• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Canim valla cocugun olasim geldi masallah ne kadar guzel seyler almissin tabi imkan meselesi Allah bagislasin yavrunuda hep boyle bol olsun kismeti ins.

Canim valla cocugun olasim geldi masallah ne kadar guzel seyler almissin tabi imkan meselesi Allah bagislasin yavrunuda hep boyle bol olsun kismeti ins.

Amin, çok teşekkürler canım. Rabbim hepimizin rızkını artırsın, her şeyin en iyisini yavrularımıza nasip etsin inşallah. Bizlere de onlara da sağlık sıhhat versin inşallah, sevgiler.

Oyun halısı için haber beklediğim arkadaş, karar verebildiniz mi? Bir arkadaşı bekletiyorum da, dönerseniz sevinirim.

bu satılmadıysa almak istiyorum

Yok canım istsnbul2013 adlı arkadaş hemen hemen tüm oyuncakları almıştı:) Hatta teslim etmeden önce satılan ürünleri toplu resimlerini çekmiştim. Satılmayanlar arasında fisher price melodili kaplumbağa gece lambası var mesela park yatağada takılabiliyor. Oyun halısından da hala haber yok ne yapsam bilemedim, arkadaş dün 9.30dan beri aktif değil:(

Biz Mothercare sallanan beşiğimizin iki kenarına bağlayarak 3 ay kullandık daha sonra da elimizde masallar ürettik hayran bakışlarla yüzüstü oyun halımızın üzerinde kafamızı kaldırıp bakarken de bir sürü keşfe çıkıp, hayal alemine daldık bu güzel ürün 20 TL katlanarak kargolanır sonra kolaylıkla düzelir.
Eki Görüntüle 824737

Tiny Love Çift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı Hitap Ettiği Yaş Aralığı :.0 Ay ve ÜzeriÖzellikleri :Bir taraf, erken görme uyarısı sağlamak için, son derece zıt renkli, siyah, beyaz ve kırmızı resimlerden oluşur, doğumdan üç aya kadar kullanılmak içindir; diğeri üç ile altı ay arasında, parlak renkli, daha karmaşık 3 boyutlu şekil ve aktivitelerle, bebeği yüzükoyun oynamaya özendirmek içindir.Kitapların harika dünyasına erken bir girişBebeğin gelişimini bir kitapla uyarmaktan daha iyi bir yol yoktur. Bu, entellektüel merak ve duygusal gelişimin şekillendirilmesidir.DuyularSon derece zıt, güçlü renkli (siyah, beyaz ve kırmızı) resimler bir tarafta, daha karmaşık, daha renkli resimler ise diğer taraftadır ve bebeğe, görme duyusunun geliştiği ilk aylarda eşlik ederler. Resimler davetkarlardır, görme duyusunun gelişme ve olgunlaşmasına yardımcı olurlar.Kaba Motor GelişimiBebek yüzükoyun yatarken, Çift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı’nı önüne koyduğunuzda, resimlere bakmak için başını kaldırır. Bu, boyun ve omuzlarının güçlenmesine yadımcı olur.Üç boyutlu resimlerKeskin ve net şekil ve renklerDoku çeşitliliğiBebek emniyetli aynaPeek-a-boo (görün ve kaybol) aktiviteleriÇift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı çok yönlüdür ve değişik şekillerde kullanılmak üzere yapılmıştır:Bebek taşıyıcısında kitap olarakBebeğin karyola veya oyun bahçesine bağlı olarakYerde dik veya yatay pozisyonda

İki adetin fiyatı 20 TL olarak hala satıştatır:21:

Eki Görüntüle 824467 Eki Görüntüle 824465
25 TL Fisher Price Melodili Kaplumbaa Gece Lambas - Oyuncak Dnyas çok güzel bir ürün ninni gibi melodilerle bebeğiniz huzurla uyusun lambası bir süre sonra sönüyor kalem pil alırsınız heryere çantanızda bile götürürsünüz hiç bir sorunu yoktur.

Fisher Price melodili kaplumbağa gece lambamız sıfır ayarındadır ve hala satıştatır. Park yatağa takılabilen nadir ninnili ışıklı oyuncaklardandır.

