Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Chicco Dj Yürütrcimiz Selda Hanım'a yarın teslim edilecektir. Güle güle mutlu sağlıklı günlerde kullansın bebiş, hayırlı uğurlu olsun.:16:

Arkadaşlar bebeğim yürümeye başladığı için chicco dj yürütecimizi satmak istiyorum hiçbir sorunu yoktur ayrıca sağlam olduğu için devrilme problemi falanda olmuyor dublex evler için veya merdivenli bahçe veranda katları için hareket etmesini engelleyen altı tane altında stopper fren desteği takılabiliyor Bebeğinizin boyuna göre yükseklik ayarı yapılabiliyor. Üzerindeki ışıklı müzikli piyanosunu ayrıca çıktığı için mama sandalyesinin önüne veya beşiğine takabiliyorsunuz elinde de oynayabiliyor chicconun internet sitesinden veya internette aratınca ürün videosundan da inceleyebilirsiniz Mavili sarılı ve piyanosunda pembesi olan modelin aynısını biz 18 aya kadar çok memnun kalarak kullandık darısı başka bebeklere:) Hem kapanınca da çok az yer kaplıyor, piyanosunu çıkartıp mamasını, meyvasını önüne de koyabiliyorsunuz masa görevi görüyor, bebişiniz piyanosundaki değişik hayvan sesleri müziklerle eğlenceye doymuyor, yeni şeyler keşfediyor siz de kısa süreli başka şeylerle ilgilenebiliyorsunuz , yürümeye geçiş öncesi muhteşem bir rahatlık:) İstanbul'dayız bu kaliteli ürünü sadece 70 TL'ya elden alabirsiniz.Eki Görüntüle 812893

Weewell dijital yoğurt makinamız Emel Hanıma teslim edilecektir, güle güle kullanılsın hayırlı uğurlu olsun.:16:

Sadece çalışıp çalışmadığını denemek için 1 kez kullanılmış garantisi devam eden sıfır ayarındaki Weewell Dijital Yoğurt makinası yarı fiyatına 35 TL orjinal yepyeni kutusuyla gönderilecektir. Tüm parçaları hiç kullanılmadığı için sararması vs. yoktur. Memnun kalacağınız bu ürünü İst. İçi elden teslim edebilirim..Eki Görüntüle 819075

Evet canım gördüm:) Acayip oldu bu durum uykum da kaçtı:) Ama en azından yarın olsun çünkü mesajı göremeyen arkadaşlar olabilir, patik ve bilekliği ayırdığım bir arkadaşta var kimseye ayıp olmasın.

Hadi arkadaşlar en güzel teklifi bekliyorum, hemen kargolarım:)

Dün gece çok uykusuz kalınca bebişle 12'ye doğru zor uyandık arkadaşlar... Bu yüzden bazı yanlış anlaşılmalar oldu kusuruma bakmayın olur mu? Artık oyuncaklarımızın bebişlerle kavuşma vaktini daha fazla uzatmayalım ne dersiniz?:10:

Arkadaşlar burada bir çok ürünü şu an satışa koymamam gerektiğimi oğlum bana hatırlattı, satışdakilerin resmini ekleyeceğim

Fuşya renkli Playgro büyük fil çok uygun fiyata 20 TL hem diş kaşıyıcılı, hem çıngıraklı, hem kocaman rengarenk değişik dokunma hissi veren kumaşlardan hortumu, birinde sarı diş kaşıyıcusı olan hışırtılı yeşil kulakları, biri aynalı biri renkli boncuklu ayak altları ve çiçek şeklinde diş kaşıyıcı içinde boncukları dönen harika esnek zebra tutma sapı ile bebeğinizin tüm duyularına hitap edip gelişimine çok büyük katkı sağlayacak olan bu oyuncağı kaçırmayın, zira bebekler çocuklar onun şirinliğine bayılıyor. Bebişim mimikken ben pusetinre ve ana kucağına da bağlamıştım çok hoşuna gidiyordu. Pırıl pırıl sorunsuzdur. Unutmadan piyasada ki playgro top fille karıştırmayın renkleri markası aynıdır ama o bunun çok küçüğüdür, bir çok özelliği de yoktur ve size söylediğim rakamın çok üstünde satılır. Gelin siz bebeğiniz için vazgeçemeyeceği bu güzel oyuncağı alın:)

$Playgro.jpg$Plygro fıl.jpg playgro eğitici oyuncak fil çom eğlenceli bir oyuncak:16:

Ben başka bir ürün sıfır aldım. Dönemediğim için kusura bakma, misafir yoğunluğum var biraz.

