Bu soruya bılmıom bılmıom deyip duruyoduWhoomp, madde satışı mı yapıyordu, niye aranıyordu da anında tutuklandı sevgiliniz?
Oğlu filmi sevmedim demiş ya ordan orneklendirmeye çalıştı zaarAlişan bilirkişiyse demek
Allah'tan dakikaları vermişsin. Yoksa bu yaşta çizgi film izleyecektim. Tam bir komedi. Saçmalamayın diyorum. Hiçbir şey yok çizgifilmde. Bizler eski Disney çizgi filmlerinde bariz verilen s.x mesajlarından geçmiş çocuklarız. Bunlar çok masum onun yanında. Ayrıca şu an yine Disney ve cartoon network gibi kanallarda bariz illiminati ve s.ks içerikli sürüsüne bereket çizgi film varken, YouTube varken siz Rafadan tayfa gibi mah.cocuklarini konu alan çizgi filmi tehlike olarak göstermişsiniz. Sadece gülüp geçiyorumİnleme, zevk seslerinin olduğu dakikalar: 16:10 , 33:28, 35:20 burada ama dinlerken lütfen izleyin.... Gerçekten konu ciddi diyorum önemseyin şuan müsait değilseniz bile açtığım konu linkini kaydedip sonra da inceleyebilirsiniz ama es geçmeyin mutlaka inceleyin
Belki de sabah sabah bize Rafadan tayfa izletmek istedi çok tatlıSiz kim oluyorsunuz nasil bir egitim varda bilincendirmek vs kalkismissiniz?
Birde konuyu anlatmamis izleyin de izleyin
Allah akil fikir versin gercekten
16:10 , 33:28, 35:20
sacmalamayin yaaa siz sapik misiniz bu sesten bu bakistan onu cikartiyorsunuz? inleme sesi tek sekse mi özeldir? ki bu inleme bile degil. her çocugun nefes nefese kosarken cikardigi seslerAyrıca karakterlerin yüz ifadeleri de dikkatinizi çekicektir birbirlerine şehvetle bakıyorlar se.ks çağrıştıran yüz ifadeleri, zevk alan yüz ifadeleri ama bunlar sinsice bazı yerlerde saniyelik görünüyo dikkatle izleyin
Belki de sabah sabah bize Rafadan tayfa izletmek istedi çok tatlı
Değilim ne biçim konuşma bu az önce attığım sahneleri izleyin üşenmedim ekran kaydı aldım karışık bölümlerdensacmalamayin yaaa siz sapik misiniz bu sesten bu bakistan onu cikartiyorsunuz? inleme sesi tek sekse mi özeldir? ki bu inleme bile degil. her çocugun nefes nefese kosarken cikardigi sesler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?