Doğum yapalı 10 gün oldu. Boşanıyoruz

Boşanmakla en doğrusunu yapıyorsun emin ol.
Burda asker, polis vs çok konuları açılıyor maalesef katıldığım bir konu var ki bu görevlerde çalışan bazılarının psikolojisi bozuk. Silahlarına güven oluyor ve gözleri dönebilme ihtimalleri yüksek. Eşinden de gördüğümüz gibi.
Çocuğunla yeni hayata başla o adamla anası da ne hali varsa görsün.

Ya bu erkeklere noluyo böyle Allah aşkına ya hamile olan onlar lohusa olan onlar sanki Allah ıslah etsin böylelerini ama şikayetçi ol bende şuan bir tık aynı durumdayım uzaklaştırması var kaç aydır eve almıyorum pislikler ya of sinir oldum.

Boşanmakla en doğrusunu yapıyorsun emin ol.
Burda asker, polis vs çok konuları açılıyor maalesef katıldığım bir konu var ki bu görevlerde çalışan bazılarının psikolojisi bozuk. Silahlarına güven oluyor ve gözleri dönebilme ihtimalleri yüksek. Eşinden de gördüğümüz gibi.
Çocuğunla yeni hayata başla o adamla anası da ne hali varsa görsün.
Ya evet ben bundan 4 sene önce bi sitede oturuyordum komşumuz polisti eşi ve bebeği vardı çok iyi insanlardı adam bigün yatak odasına kendini kitleyip kafasından vurmuştu kendini intihar etmişti bu olay beni çok etkilemişti çok üzülmüştüm demekki bu tür meslekleri herkes yapamıyo.

anneci erkek doğumdan sonraki ilk gün zaten hayatı zehir etmeye başlar, çünkü kayınvalide gelin doğurunca kıskançlık krizine girmiştir ve oğlunu bu öfkesinin bir silahı olarak kullanır. kocada da muhakeme olmadığı ve annesinin memesinden ayrılamadığı için olmadık rezilliği yapabilme kapasitesine sahiptir. lohusa halinizle yaşadığınız yenilir yutulur değil, ömrünüz boyunca asla unutmayacaksınız bunları. umarım en hasarsız şekilde atlatırsınız.

Ya evet ben bundan 4 sene önce bi sitede oturuyordum komşumuz polisti eşi ve bebeği vardı çok iyi insanlardı adam bigün yatak odasına kendini kitleyip kafasından vurmuştu kendini intihar etmişti bu olay beni çok etkilemişti çok üzülmüştüm demekki bu tür meslekleri herkes yapamıyo.
Aynen öyle zor meslekler. Haberlerde de görüyoruz çok intihar vakaları var bu mesleklerde.

Doğum yapalı daha 10 gün oldu. Herşey iyi güzeldi derken eşim bir kavga patlattı kaynanam doldurmuş saldı üzerime babamla biribirine girdiler mahallede. Ben yemi doğum yaptım eşim sürekli bana priskolij baskı para lazım altın ver arabayı değişelim ev araba kendi üzerine değil bende kendi üzerine almadan altın vermem dedim. Sürekli bizim aileyi eleştirmeye başladı nasıl geniş ailesiniz kız kardeşin niye dışarı çıkıp telefonla konuşuyor bizi ciddiye almaz oldu kendisi teğmen bütün ilgisi ben oğlu olacağına annesi ve parası kaynanam bana sütü yok kuru meme verme bebeğe senden gıcık kapıyor emmiyor seni demişti bende eşime anlattım kaynanam sana bişe denmiyor herşeyi ters anlıyorsun dedi neyse dönüş itibari ile ben doldum ona son saman trip atmaya başladım elinde telefon tiktok annesi nerde peşine vakit geçirelim diyorum annes bende gelim hadi anne gel der. Bugün kavga ettik silah çekti herkese çekt git geri geldi polis geldiği benden şikayetçi oldunuz mu dedi. Annesi geldi ne haliniz varsa görün dedi. Ne yapacağım bilmiyorum çıkmaza girdim.
Bu adam birden bire böyle olmadi doğumdan önce toz pembe bir hayatiniz yoktu zaten neden israrla böyle evliliklere çocuk dünyaya getirmekte israr ediyorsunuz kesin simdi yanlışlıkla oldu diyeceksiniz ama adam manyak silah çekiyor anasi zaten ruhsal bozuklukta ben böyle bir evliligi 18 yasinda yapmış bir kac ay içinde gizlice korunup çocuk yapmamayi da akil etmiştim sonrasında da gece 2 de polis eşliğinde aileme kactim anlamıyorum kendinizi çıkmaza sokan zaten sizsiniz millet şimdi burda bosan diyecek yok çocuk küçük yok ailem şöyle yok gidecek yerim yok diyeceksiniz bazen yanlış yapmakta ilk durakta inmek gerekiyor ya da durakları fazla kacirmamak lütfen ne olursa olsun o adamdan bosanin kendiniz icin degil doğurduğunuz cocuk icin bosanin böyle bir babayla büyümesin

