• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Arkadaşlar lansinoh affinity elektrikli pompa henüz satılmamıştır hediyeleriyle beraber İst.Anadolu yakasından teslim alabilirsiniz. Kargo ücretini de bu kadar kafaya takmayın elden şubeye bırakıp yine alıcı elden şubeye gidip teslim alırsa inanılmaz ucuza geliyor:)

Diğer arkadaşa da hayırlı satışlar, ne diyeyim:) Herkesin nasibi neyse onu bulur zaten...

Bir arkadaşta playskool bastır gitsin aracı pahalı bulmuş neye göre pahalı? mağazadan 24,90 TL,ya alınmış sıfır ayarında bir üründür. internet sitelerini çok araştırdım en ucuzu 22,50 TL üzerine kargo ücreti alıyor. Halbuki burada başka bir ürünle beraber aldığınızda yazılan fiyattan çok güzel indirimde alıyorsunuz yani daha ucuza geliyor. Üstelik arz talep meselesi, fazla yoruma gerek yok diye düşünüyorum.

Pahalı bulduğum için yazmamaıştım almak istiyordum özelliklerini araştırıken sıfırını 19 tl ye bulunca onu tercih ettim o yüzdende yazdığım mesajı düzenlemek zorunda kaldım.Siz aldıktan sonra indirime girmiş olmalı.iyi satışlar.

Son düzenleme:
Pahalı bulduğum için yazmamaıştım almak istiyordum özelliklerini araştırıken sıfırını 19 tl ye bulunca onu tercih ettim o yüzdende yazdığım mesajı düzenlemek zorunda kaldım.Siz aldıktan sonra indirime girmiş olmalı.iyi satışlar.

Hayırlı olsun bebeğiniz güle güle oynasın:) Ben genelde paladium e-bebek, joker ve hellobaby mağazalarından alıyordum oyuncakları, fakat anladım ki internette uygun olan farklı oyuncak siteleride varmış, yalnız dediğim gibi bu ürünü 22,50 tl.dan ucuza bulamadım internette. Teşekkür ederim size de iyi satışlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün Mothercare beşiğimizin sökülmüş halinin resimlerini çektim Beşikle beraber alev almaz sıvı geçirmez özel yatağını, canlı şirin renklerde mothercare çarşaf ve yan korumalıklarını 160 TL ya indirdim Bir bebek ve anneciğinin rahat edip, mutlulukla kullanması için:)

$20131130_210300.jpg$20131130_210306.jpg$20131130_210351.jpg

Bebek sepetleri kadar küçük değildir çok daha konforludur, üstelik en önemlisi anne karyolasının yanında bebeğinin her hareketini izleyebilir.

Bebişimiz büyüyüp çoktan park yatağa geçtiği için Mothercare marka ilk beşiğimizi yanında yine Mothercare marka özel iç yatağı ve sevimli renklerdeki yan koruması, lastikli mothercare çarşaf hediyesiyle beraber çok uyguna satıyoruz. İlk beşikler kısa süre kullanıldığı için çok fazla para vermenize gerek yok bence, temiz kullanılmıştır. Mothercare beşik odada fazla yerde kaplamadığı için doğum sonrasında hep annenin yanında olması ile sık uyanan bebeğiniz ve sizin için büyük avantaj sağlıyor. İster sallansın ister sabit kalsın ayarlayabiliyorsunuz orjinal haline ek olarak yatağınızın hemen yanına koyabilmek veya istenilen yere taşıyabilme kolaylığı olsun diye ayaklarına tekerlek eklenmiştir bu da orjinal Mothercare bebek beşiğimizi muhteşem bir rahat kullanıma kavuşturmuştur. İst.içi elden teslim alabilirsiniz aracınızın arka koltuğuna ayakları çıkınca rahatlıkla sığar çok basit bir şekilde de kuruluyor tekrar... 200 TL'ya bu kaliteyi kaçırmayın derim. Eki Görüntüle 859384

