- 25 Haziran 2016
- 7.124
- 12.502
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki 2 kişi ona bakıp konuşsa bunlar benimle grup yapmak istiyor diye düşünecek belki de düşünüyor16. dak. bahsettiği seslerden birinde çocukların ikisi yan yana, diğeri onlara bakıyor. Diğerlerinde beraber koşuyorlar. Üzücü gerçekten böyle düşünmesi 25 yaşında bir kadının bunlara bakıp.
Ben hala tutuklanma sebebini merak ediyorum yav söylemedi dimiSizin eski konularda biraz tuhaftı önce sevgiliniz tutuklandı sonra bir arkadaşınız size aşık oldu felan seviyorsunuz herhalde böyle kaosu
Ya herseyi cinsellige çekmeseniz mi attiginiz 16 ci dakika da itisme var ona göre ses çıkarmışlar vs Allah aşkına yapmayın yaÇizgi filmi baştan sona izleyin abartmadığımı anlıycaksınız teşekkür bile ediceksiniz emin olun link attım orda izleyin. Sizin küçük çocuğunuz eğer yoksa arkadaşınızın vardır belki çevrede vardır lütfen anne ve babasını uyarın bu konuda önlem alsınlar ben buraya konu açtım Çünkü binlerce insan okuycak ve çevresini uyaracak amacım bu. Tek ricam üşenmeyip çizgi filmi baştan sona lütfen izleyin konu önemli
Ya Allah aşkına çocuklar orda yapay bir ev merak edip itisiyorlar birbirlerini iterken ki kapisma sesleri var birsey yok hanimefendinin kafa senoryosu baya uçuk geldi banaMesajım dursun, detayları merak ediyorım. İlk videoda 16.10 da hafif bir ses duydum ama birşey ile bağdaştıramadım.
Şu mesaja diyecek ne olabilir yani bir de bazı saniyelerde görünuyormus bu durum. Galiba sadece size gorunuyorAyrıca karakterlerin yüz ifadeleri de dikkatinizi çekicektir birbirlerine şehvetle bakıyorlar se.ks çağrıştıran yüz ifadeleri, zevk alan yüz ifadeleri ama bunlar sinsice bazı yerlerde saniyelik görünüyo dikkatle izleyin
Hatırlıyorum hatırlamaz olur muyumÇocuklarımızı düşünene kadar kendini düşünsen keşke. Eski konularını hatırlamıyorsun sanırım?
Ben geleceği düşünüyorum ve önemsiyorum. geçmişi değil size de öneririm . Geçmişi sallayın ileriye bakmalısınızArkadaşı gözlerine bakarken gözlerini kaciriyordu temalı konusu da var.
Kızın işi gücü subliminal messenger ahshhs
Keşke biri de sizi kriminal tiplerle gezme diye uyarsaydı. Metris'in ne olduğunu öğrendiniz mi? Sevgiliniz niye tutuklandı yazdınız mı takip etmedim. 100 kere seyretsem o bahsettiğiniz sesler aklıma gelmez. Çizgi filmin yapımcısı bu yazdıklarınızı görürse size de hapis yolu görünebilir. Sağlam tazminat ceza davası açarlar. Bu iddianızla ilgili deliliniz psikolog uzman raporunuz var mı? Neye göre bu seslerin o sesler old
uğuna karar verdini
Geçmişine bakıp ders al derimBen geleceği düşünüyorum ve önemsiyorum. geçmişi değil size de öneririm . Geçmişi sallayın ileriye bakmalısınız