• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepinizin dogum hikayeleri buraya-bu farkli;)

cucu-pete

Sana Emanetiz Rabbim...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
8.441
27
156
- Yurtdışı
kizlar aksam otururken annemle konustuk...annecim ben nasil dogdum,ne zorluklar cektin,nasil bir bebektim kac kiloydum diye sohbet koyulasti..
diyorum ki hepimiz kendi yasadigimiz dogumlari paylasiyoruz,peki bizler dünyaya nasil gelmisiz???
haydi kizlar telefonlara sarilin,annenizi arayin ve hikayenizi paylasalim:))
ben baslayayim;
persembe gecesi annemin sancilari tutunca hastaneye gitmisler:CüvCüv:,annemin hamileliklerinde kan uyusmazligi oldugu icin sürekli gözetim altinda tutulmus ve tedaviyle olmusum zaten.tamda nöbetci doktor benim doktorummus.annemi hemen doguma almislar..15 dakika kadar sanci cektim diyor annem.sonrasinda mutlu son,cuma sabah ezani okunuyordu diyor annem,doktor sormus kiz mi istiyordun erkek mi??(o zaman ultrason yaygin degilmis)annemde bir tane oglum var ama farketmiyor saglikli olsunda demis.doktor,4,5 kilo cok saglikli bir kizin oldu demis:utangac:..annem sevincten aglamis:)
ailede tek kiz cocuk ve torun gelincede gün boyu tüm ailem bunu kutlamislar:) :emir_bebek:
hadi bakalim sira sizde...a.s.

:emir_bebek:benim anacığım evde doğurmus beni tam ihtilal zamanı 79 da ebeyi babam alıp eve getirmiş bakmıs anneme ne açılma var nede işaret ama annemın sancıları berbat herkes yatmıs anacığım utancından ee eski insanlar işte ebeyide rahatsız etmeyeyim uyusun diye (kadın beni doğurtacak işi o ama ) beklemiş beklemiş sabah ezanları okunurken artık dayanamamıs bi feryat bi bağırış annemde herkes kosmus ebede tabi hemen sular hazırlanmıs ıkın bakalım ben bie doğmusum neredeyse mosmor okadar çok eğlendirmiş ki annem beni yok bağırmayayım yok ebe uyanmasın derken gidiyomusum yani kendime gelmişim bi süre sonra ama çok çekmiş anacığım bende..nası öderim annem ben senın hakkını..sen hep bana bazı seyleri annen olunca anlarsın kızım derdin ben daha anne olmadım ama şimdiden aklım elim gözlerim planlarım hep evladıma dair sen çok haklıymısın seni çok seviyom annemmm:asigim:

annem benı 4 aralık salı günü doğurmuş sancıları tutunca hemen hastaneye götürmüş babam doğum anında elim kulağımdaymış doktor anneme çok hayırlı bir evladın olacak ezan okuyarak geliyor eli kulağında demiş zor bı doğum olmuş yani şuan bende 28 haftalık hamıleyım ve anneliğin nasıl bir duygu olduğunu inanın anlıyorum anneler birer melektır bence :emir_bebek::emir_bebek:

annemde beni evde doğurmuş hatta dallası izliyomuş hiç sancı çekmemiş babannemlere ben doğurucam demiş ve hemen doğmuşum ..

benim annemde tatil icin memlekete gitmis sabah saat 7lerde sancisi tutmus annem tandirliktaymis(koyde ekmek yapilan yer) kapiyi kilitlemis anneannemi almamis iceri yanliz basina dogurmus ben dogduktan sonra iceri almis anneannemi oda gobegimi kesmis kilolu bi cocuk olmama ragmen cok zorlanmamis annecim heralde

Bu konu daha önceden açılmış ve bende cevap yazmıştım. Sanırım silindi ki tekrardan açılmış konu.
Neyse gelelim benim doğum hikayeme, tekrar olacak ama bu sefer kısa kesicem. Ben 6 yıllık bebek hasretimin sonunda nihayet beklediğim bebişime kavuşacaktım. Ancak ağrı eşiğimin çok yüksek olması nedeniyle doğum sancılarımı farketmemişim. (Bebeğim 8 aylık doğdu ve makat gelişi olduğu için normal yoldan değil sezaryen oldu. Yani normal bir pozisyonda olsa evde doğuracakmışım) Ancak beni muayene eden doktorun aptallığı nedeniyle doğumuma girerken bebeğimin öldüğünü söylemişlerdi. Bende ameliyat masasında dua etmiştim "Allahım bebeğim öldüyse bu masadan beni sağ kaldırma" diye. Sonuçta bebeğim sağ olarak doğmuştu ama benim o psikoloji ile narkozdan çıkmam sorun olmuş ve 2-3 gün yarı baygın serumlarla yatmışım. En sonunda servis şefi doktor (tecrübeli nede olsa) durumu anlamış ve beni ayıltmanın yolunu bulmuş. Bebeğimi göğsüme tutturmuşlar ve emmesini sağlamışlar. Anlayacağınız bu şekilde uyanabilmiştim. İşin ilginci bebeğime mama vermek istemişler ama mamayı kabul etmeyip o ana kadar aç durmuş. Doktorlar bile şaşırmıştı bu işe. Gerçi 8 aylık, 2500 gr ve 45 cm doğmuştu ama şimdi maşallah 12 yaşında 160 cm boyunda koca bir dana oldu.
Detaya girmedim çünkü girersem salya sümük ağlıyorum. Rabbim herkesin çocuğunu ana babasına bağışlasın.

Edit'ler kalktığı için ikinci kez yazmak zorunda kaldım. Annem benim doğumumu hatırlamıyor (43 sene geçmiş kadına hak veriyorum) Bunun için bende doğum hikayemi değil, doğurma hikayemi anlattım. Konuyu yanlış anlamışım baştan, şimdi tekrar okuyunca anladım :1rolleyes: yaşlılık işte kızlar kusuruma bakmayın.

Back