Resimde gördüğünüz beyaz Bebefox marka Yan Yatma yastığı veya bebek uyku destek yastığı ise 15 TL dır. Sadece bir kez yıkandı ve kaldırıldı.Eki Görüntüle 859385 Eki Görüntüle 859386

Çocuk doktorları ve bebek hemşireleri yeni doğan bebeklerin yan pozisyonda yatmalarını ve uyumalarını tavsiye ederler. Bebefox uyku yastığı bu amaçla tasarlanmıştır.
Bebe Fox Uyku Yastığı , bebeğinizin güvenli ve rahat uyumasını sağlar
0-6 ay arası kullanım için uygundur. İç kısmı süngerdir.
Çok amaçlı bebefox uyku yastığı çocuğun uyku sırasında dönerek düşmesini engeller.
Beyaz renk unisex bebekler için tasarlanmıştır.
Hafif, pratik ve kolayca taşınabilen yastık her türlü yatak, Bebek arabası ve uyku sepetinde kullanılabilir.

Son düzenleme:
Arkadaslar Mothercare beşik takımi, bondigo oyun halisi, avent biberon isiticisi, tiny love yatak kenari kitabı, fisher price Park yatak melodili kaplumbaga gece lambasi... daha bir cok urunumu incelemenizi isterim. Fiyatda yardimci olurum, siz tum sayfalarima bakin:)

Lansinoh Affinity elektrikli ve pilli çalışabilen süt sağma makinası ve emzirme ürünlerim hala satılıktır!!!! Soran arkadaşla da bir şekilde özel mesaj veya mail yollamadı. İhtiyacıı olanlar için biraraya topladım ürün bilgilerini...
$Lansinoh Affinity.jpg$Emzirme.jpg$Lansinoh1.jpg$Lansinoh2.jpg
çok az kullanılmış garantisi devam eden, bayağı pahalıya almış olduğum lansinoh çiftli affinity süt sağma makinası var. Elektrikle ve pille çalışabildiği, ayrıca üzerinde dijital saat, dakika göstergesi olduğu için çok pratik, her yerde sağım yapabilirsiniz. çalışırken süt sağma molalarında iki göğsünüzü birden dakikaları kontrol ederek sağmak süper oluyor:)) orjinal kutusu, belgeleri tüm parçaları sağlam ve sorunsuzdur. çok kısa sürede yüksek performansta sağım yapabiliyorsunuz, memnun kalacağınıza eminim. Bizde memnuniyet yorumlarına dayanarak almıştık dilerseniz sizde okuyun;http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-545378.htmlfiyatını hem ürün kullanılıp steril edildiği için hem de ihtiyacı olanların faydalanması için çok uygun olarak yazıyorum; en son 90 tl. Elimde kalan lansinoh süt saklama poşetleri de hediye:)- lansinoh affinity çiftli elektrikli göğüs pompası Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - ebebek.com kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.comfortfittm göğüs kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.custom expression teknolojisitm sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).birçok biberonun içine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz. Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak için tasarlanmıştır.şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.bisphenol a içermez.küçük,sessiz ve hafiftir.ürünü incelemeniz için resmini çekip ekledim. 2 adet orjinal lansinoh biberonlarda sütü sağdıktan sonra kapaklarıyla beraber taşıma ve saklama kolaylığı sağlıyor. Ist. Içi elden teslim edebilirim.