Arkadaşlar isteyenler hakikaten çoktu, hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler. Ama kimin kısmetindeyse yine onun oldu ve zorlu bir mücadeleden sonra sıcak sıcak, az önce hep beraber bir anı fotoğrafı çekilen aşağıdaki güzel oyuncaklarımızın hepsini yarın Serpil Hanıma teslim ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla oynasın tatlı bebiş :16: Yaşasın bebek kardeşliği:)
$Bebe.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar seldadema adlı kullanıcı Chicco dj yürütecimizle ilgili 2 gündür defalarca maille görüşerek ürünü ayırmamı ve bu akşam için de bizzat eşinin gelip elden kesin alacağını söylemişti. Ben de kendisine dün sayfamda size teslim edileceğini yazacağım yarın lütfen sorun çıkmasın dedim o da kesin gelecek alacağım diyerek benim sayfamda sizin de gördüğünüz selda hanıma yarın teslim edilecektir duyurumu beğendi. Gelin görün ki bu sabah bana gönderdiği mailde eşinin gelemeyeceğini almaktan vazgeçtiklerini kusura bakmamamı söyledi. İlk mailinden itibaren ürünü çok istediğini söyleyip, almak istediğini söyleyip gereken tüm bilgileri alıp, defalarca okeyleşip son dakkada böyle yapması düpedüz haksızlıktır. Bebeğimden çaldığım dakikalara, kendisiyle görüşmelerimde harcadığım zamana ve emeğe yazıktır. En önemlisi ürünü dün kesin alacağını söylediği için sayfamda paylaştıktan sonra bir çok kişinin oluşabilecek talebini dün ve bugün engellemiş oldum üstelik yine dün ürünü almak isteyen iki arkadaşa da İstanbuldaki bir arkadaşa satıldığını söyledim. Bu işler çocuk oyuncağı değildir; ilk kez başıma böyle bir şey geldi önce şaşırdım sonra çok üzüldüm. Lütfen ikincisi olmasın! Gönül kırgınlıkları bir süre sonra unutulur ama kimse kimsenin lütfen hakkına girmesin. Sadece ciddi alıcılar ve satıcılarla karşılaşmamız dileğiyle, sevgiler...

Son düzenleme:
Bakalım bu eğlenceli yürütecimiz hangi tatlı bebişimize gidecek? :emir_bebek::55:

Arkadaşlar bebeğim yürümeye başladığı için chicco dj yürütecimizi satmak istiyorum hiçbir sorunu yoktur ayrıca sağlam olduğu için devrilme problemi falanda olmuyor dublex evler için veya merdivenli bahçe veranda katları için hareket etmesini engelleyen altı tane altında stopper fren desteği takılabiliyor Bebeğinizin boyuna göre yükseklik ayarı yapılabiliyor. Üzerindeki ışıklı müzikli piyanosunu ayrıca çıktığı için mama sandalyesinin önüne veya beşiğine takabiliyorsunuz elinde de oynayabiliyor chicconun internet sitesinden veya internette aratınca ürün videosundan da inceleyebilirsiniz Mavili sarılı ve piyanosunda pembesi olan modelin aynısını biz 18 aya kadar çok memnun kalarak kullandık darısı başka bebeklere:) Hem kapanınca da çok az yer kaplıyor, piyanosunu çıkartıp mamasını, meyvasını önüne de koyabiliyorsunuz masa görevi görüyor, bebişiniz piyanosundaki değişik hayvan sesleri müziklerle eğlenceye doymuyor, yeni şeyler keşfediyor siz de kısa süreli başka şeylerle ilgilenebiliyorsunuz , yürümeye geçiş öncesi muhteşem bir rahatlık:) İstanbul'dayız bu kaliteli ürünü sadece 70 TL'ya elden alabirsiniz.Eki Görüntüle 812893

Chicco DJ Baby Walker - Kiddicare - YouTube Videosunu izleyin lütfen.. Hem ürünü çok güzel anlatıyor hem piyanosunun tüm işlevlerini ve seslerini videonun yarısına doğru tek tek gösteriyor.

