• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

öylemi,siz yazacaksınız ben sadece okuyacam yok öyle.herkes bilsin aramazda gecen diyalogu....rahatsız olmayın lütfen...

Bu fiyata hediyeleriyle kaçırmayın derim!!!! Lütfen diğer sayfalardaki ürünlerime de bakın..

Mycey Emzirme Önlüğü ile hem rahat ve hem şık bir şekilde bebeğinizi dilediğiniz ortamda emzirebilirsiniz. Resimdekinin aynısı olup çok kaliteli ve orjinal üründür. Piyasada 30 TL civarı satılan ürünü 15 TL'ya elden teslim edebilirim Eki Görüntüle 812894

Çok az kullanılmış garantisi devam eden, bayağı pahalıya almış olduğum Lansinoh Çiftli Affinity süt sağma makinası var. Elektrikle ve pille çalışabildiği, ayrıca üzerinde dijital saat, dakika göstergesi olduğu için çok pratik, her yerde sağım yapabilirsiniz. Çalışırken süt sağma molalarında iki göğsünüzü birden dakikaları kontrol ederek sağmak süper oluyor:)) Orjinal kutusu, belgeleri tüm parçaları sağlam ve sorunsuzdur. Çok kısa sürede yüksek performansta sağım yapabiliyorsunuz, memnun kalacağınıza eminim. Bizde memnuniyet yorumlarına dayanarak almıştık dilerseniz sizde okuyun;http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-545378.htmlFiyatını hem ürün kullanılıp steril edildiği için hem de ihtiyacı olanların faydalanması için çok uygun olarak yazıyorum; en son 90 TL. Elimde kalan Lansinoh süt saklama poşetleri de hediye:)- Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.ComfortFitTM Göğüs Kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).Birçok biberonun içine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.Uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.Sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz. Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak için tasarlanmıştır.Şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.Bisphenol A içermez.Küçük,sessiz ve hafiftir.Ürünü incelemeniz için resim;http://www.medifull.com/default.asp?say=9&urun=3090NOT; 2 adet orjinal lansinoh biberon da sütü sağdıktan sonra kapaklarıyla beraber taşıma ve saklama kolaylığı sağlıyor. İst. İçi elden teslim edebilirim.

Memnun kalarak kullandığım elektrikli lansinoh affinity çiftli süt sağma makinası ve tüm parçaları orjinal kutusuyla 7 adet orjinal lansinoh süt sağma poşeti hediyesiyle beraber 90 TL yanında Mycey emzirme önlüğü 15 TL İkisini beraber almak isteyen arkadaşım için 100 TL ve il dışına elimde bitiremediğim 50 mg.lık Lansinoh'un annelere adadığı muhteşem ürünü Lanolin yarım kremi de hediye yolluyorum. Her emzirmede ve sağım işleminden sonra kullanmanız için:)
Eki Görüntüle 823907 Emziren annelere adanmıştır : Lansinoh Laboratories Inc Lansinoh HPA Lanolin : Lansinoh Laboratories Inc

Weewell Dijital yoğurt makinamız bayram öncesi görüşüp sözleştiğimiz gibi İst.'un bir ucundan ailecek gelen sevgili Emel Hanım'a bugün teslim edilmiştir. Sağlıkla mutlulukla kullanılsın, hayırlı uğurlu olsun bebiş.

Sadece çalışıp çalışmadığını denemek için 1 kez kullanılmış garantisi devam eden sıfır ayarındaki Weewell Dijital Yoğurt makinası yarı fiyatına 35 TL orjinal yepyeni kutusuyla gönderilecektir. Tüm parçaları hiç kullanılmadığı için sararması vs. yoktur. Memnun kalacağınız bu ürünü İst. İçi elden teslim edebilirim..Eki Görüntüle 819075

LCW marka large beden hamile bluzu çok şeker 15 TL sadece 2 kez giyindim yepyenidir, çok rahat harika bir penyesi var.
$babe.jpg

Hastane odanızı bebişiniz, kendiniz ve sevdikleriniz için en güzel şekilde süsleyin.. Oğluşumun doğumunda gören herkes bayılmıştı:)
kapı süsü saten ve tüllerden oluşuyor kapı arkasından bağlanıyor ortasına et bebek tutturuluyor, çok şirin duruyor.
$130.jpg$118.jpg$119.jpg$122.jpg

Son düzenleme:
Aşağıdaki Hoşgeldin Bebek paketini ister toplu ister tek tek alabilirsiniz ama indirimli olabilmesi için paket almanızı öneririm ilgilenenlerden mesaj bekliyorum Bu arada bu güzel ürünlere bolca nazar boncuklu balonlarda ekleyip odanıza neşe katacağınıza emin olabilirsiniz.
$yakın.jpg

Son düzenleme:
$1319026788195654_b.jpg$168 - Kopya.JPG$foto.jpg$içi.jpg

Arkadaşlar sitede de bilenler bilir Nisan 2012 annesiyim, hamileliğim boyunca en çok ürünlerini kullandığım biraz pahalı ama çok kaliteli marka Ebru Maternity Dantelli gecelik takımımı 100 TL son fiyat olarak satıyorum. Böyle güzel bir takım ile doğum sonrası muhteşem güzelliğinizle göz dolduracaksınız Sabahlık ve iç kısmı da dantellidir Saç bandı, emzirme için ön cepleri bulunmaktadır: Sadece 2-3 kez giyindim kısa süreli, doğum sonrası ve eve geldiğim ilk gün. Pırıl pırıl gönderilecektir L beden.. İst.içi elden de teslim edebilirim. Size de uğurlu gelsin, bebişinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın:)

Son düzenleme:
$416.jpg
Tamamen doğal Chicco banyo süngeri pırıl pırıl hiç kullanılmadı kutusuyla gönderilecektir Piyasa fiyatı 60 TL civarıdır 30 TL ya vereceğim.