mycey emzirme önlüğü ile hem rahat ve hem şık bir şekilde bebeğinizi dilediğiniz ortamda emzirebilirsiniz. Resimdekinin aynısı olup çok kaliteli ve orjinal üründür. Piyasada 30 tl civarı satılan ürünü 15 tl'ya elden teslim edebilirim Eki Görüntüle 812894

merhaba, siz de öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hayırlı uğurlu olsun. Diğer arkadaşa da yazdım ilanımda da süt sağma makinası hediyeli olarak son fiyat 90 tl mycey emzirme önlüğü sıfır ayarında 15 tl olarak çok uyguna listeliyorum memnun kalarak kullanacağınız iki üründür aynı şirkette beraber süt sağma molası verdiğim avent elektronik pompa kullanan bir arkadaşımdan ben çok daha kısa sürede daha fazla cc süt verim alabiliyordum üstelik kaç dakika kaldığımı lcd ekrandan izleyip, bebeğimin emiş ritmine göre artı eksilerle emiş gücünü istediğim gibi ayarlayıp
meme uçlarımın acımasını engelliyordum.kendi özel biberonunda dolaba koyup akşam eve götürüyordum istersemde poşetine döküp tarihini yazıp direk dolapta saklayabiliyordum diğer tüm makinalara göre de daha sessizdi. Alırsınız veya almazsınız kısmet, her emzirme veya sağımdan sonra lansinoh lanolin krem kullanmayı unutmayın. Ikisi beraber 100 tl olur üzerine de düşünürseniz adresiniz bursa'da olduğu için benim yarısını bitirebildiğim lansinoh kremimi artı hediye olarak gönderebilirim, hayırlı geceler.

öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi, hayırlı uğurlu olsun. Kutusu ve garantisiyle tüm parçalarını göndereceğim yanında elimdeki lansinoh süt poşetlerini de hediye ediyorum canım. Ist.içi elden teslim ederim istersen 90 tl

tarihini yazıp buzdolabında 3 emniyet kilidiyle güvenle saklayın. ürün alındığı gibi ambalajıyla hiç açılmadan kutunun yan ve üst kapağındaki yuvarlak emniyet bandı ile hala duruyor. Piyasada 27 ile 30 tl aeası satılmakta 15 tlya kaçırmayın.
Eki Görüntüle 823692 Eki Görüntüle 823693

memnun kalarak kullandığım elektrikli lansinoh affinity çiftli süt sağma makinası ve tüm parçaları orjinal kutusuyla 7 adet orjinal lansinoh süt sağma poşeti hediyesiyle beraber 90 tl yanında mycey emzirme önlüğü 15 tl ikisini beraber almak isteyen arkadaşım için 100 tl ve il dışına elimde bitiremediğim 50 mg.lık lansinoh'un annelere adadığı muhteşem ürünü lanolin yarım kremi de hediye yolluyorum. Her emzirmede ve sağım işleminden sonra kullanmanız için:)
Eki Görüntüle 823907 Emziren annelere adanmıştır : Lansinoh Laboratories Inc Lansinoh HPA Lanolin : Lansinoh Laboratories Inc

Son düzenleme:
En iyi göğüs pedi Lansinoh hala satılık!

Eki Görüntüle 824501 Eki Görüntüle 824503
Lansinoh hijyenik göğüs pedi en ince, topaklanma yapmayan iyi yapışan göğüs pedidir. İşyerinde kullandığım için özellikle en ince ve sağlam ped diye araştırarak kutularca almıştım:) Bu kutu dolapta kapalı kalmış ama açıp içinden 8 tane kullanmışım Sorun değil çünkü tek tek katlı şekilde paketlendiği için herbiri tüm hijyenikliğiyle orjinal ürün çevreleyici bantın içinde sapasağlam duruyorlar hiç bir sorunu yok 5 TL

Bondigo marka Oyun halımız hala satıştatır, soran ve ihtiyacı olan arkadaşlarımız vardı; diğer oyun halılarına göre biraz daha büyük ve rahattır. Mor olan kısım azıcık daha yüksektir kumaşı yumuşacık pofuduktur, bebeğiniz çok rahat eder, renkleri karman çorman değil çok güzel unisex kullanılabilir. Filin üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor basınca ninni gibi müzik çalıyor çiçekte dönen topun içinde yuvarlanan renkli boncuklar var kuşun kanatları hışırtılı ve diş kaşıyıcılı özelliği var bulutlarda birbirinden farklı sesler çıkarıyor hepsi çoook güzel isterseniz çıtalara ek oyuncaklarda takabilirsiniz. Halı tabanındaki filin sevimli kolları ve ayakları var bir kol bir ayak hareketli:) papatyalı aynası hışırtılı süsleri bütün duyuları uyarıyor:)