Arkadaşlar biraz fluu çıkmış ama bebişleriniz yürüdüğünde öndeki dj piyano çıkınca nasıl kullanıldığını görün istedim Bebeğiniz için süper eğlenceli bir aktivite; müzikler, hayvan sesleri aç kapa çevir ile el, beyin, göz, kulak, ten uyarıları ile 5 duyusu gelişecek motor gelişimine katkı sağlayacak inanın, hatta açıp kapattıklarında ses gidip geliyor ya bebişleri ce..eee yapar gibi güldürüp eğlendiriyor. Siz de dinlenip, kısa zamanlı molalar verebiliyorsunuz Çok çok uygun fiyata üstelik:)Eki Görüntüle 823312

Fisher Price Renkli Dostlar mama sandalyesi oyuncağı 10 TL Fisher Price timsah oyuncaklı dişlik 6 TL

Eki Görüntüle 824114 Eki Görüntüle 824115

Playgro İlk Hayvanım Eğitici Kitap yepyeni 10 TL Pusetede takılabiliyor sesli, diş kaşıyıcılı, hışırtılı yumuşacık, içinde sevimli daha birçok hayvan var Playgro İlk Hayvanım Eğitici Kitabı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Eki Görüntüle 824113

Arkadaşlar burada bir çok ürünü şu an satışa koymamam gerektiğimi oğlum bana hatırlattı, satışdakilerin resmini ekleyeceğim

Fuşya renkli Playgro büyük fil çok uygun fiyata 20 TL hem diş kaşıyıcılı, hem çıngıraklı, hem kocaman rengarenk değişik dokunma hissi veren kumaşlardan hortumu, birinde sarı diş kaşıyıcusı olan hışırtılı yeşil kulakları, biri aynalı biri renkli boncuklu ayak altları ve çiçek şeklinde diş kaşıyıcı içinde boncukları dönen harika esnek zebra tutma sapı ile bebeğinizin tüm duyularına hitap edip gelişimine çok büyük katkı sağlayacak olan bu oyuncağı kaçırmayın, zira bebekler çocuklar onun şirinliğine bayılıyor. Bebişim mimikken ben pusetinre ve ana kucağına da bağlamıştım çok hoşuna gidiyordu. Pırıl pırıl sorunsuzdur. Unutmadan piyasada ki playgro top fille karıştırmayın renkleri markası aynıdır ama o bunun çok küçüğüdür, bir çok özelliği de yoktur ve size söylediğim rakamın çok üstünde satılır. Gelin siz bebeğiniz için vazgeçemeyeceği bu güzel oyuncağı alın:)

tuh kaırdım oyuncakları :14:

Merhaba aydinimren, geçen haftadan beri defalarca mesajlaşıp tüm ürünlerde ve hediyelerde anlaştık, rakamda da indirim yapıp 100 TL'da okeyleştik, sizi kırmadım kapıda ödemeli isteğinizi de kabul ettim. Siz de "ürünleri kargoya verirken fiyat bilgisine 105 TL yazarsanız biz ödemeyi yapmadan zaten postacı kargoyu teslim etmez Sizin açınızdan bir sorun çıkmaz merak etmeyin" de dediniz. Ama dünden beri hem ürünleriniz hem hediyelerinizi yollamak için adres bilgilerinizi bekliyorum. Özel mesaj da yolladım. Acil cevap verirseniz sevinirim, teşekkürler.

Memnun kalarak kullandığım elektrikli lansinoh affinity çiftli süt sağma makinası ve tüm parçaları orjinal kutusuyla 7 adet orjinal lansinoh süt sağma poşeti hediyesiyle beraber 90 TL yanında Mycey emzirme önlüğü 15 TL İkisini beraber almak isteyen arkadaşım için 100 TL ve il dışına elimde bitiremediğim 50 mg.lık Lansinoh'un annelere adadığı muhteşem ürünü Lanolin yarım kremi de hediye yolluyorum. Her emzirmede ve sağım işleminden sonra kullanmanız için:)
Eki Görüntüle 823907 Emziren annelere adanmıştır : Lansinoh Laboratories Inc Lansinoh HPA Lanolin : Lansinoh Laboratories Inc

iletişim konuları için yarın size yazıcam sonucu. benim için ayırın lütfen. inşallah aksilik olmazsa alıcam hepsini:)