CHICCO DOĞAL BANYO SÜNGERİ

Özellikler :

• Bebeğinizin cildi için özel banyo süngeri
• Denizden çıkarıldıktan sonra özel işlemlerden geçirilen bu banyo süngerini lütfen petro-kimyasal yollarla petrolden üretilen sentetik süngerlerle karıştırmayınız!!!

Üretim Yeri : İtalya
Markanın Ait Olduğu ülke : İtalya

Son düzenleme:
Bebişimiz büyüyüp çoktan park yatağa geçtiği için Mothercare marka ilk beşiğimizi yanında yine Mothercare marka özel iç yatağı ve sevimli renklerdeki yan koruması, lastikli mothercare çarşaf hediyesiyle beraber çok uyguna satıyoruz. İlk beşikler kısa süre kullanıldığı için çok fazla para vermenize gerek yok bence, temiz kullanılmıştır. Mothercare beşik odada fazla yerde kaplamadığı için doğum sonrasında hep annenin yanında olması ile sık uyanan bebeğiniz ve sizin için büyük avantaj sağlıyor. İster sallansın ister sabit kalsın ayarlayabiliyorsunuz orjinal haline ek olarak yatağınızın hemen yanına koyabilmek veya istenilen yere taşıyabilme kolaylığı olsun diye ayaklarına tekerlek eklenmiştir bu da orjinal Mothercare bebek beşiğimizi muhteşem bir rahat kullanıma kavuşturmuştur. İst.içi elden teslim alabilirsiniz aracınızın arka koltuğuna ayakları çıkınca rahatlıkla sığar çok basit bir şekilde de kuruluyor tekrar... 200 TL'ya bu kaliteyi kaçırmayın derim. $DDD.jpg

Resimde gördüğünüz beyaz Bebefox marka Yan Yatma yastığı veya bebek uyku destek yastığı ise 15 TL dır. Sadece bir kez yıkandı ve kaldırıldı.$11523_buyuk.jpg $MOTHERCARE.jpg

Çocuk doktorları ve bebek hemşireleri yeni doğan bebeklerin yan pozisyonda yatmalarını ve uyumalarını tavsiye ederler. Bebefox uyku yastığı bu amaçla tasarlanmıştır.
Bebe Fox Uyku Yastığı , bebeğinizin güvenli ve rahat uyumasını sağlar
0-6 ay arası kullanım için uygundur. İç kısmı süngerdir.
Çok amaçlı bebefox uyku yastığı çocuğun uyku sırasında dönerek düşmesini engeller.
Beyaz renk unisex bebekler için tasarlanmıştır.
Hafif, pratik ve kolayca taşınabilen yastık her türlü yatak, Bebek arabası ve uyku sepetinde kullanılabilir.

Son düzenleme:
Aşağıdaki Hoşgeldin Bebek paketini ister toplu ister tek tek alabilirsiniz ama indirimli olabilmesi için paket almanızı öneririm ilgilenenlerden mesaj bekliyorum Bu arada bu güzel ürünlere bolca nazar boncuklu balonlarda ekleyip odanıza neşe katacağınıza emin olabilirsiniz.
Eki Görüntüle 859378

paket fiatı nedir ?

merhabalar süt sağma makineniz satıldı mı ben sayfaları okuyamadım çok fazla olunca. kargo dahil ne kadar olur?

Arkadaşlar sitede de bilenler bilir Nisan 2012 annesiyim, hamileliğim boyunca en çok ürünlerini kullandığım biraz pahalı ama çok kaliteli marka Ebru Maternity Dantelli gecelik takımımı 100 TL son fiyat olarak satıyorum. Böyle güzel bir takım ile doğum sonrası muhteşem güzelliğinizle göz dolduracaksınız 2-3 kez giyindim kısa süreli, doğum sonrası ve eve geldiğim ilk gün pırıl pırıl gönderilecektir L beden.. İst.içi elden de teslim edebilirim. Lohusa - Hamile Dantelli Gecelik Takım | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

bu ürün hala elinizdemi sattınızmı acaba

merhabalar süt sağma makineniz satıldı mı ben sayfaları okuyamadım çok fazla olunca. kargo dahil ne kadar olur?

Merhaba, henüz satılmadı kargosı ne kadar tutar açıkçası bilmiyorum ptt adrese teslim ile şubeden kendinizin gidip alması bile rakamı değiştirebiliyor diyebiliyorum ama en uygun sanırım ptt kargo... Siz bir geçmiş sayfalarımı incelerseniz çok güzel indirimli hediye avantajlarımda var kargo dahil yerine...

Bakalım bu eğlenceli yürütecimiz hangi tatlı bebişimize gidecek? :emir_bebek::55:[/QUOTE

yürütecin ilanı güncel mi satılmadı ise ilgileniyorum....

Merhaba yürütecimiz aslında kargolanmayı bekliyor ilk almak isteyen arkdaş vazgeçince ben de anneme bırakmıştım yürütecin stopper parçaları da poşette ayrı duruyordu Ne yazık ki annem bayramda ikisinide kaldırmış dünden beri o poşeti bulamıyor sırf bu yüzden bekliyor anlayacağınız:) Gerçi biz evimiz dubleks olmadığı için 1 deneme dışında hiç kullanmadık fren parçalarını çünkü yürüteç sabit durunca bebiş sıkılıp içinden çıkmak istemişti. Şu an almak isteyen arkadaş birkaç gün daha bekleyecek unarım buluruz ve yollarız ama hangi bebişin kısmetindeyse ona gidecek inşallah....

Back