• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinizi Bilinçlendirmek ve uyarmak istiyorum gelecek nesillerimizin bilinçaltı tehtid altında korkunç bir tuzak kuruluyor sakın düşmeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16. dak. bahsettiği seslerden birinde çocukların ikisi yan yana, diğeri onlara bakıyor. Diğerlerinde beraber koşuyorlar. Üzücü gerçekten böyle düşünmesi 25 yaşında bir kadının bunlara bakıp.
Demek ki 2 kişi ona bakıp konuşsa bunlar benimle grup yapmak istiyor diye düşünecek 🤦 belki de düşünüyor 🤔

O seslerin inleme ve seks çağrışımı yapması, karakterlerin yüzlerinde, bakışlarında bile şehvet görmek ancak pedofillerin yapabileceği bir şey. Zihniyetiniz berbat. Bunun tedavisi varsa mutlaka olun. Bu kafayla bir gün başınıza iş alırsınız. Sizi ip adresinizden bulup ihbar etmeliyiz aslında. Avukat arkadaşlar olaya müdahil olabilir mi lütfen pilizzz

Alişan: BEN NE ALAKA

Çizgi filmi baştan sona izleyin abartmadığımı anlıycaksınız teşekkür bile ediceksiniz emin olun link attım orda izleyin. Sizin küçük çocuğunuz eğer yoksa arkadaşınızın vardır belki çevrede vardır lütfen anne ve babasını uyarın bu konuda önlem alsınlar ben buraya konu açtım Çünkü binlerce insan okuycak ve çevresini uyaracak amacım bu. Tek ricam üşenmeyip çizgi filmi baştan sona lütfen izleyin konu önemli
Ya herseyi cinsellige çekmeseniz mi attiginiz 16 ci dakika da itisme var ona göre ses çıkarmışlar vs Allah aşkına yapmayın ya

Mesajım dursun, detayları merak ediyorım. İlk videoda 16.10 da hafif bir ses duydum ama birşey ile bağdaştıramadım.
Ya Allah aşkına çocuklar orda yapay bir ev merak edip itisiyorlar birbirlerini iterken ki kapisma sesleri var birsey yok hanimefendinin kafa senoryosu baya uçuk geldi bana

Görüntüyü kapatıp kafanızda ne canlandırarak izlediniz bilmiyorum ama hepsi normal.
Ayrıca karakterlerin yüz ifadeleri de dikkatinizi çekicektir birbirlerine şehvetle bakıyorlar se.ks çağrıştıran yüz ifadeleri, zevk alan yüz ifadeleri ama bunlar sinsice bazı yerlerde saniyelik görünüyo dikkatle izleyin
Şu mesaja diyecek ne olabilir😂😂 yani bir de bazı saniyelerde görünuyormus bu durum. Galiba sadece size gorunuyor😅

Tamam bazı çizgi filmlere açık açık öpüşme kız kovalama sahneleri koyuyorlar.misal uğur böceği kedi çocuk ta vardı. Ve evet bunlari biz değil 3-10 yaş civari izliyor, erken uyaran basliyor. Ama bu çizgi filmde göremedim. Bazen ben bile koştuktan sonra ne bileyim korkutulurken, bı yemeğin tadına bakarken benzer sesler çıkarıyorum (ki çoğu kişi cikariyordur) yani diğer odadan biri duysa napıyor içerde bu der.

Keşke biri de sizi kriminal tiplerle gezme diye uyarsaydı. Metris'in ne olduğunu öğrendiniz mi? Sevgiliniz niye tutuklandı yazdınız mı takip etmedim. 100 kere seyretsem o bahsettiğiniz sesler aklıma gelmez. Çizgi filmin yapımcısı bu yazdıklarınızı görürse size de hapis yolu görünebilir. Sağlam tazminat ceza davası açarlar. Bu iddianızla ilgili deliliniz psikolog uzman raporunuz var mı? Neye göre bu seslerin o sesler olduğuna karar verdiniz?

Arkadaşı gözlerine bakarken gözlerini kaciriyordu temalı konusu da var.
Kızın işi gücü subliminal messenger ahshhs
Ben geleceği düşünüyorum ve önemsiyorum. geçmişi değil size de öneririm . Geçmişi sallayın ileriye bakmalısınız

Keşke biri de sizi kriminal tiplerle gezme diye uyarsaydı. Metris'in ne olduğunu öğrendiniz mi? Sevgiliniz niye tutuklandı yazdınız mı takip etmedim. 100 kere seyretsem o bahsettiğiniz sesler aklıma gelmez. Çizgi filmin yapımcısı bu yazdıklarınızı görürse size de hapis yolu görünebilir. Sağlam tazminat ceza davası açarlar. Bu iddianızla ilgili deliliniz psikolog uzman raporunuz var mı? Neye göre bu seslerin o sesler old
uğuna karar verdini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back