Bandigo oyun halısı en yumuşak ve eğlencelisii:emir_bebek:biz çok sevdik. ormandaki oyun bahçesi | Bondigo.com tavsiye ederim üzerindeki oyuncakların her biri ayrı ayrı özellikli çıkarılıp istediğiniz yere takılabiliyor puset mama sandalyesi gibi. İlk etapta içinde ölçüsü daha büyük olan bu halıda rahat rahat uyuyabiliyor bile:) büyüyünce de halının üst çıtalarını takıp kullanabiliyorsunuz ya da hiç çıtalarını çıkarmadan oyuncaklarına bakıp oynarken uyuya kalıyor rengarenk pofuduk bu halı bebeğinizin çok hoşuna gidecek emin olun elleriyle ayaklarıyla Eki Görüntüle 812891 dokunarak bebeğinizin nasıl mutlu olduğunu gelişimine ne kadar faydalı olduğunu siz de göreceksiniz 75 TL İst.dan teslim alabilirsiniz..

Son düzenleme:
Merhaba tüm ilan sayfalarımı incelerseniz bebeğinizin beslenme gereçleri için elimde Philips Avent %0 BPA Biberon ve Mama Isıtıcısı şu an satışta ve yine elimde Philips Avent Digital iQ24 Electronic Steam Steriliser bulunmakta internette de her ikisinin özelliklerini modelini kullanım videolarını fiyatını detaylarıyla inceleyebilirsiniz. Piyasadaki bunun üzerine yok denilen ürünlerdir. Tüm parçaları eksiksiz ve problemsiz çalışıyorlar. Orjinal kutularıyla gönderebilirim söylediğim gibi sorunsuz ve yepyeniler.. En fazla streril edilerek teslim edilmeden dolayı su ve buhar izi bulabilirsiniz:))

Eğer Siz de bebeğiniz için en iyi ürünleri alarak kaliteden vazgeçmiyorsanız doğru yerden çok uyguna alabilirsiniz. Bende ki sterilizatörün detaylı resmini daha sonra düşünürseniz eklerim fiyatı 120 TL dır. Satışa koyduğum hiç bir ürünümü sırf elden çıkartmak için hemen satayım diye bir acelem yok kaliteden anlayan ve markalara güvenen anneler ve bebişleri faydalansın istiyorum. İkisi de alırken çok yüksek meblağlara alınmış ürünlerdir ama beraber alırsanız fiyatı konuşuruz. Ekte kullanım şeklini görmeniz açısından sterilizatörün orjinal bir resmini ekledim. Biberon ısıtıcısının hem orjinal hem bende ki kutusuyla beraber çekilmiş resmi satış sayfalarımda mevcut, incelerseniz sevinirim. İst.içi elden de teslim alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 886313

Son düzenleme:
Bondigo marka Oyun halımız hala satıştatır, soran ve ihtiyacı olan arkadaşlarımız vardı; diğer oyun halılarına göre biraz daha büyük ve rahattır. Mor olan kısım azıcık daha yüksektir kumaşı yumuşacık pofuduktur, bebeğiniz çok rahat eder, renkleri karman çorman değil çok güzel unisex kullanılabilir. Filin üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor basınca ninni gibi müzik çalıyor çiçekte dönen topun içinde yuvarlanan renkli boncuklar var kuşun kanatları hışırtılı ve diş kaşıyıcılı özelliği var bulutlarda birbirinden farklı sesler çıkarıyor hepsi çoook güzel isterseniz çıtalara ek oyuncaklarda takabilirsiniz. Halı tabanındaki filin sevimli kolları ve ayakları var bir kol bir ayak hareketli:) papatyalı aynası hışırtılı süsleri bütün duyuları uyarıyor:)

