım,ben İst anadolu yakasındayım,eğer uyarsa özelden açıklama yaparım size,bol sütler

fiyatını özedlliklerini bekliyorum senden.

Arkadaşlar lansinoh affinity elektrikli pompa henüz satılmamıştır hediyeleriyle beraber İst.Anadolu yakasından teslim alabilirsiniz. Kargo ücretini de bu kadar kafaya takmayın elden şubeye bırakıp yine alıcı elden şubeye gidip teslim alırsa inanılmaz ucuza geliyor:)

Diğer arkadaşa da hayırlı satışlar, ne diyeyim:) Herkesin nasibi neyse onu bulur zaten...

Bir arkadaşta playskool bastır gitsin aracı pahalı bulmuş neye göre pahalı? mağazadan 24,90 TL,ya alınmış sıfır ayarında bir üründür. internet sitelerini çok araştırdım en ucuzu 22,50 TL üzerine kargo ücreti alıyor. Halbuki burada başka bir ürünle beraber aldığınızda yazılan fiyattan çok güzel indirimde alıyorsunuz yani daha ucuza geliyor. Üstelik arz talep meselesi, fazla yoruma gerek yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Back