Eki Görüntüle 888904 Eki Görüntüle 888905 Eki Görüntüle 888907 Eki Görüntüle 888908 Eki Görüntüle 888910 Eki Görüntüle 888911

Bondigo oyun halımızın az önce çektiğim resimleridir. Ürünü ambalajının içinde kaldırmıştım bayağıdır kullanılmıyordu daha önce halı kısmı bir kez makinada bebek sıvı deterjanıyla yıkandı 3.resimin sol kenarında çok dikkatli bakarsanız göreceğiniz gibi halının mor olan kısımlarında minik minik belli belirsiz pamuk yapmış kendi tonunda ama hiç önemli bir ayrıntı değil kullanım için, halı ve diğer tüm parçaları çok güzel ve yenidir. Sonuçta 2.el temiz kullanılmış bir ürün alıyorsunuz. Bebeğiniz önce halı üzerindeki hışırtılı, sesli, aynalı, dokunmalı oyuncaklarla oynayacak, büyük filin ayağıyla, nanik sesi apacak:) sonra yukardaki güzel oyuncakları elleriyle çekip, ayaklarıyla sallayıp, müzikli ışıklı fille eğlenecek, bulutlarla farklı faklı sesleri öğrenecek, papağanla dişini kaşıyacak, boncuklu çiçekle güzel vakitler geçirip içinde uyuyabilecek:) Siz sadece oyun halısını aldığınızda düşük ısı, narinlerde en kısa programda bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkayıp bebeğiniz için kullanıma hazırlayın yeter.. Çıtaları arkadan emniyetli olarak kitleniyor dilediğinizde çıkarabilirsiniz. Yumuşacık elyaflı olduğundan çok çabuk kuruyor, daha sonraki zamanlarda da silebilirsiniz leke tutmuyor. Çok hafif olduğu için kargosu az tutar herhalde, İstanbul'dan elden alabilirsiniz.

fiyatı? ne kadar acaba

hala duruyormu kargo ücreti

Oyun halisi ile 2 arkadas ilgileniyor canim fiyatina 75 TL yazmistim en son 70e vericem kesin almayi dusunen bir arkadastan henuz cevap vermedigi icin diger arkadasa da cevap veremedim yarina kadar bekleyeyim istedim lansinoh gogus pedi 16 tane ambalajinda 5 tl duruyor. tekrar gorusuruz kargo fiyatlari degisken canim ptt uygun olabilir.

Pompayi ne zaman almistiniz, garantisi ne kadar kaldi? Bir de son fiyat ne olur? Almayi dusunuyorum ama ben ona en az 20 tl kargo ucreti veririm

Pompayi ne zaman almistiniz, garantisi ne kadar kaldi? Bir de son fiyat ne olur? Almayi dusunuyorum ama ben ona en az 20 tl kargo ucreti veririm

En son yazdigim mesajlarimi inceledigimde 3.sayfadaydi herhalde lansinohla ilgili tum ilan bilgilerinin hepsini biraraya toplamistim orjinal kutusuyla yollanir hicbir sorunu yok aldigim fiyatin yarisindan ucuza satista, cesitli birlikte alimlara ek indirimler yapip hediyede alacaksiniz. O kadar kargosunun tutmasina imkan yok. Garantisi sanirim 4 ay sonra bitiyor. Almak isterseniz inceleyiniz lutfen bahsettigim bilgileri, sonra tekrar gorusuruz, iyi gunler.

Son düzenleme:
Bondigo oyun halımızı soran arkadaşlar en son fiyat 65 tl,dır. 10 TL indirim yapmış oldum bebişiniz için kaçırmayın!!!

0-3 aya uygun Hiç giyinilmemiş yıkanıp kaldırılmış uzun kollu şirin arabalı body penyesi yumuşacık sadece 3 TL

$20131212_134721.jpg$20131212_134703.jpg

Zeyland marka kışlık kapşonlu unisex renklerde fermuarlı sweet 9-12 ay iri bebeklerde 6-9 aya uygun olabilir çok tatlı bir ürün az ve temiz kullanılmıştır Kapşonun içi pamuk penye astarlıdır, içi sıcacık tutar. Her kıyafetin üstüne bu renklerde çok güzel kombin oluşturabilirsiniz. 12 TL

$20131212_135505.jpg$20131212_135522.jpg

Back