oyun halısının fiyatı nedir ve kaçıncı aya kadar kullanılabilir

oyun halısının fiyatı nedir ve kaçıncı aya kadar kullanılabilir

Merhaba oyun halımızı 14 aya kadar kullandık bebeğim yürümeye başladığı için:) daha sonra da çıtalarını söküp oyun alanı gibi kullanabiliyorsunuz Tamamen bebeğinizin isteğine göre değişebiliyor. 75 TL fiyatı 70 TLya elden de teslim alabilirsiniz.

Mothercare Beşik, Mothercare özel yatağı ve Mothercare yan korumalıkları, lastikli çarşafın fiyatını 200 TL'dan 160 TL'ya çektim ihtiyacı olan kaçırmasın, karyolasının yatağının yanında rahat rahat kullansın. Aşağıdaki resimlerini yine geceleyin tabletle çektiğimden flashtan dolayı aşırı parlayıp mat çıkmış oysa renkleri daha canlı emin olun. Beşikle beraber 15 TL olan Bebefox yan yatış yastığını da alırsanız 170 TL'ya bırakıyorum, hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Slmlar bebe gim buyudugu icin satiyorum tertemiz int bulup inceleyebilirsiniz tiny love jimnastik oyun 180 tl aldım 100 tl satiyorum resminide isteyene eklerim

$SAM_1718.JPG$SAM_1714.JPG$SAM_1717.JPG$SAM_1699.JPG$SAM_1707.JPG$5 Şubat 2013-ikea 119.jpg

Gece ses olmasın diye oyun halısını çekemeyince eski fotoları hem andım hem yükledim:) Oğluşuma da MAŞALLAH deyin lütfen... En son resimdeki Bondigo aslanı ben eklemiştim puset oyuncağımızdı o bizim onu ayrıca almıştık satılık değil. Siz de çeşitli oyuncakları yumuşak çıtaların istediğiniz yerine bebeğinizin dikkatini çekmesi için halkalarıyla asabiliyorsunuz. sıkıldıkça da değiştirebilirsiniz ama ben en fazla 1 tane asıyordum ki bebişimin çok fazla kafası karışmasın, sonra da huzurla uyusun hatta azıcık siz de yanına uzanabiliyorsunuz:) Büyüdükçe farklı oyuncakları oyun halısının içine de koyabiliyorsunuz yumuşacık zemininde özellikle kendi oyun alanında neşeyle oynuyorlar. İlk tekmeleme, emekleme çalışmalarını da burada yapıyorlar hatta oyuncaklara tutunup ayağa kalkma gibi.. sonra da yürüyüp oyun halısının alanından çıkmak sadece oyuncaklarını elleyerek oynamak istiyorlar:) Alacak olan bebişe de hayırlı uğurlu gelsin. Sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallah.

Yarın ambalajıyla çekerim resmini...

Son düzenleme:
$20131209_132404.jpg$20131209_132345.jpg$20131209_132155.jpg$20131209_132057.jpg$20131209_132531-1-1.jpg$20131209_133006.jpg