Son düzenleme:
mrb. o konuda yazdığımdan sonraki enn son özel msj.ımı okumadınız sanırım. ptt kargo olayı yüzünden güvensizlik meselesi oluyorsa kalsın o zaman demiştim size. eft eşim istemedi diye yapamıyordum ve siz de hesap açmayla uğraşamam falan demiştiniz hatta başka bi ödeme başlığında güvensizlik duyanlara karşı yazılarınız vardı ve eft kullanmak en iyisi fln yazmıştınız , ben de size iyi alışverişler diye msj atmıştım ve açıklamıştım. okumadıysanız ve beklemişseniz çok çok özür dilerim. msj.da yazdığım gibi insanları zahmete sokmak da zor duruma düşürmek de asla istemem. saygılar ve selamlar, iyi alışverişler inş. (özel msj yazdıysanız görmemişimdir inanın son mesjımdan sonra haber beklemezsiniz sanıyordum ve alıntı yapmasanız bu konuya da bakmıyordum artık)

mrb. o konuda yazdığımdan sonraki enn son özel msj.ımı okumadınız sanırım. ptt kargo olayı yüzünden güvensizlik meselesi oluyorsa kalsın o zaman demiştim size. eft eşim istemedi diye yapamıyordum ve siz de hesap açmayla uğraşamam falan demiştiniz hatta başka bi ödeme başlığında güvensizlik duyanlara karşı yazılarınız vardı ve eft kullanmak en iyisi fln yazmıştınız , ben de size iyi alışverişler diye msj atmıştım ve açıklamıştım. okumadıysanız ve beklemişseniz çok çok özür dilerim. msj.da yazdığım gibi insanları zahmete sokmak da zor duruma düşürmek de asla istemem. saygılar ve selamlar, iyi alışverişler inş. (özel msj yazdıysanız görmemişimdir inanın son mesjımdan sonra haber beklemezsiniz sanıyordum ve alıntı yapmasanız bu konuya da bakmıyordum artık)

Evet doğru son özel mesajınız gelmedi, demek benimki de ulaşmamış:( Yalnız konu ptt kargo yüzünden güvensizlik değil ki en başından siz eşinizin eft yapmak istemediğini söylediniz ben de kabul ettim ptt kapıdan ödemeli göndermeyi 5 tl ptt komisyonunu karşılarsanız sorun yok hemen gönderiririm dedim Siz de 105 tl yazarsınız postacı parayı almadan bize teslin etmez zaten deyip kabul ettiniz. Sonra birden şöyle bir mesaj attınız; " PTT.ye gidip 5 tl ödeyerek nüfus cüzdanı bilgilerinizle ptt havale hesabı açtırırsanız size + 5 tl ödemeye kalmayacak sadece gönderirken 1 tl ödeniyormuş (gerçi bir arkadaş bu rakamın 2,5 tl oldugunu yazmış) Ben size 100 tl öderim o zaman" demiştiniz. Ben de size bakın geçen haftadan beri görüşüyoruz tüm ürünlerde, hediyelerde anlaştık bütün bankalarda hesabım varken ptt,ye gidip hesap açmak istemiyorum açıkçası bu güvensizliğe de anlam veremiyorum artık (dikkat edin -uğraşamam-kelimesini hiç kullanmadım) adresinizi yollarsanız ben de ilk konuştuğumuz gibi kapıdan ödemeli olarak hemen göndereyim kargonuzu adresinize dedim. Ses çıkmayınca tekrar mesaj attım bekliyorum sizi diye... Sonuç yine sıfır, dünki paylaştığım mesajıma kadar 3 gün geçmiş üstünden gelen mesaj falan yine yok , tekrar satışa koymak için sizden bilgi almak zorunda hissetmem yanlışmış demek ki... Şimdi hiç bakmıyordum bile deyip işin içinden çokmışsınız ya, peki en başında siz ben eft.de yaparım ama eşimin de gönlü olsun illa kapıdan ödemeli istiyor dediniz tamam kabul dedim mutlu oldunuz tüm ürünlerin hediyelerin defalarca mesajını yollayıp bilgisini alıp okeylediniz kesin alıyorum dediniz hatta bir anakucağıyla ilgili de iki kez bilgi istediniz ben de memnuniyetle bilgi verdim, yani hiç bir sorun yoktu. Sonra birden ptt hesabı açmamı talep etmeniz, başka bir konu başlığına yazdığım eft tercihim yazısına dayanarak bir daha bana geri dönmeyişiniz çok ayıp oldu. Neyse özür dilemişsiniz ama lütfen kimseye böyle zaman kayıpları yaşatmayın kimsenin kısmetine de mani olmayın ufak hesaplar yüzünden! Hayırlı günler...

