Hepinizi Bilinçlendirmek ve uyarmak istiyorum gelecek nesillerimizin bilinçaltı tehtid altında korkunç bir tuzak kuruluyor sakın düşmeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anammm yarın ben de oğlumla arkadaşını goturecektim rafadan tayfa ya zegks mi varmis evladimin kafasınıma girecekler asla goturmeyecemmm
Abla ne iciyosan kafa pırıl pırıl maşallah güle güle kullan

Cartoon diye başlayan kanal yapsa hadi derdim olabilir orası zaten mesajlarla dolu ama TRT de olmaz ya o kadar psikolog eşliğinde yapılmıştır yazıyor.
Sizin kafanız baya karışmış

Seks görmemiş, bilmemiş bir zihin, bu sesleri de o aktivite ile bağdaştırmaz; bu ancak bilen zihnin oralara çekebileceği, benzetebileceği bir şey ve hatta bilen ve takıntılı bir zihnin desem daha doğru olur.

Zilyon tane korku filmi izlemiş biri olarak, çocuğumu duyabileceği her türlü çığlık sesinden de korumaya kalkayım mı mesela cinayete yorarak, "Katil olmaya teşvik ediyorlar bak kurbanlarının çığlık seslerine alıştırıyorlar!" diyelim mesela, bir spor müsabakasında atılan vuuu çığlıklarını, heyecanlı alkışları, sapık bir katilin heyecanına benzeteyim; bütün sesleri yasaklayayım.

Zevke dair sesler sadece sekste mi var? Çok susamış biri suyu içtikten sonra da tatminle "Ohh" diyebilir mesela. Sizin aklınız hemen sekse mi gidecek? Ya şu konuya ciddi ciddi yorum yaptığıma inanamıyorum.

Siz kendi hayatınızı yoluna koydunuz elalemin veletleri kusur kaldı. Naptınız metristeki sevgilinizle, sahi suçu neymiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…