Bondigo oyun halımızın az önce çektiğim resimleridir. Ürünü ambalajının içinde kaldırmıştım bayağıdır kullanılmıyordu daha önce halı kısmı bir kez makinada bebek sıvı deterjanıyla yıkandı 3.resimin sol kenarında çok dikkatli bakarsanız göreceğiniz gibi halının mor olan kısımlarında minik minik belli belirsiz pamuk yapmış kendi tonunda ama hiç önemli bir ayrıntı değil kullanım için, halı ve diğer tüm parçaları çok güzel ve yenidir. Sonuçta 2.el temiz kullanılmış bir ürün alıyorsunuz. Bebeğiniz önce halı üzerindeki hışırtılı, sesli, aynalı, dokunmalı oyuncaklarla oynayacak, büyük filin ayağıyla, nanik sesi apacak:) sonra yukardaki güzel oyuncakları elleriyle çekip, ayaklarıyla sallayıp, müzikli ışıklı fille eğlenecek, bulutlarla farklı faklı sesleri öğrenecek, papağanla dişini kaşıyacak, boncuklu çiçekle güzel vakitler geçirip içinde uyuyabilecek:) Siz sadece oyun halısını aldığınızda düşük ısı, narinlerde en kısa programda bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkayıp bebeğiniz için kullanıma hazırlayın yeter.. Çıtaları arkadan emniyetli olarak kitleniyor dilediğinizde çıkarabilirsiniz. Yumuşacık elyaflı olduğundan çok çabuk kuruyor, daha sonraki zamanlarda da silebilirsiniz leke tutmuyor. Çok hafif olduğu için kargosu az tutar herhalde, İstanbul'dan elden alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bondigo oyun halımızın son resimlerini ve ek bilgileri özel istek üzerine az önce paylaştım, flaştan dolayı biraz parlamış. Hadi ne duruyorsunuz, bu eğlenceli oyun halısı eğlenceli oyuncaklarıyla beraber yeni sahibini bekliyor:))

Son düzenleme:
Bondigo oyun halımızın son resimlerini ve ek bilgileri özel istek üzerine az önce paylaştım, flaştan dolayı biraz parlamış. Hadi ne duruyorsunuz, bu eğlenceli oyun halısı eğlenceli oyuncaklarıyla beraber yeni sahibini bekliyor:))[/QU

halının fiyatı nedir ben ilgileniyorum özelden mesaj atmışsınız ama benim özel mesaj hakkım yok bana özelden telefon numaranızı yazarsanız görüşürüz inş' da anlaşırız :)

Bondigo oyun halımızın son resimlerini ve ek bilgileri özel istek üzerine az önce paylaştım, flaştan dolayı biraz parlamış. Hadi ne duruyorsunuz, bu eğlenceli oyun halısı eğlenceli oyuncaklarıyla beraber yeni sahibini bekliyor:))

fiyatı şimdi gördüm çok geldi e bebekte senin verdiğin fiyata düşmüş sıfırını almak daha makul gibi :) sana iyi satışlar umarım satarsın hayırlı satışlar alıcılara şimdiden hayırlı olsun :)

Tiny Love Gym Güneşli Gün Oyun Halısı - ebebek.com

fiyatı şimdi gördüm çok geldi e bebekte senin verdiğin fiyata düşmüş sıfırını almak daha makul gibi :) sana iyi satışlar umarım satarsın hayırlı satışlar alıcılara şimdiden hayırlı olsun :)

Tiny Love Gym Güneşli Gün Oyun Halısı - ebebek.com

Yanlış alıntılamışsın sanırım canım, bu cevabın ilknurde adlı arkadaşın sayfama yazarak 100 tl.ya sattığı tiny love oyun halısı içindi sanırım:))

Bondigo oyun halımızın son resimlerini ve ek bilgileri özel istek üzerine az önce paylaştım, flaştan dolayı biraz parlamış. Hadi ne duruyorsunuz, bu eğlenceli oyun halısı eğlenceli oyuncaklarıyla beraber yeni sahibini bekliyor:))[/QU

halının fiyatı nedir ben ilgileniyorum özelden mesaj atmışsınız ama benim özel mesaj hakkım yok bana özelden telefon numaranızı yazarsanız görüşürüz inş' da anlaşırız :)

Merhaba, oyun halısının fiyatı 70 TL'ya indi. Bir arkadaş oyun halısıyla ilgileniyor özel mesajla görüşmüştük. Ondan yarın öğleye kadar okey gelmezse haberleşelim:)

Back