Kesinlikle birliğine haber verin ve şikayetçi olun bugün sinir anında çekilen silah yarın öbür gün sadece ateş edilen silah olur cinnet geçiren asker baba eşini ve çocuğunu öldürdü haberi görürüz birde insanlar altına kesin karısı aldatmıştır adama kim bilir ne yaptı vs yazarlar. Zaten askerlerin meslekte zaman geçirdikçe psikolojileri olumsuz etkileniyor ayrilsaniz bile destek alması adına şikayet edin. Gelecek böyle gözükürken kendinize zarar vermeyin ayrılın

Ay Allah aşkına boşanın kurtulun bu nedir ya. Hem lohusasınız hem anneliğe alışmaya çalışıyorsunuz ailecek şu yaşattıklarına bakın. Başınıza daha fazla bela olmadan kurtulun böylesi bir adam için üzülmeye değmez. Evladınıza odaklanın siz.

Doğum yapalı daha 10 gün oldu. Herşey iyi güzeldi derken eşim bir kavga patlattı kaynanam doldurmuş saldı üzerime babamla biribirine girdiler mahallede. Ben yemi doğum yaptım eşim sürekli bana priskolij baskı para lazım altın ver arabayı değişelim ev araba kendi üzerine değil bende kendi üzerine almadan altın vermem dedim. Sürekli bizim aileyi eleştirmeye başladı nasıl geniş ailesiniz kız kardeşin niye dışarı çıkıp telefonla konuşuyor bizi ciddiye almaz oldu kendisi teğmen bütün ilgisi ben oğlu olacağına annesi ve parası kaynanam bana sütü yok kuru meme verme bebeğe senden gıcık kapıyor emmiyor seni demişti bende eşime anlattım kaynanam sana bişe denmiyor herşeyi ters anlıyorsun dedi neyse dönüş itibari ile ben doldum ona son saman trip atmaya başladım elinde telefon tiktok annesi nerde peşine vakit geçirelim diyorum annes bende gelim hadi anne gel der. Bugün kavga ettik silah çekti herkese çekt git geri geldi polis geldiği benden şikayetçi oldunuz mu dedi. Annesi geldi ne haliniz varsa görün dedi. Ne yapacağım bilmiyorum çıkmaza girdim.
Neden şikayetçi olmadin ? Böyle bir insanın zimmetinde silah olmamalı.

Silah mı çekti bu nasıl bir manyak? Yeni doğum yapmış eşini üzenden bir halt olmaz yazacaktım ki silah konusunu görünce o hafif bir yorum olarak kaldı. Boşan hiç acaba bile deme uzaklaştırma al.can güvenliğin yok.

Her şeyi geçtim silah çekmiş daha ne olsun.
İnşallah bunları baba evinden yazıyorsundur, boşanma davasını açmışsındır. Yarın bir gün haberlerde izlemeyiz seni inşallah.

X