sanırım bana cvp hakkı doğdu.ama ilk olarak dikkatimi çeken şey bebeğinizden vakit çalarak bana yazdığınızı söylemişsinz aynı şeyi bende yaptım.ve burdaki alan satan herkes yapıyor sadece siz değil.sonra gelelim bizim meseleye pazar günü sizden yürüteç hakkında bilgi istedim pazartesi fiyatı hakkında konuştuk.ve siz hemen sonra sivastan bir arkadaşın yürüteçi istediğini bana söz verdiğinizi yazmışsınız bunun üzerine ben almak istediğimi akşam eşimin gelmesiyle ona soracağımı size akşam haber vereceğimi uygun olup olmadığınızı sordum değil mi?sizde akşam dısarı cıkacagınızı bir sonraki akşam olsa daha iyi olacağını ve bende öyle olsun ozaman dedim.sonra size eşimin mümkün değil karşıya geçemem dediğini,benim bu duruma çoküzüldüğümü,size karşı ayıp olacağını söyledim ama yok dedi size mahçup olduğumu defalarca yazdım kusura bakmayın dedim değil mi?sizinle yazıştık bütün bu gelişmelerden haberinz var değil mi?siz sayfamda almak isteyen birçok kişi vardı vazgeçti cümle aleme duyurdumbir daha kimse bakmayacak demeye başladız.hiç kimsenz yok gelsin alsın arkasaınz dostunz arabayla gelsenz yada otobusle siz gelin kargoyla alın diye baskı yaptınz maltepe çok mu uzak(bize 35 km birde bogaz trafiği ekle)ben zaten bütün bu alternatifleri imkanım olsa düşünrdüm biz istanbulda yenyz 2 kişiydk 3 olduk kimsemiz yok dedim anlamadnz.zaten niye sizi ve kendimi zor duruma düşüreyim ki?sonra siz tekrar sizn yuzunuzden müşterilerimi kaybettim yazacam bunu da dediniz.ben size en samimi şeklde kaç kere kusura bakmayın diyerek mahçup olduğumu yazdım oysa siz sadece satış yapmayı düşündünz....bende çok alışveriş yaptım alacam dediğimde hemen aldım.ama bu böyle oldu.çünkü elden almak için uzaktı ve eşim kabul etmedi.kısmet değilmiş...

Yeter artık, konu son derece uzadı ve sıkıcı olmaya başladı! Yalnız önce %100 alıcam diyen müşterisine yine de içi rahat etmeyen satıcının bakın yarın kesin sorun çıkmaz değil mi sorusuna eşinizden de okey aldığınızı söyleyerek -merak etmeyin kesin alıcam-diyen biri burada ne yazarsa yazsın haklı olamaz. Bu kadar!!! Hem insan sözünün arkasında durur ve bir şekilde uygulayacağına güvendiği için o sözü verir, öyle bahanelerin arkasına saklanmaz! Neyse ben kısmet değilmiş deyip kapattım konuyu... Bugün yeni bir gün ve siz daha neyi uzatıyorsunuz çözemedim sayfamı meşgul etmeyin lütfen rica ediyorum!!! Unutmadan tabi ki satış yönüne bakarım olayın, bu konu başlığına tıklama sebebi de bu zaten insanların; bir bebekten başka bir bebeğe veya annesine uygun fiyata güzel paylaşımlarda bulunmak... Yoksa zaman kaybı yaratarak insanların vaktini veya emeğini harcamak değil elbet!..

Son düzenleme:
Back