Aynen aynen?? Canınız mı sıkılıyor sizin cumartesi cumartesi?
Kirli zihinlerimizi dökmeye başladık. Demek çömlek yapılırken senin aklına başka şeyler geliyor ha?Fenalık geçireceğim şimdi. Eğilen herkes hakkında suç duyurusunda bulunacağım artıkKapadokya da çömlek yapımı yasaklansın yahuuuu
Cherry konu sahibi sayesinde izlenme sayıları bir saatte en az yüzbin arttı bu videoların, bence tongaya düştük, kimse dava mava açmaz merak etmeNormal insan sesi, hasta falan mısınız@Kazen bence silin bu konuyu bu yapıma bariz iftora atılıyor, TRT isterse dava açabilir. Salak bir uye yüzünden başınız derde girmesin
Ben o açtığım konu m da yorumlarda açıklamıştım suçunu son sayfalarda olması lazım çok merak ettiyseniz bulup okuyabilirsinizBu soruya bılmıom bılmıom deyip duruyodu
Hayır yazmamışsınız.Ben o açtığım konu m da yorumlarda açıklamıştım suçunu son sayfalarda olması lazım çok merak ettiyseniz bulup okuyabilirsiniz
Ben o açtığım konu m da yorumlarda açıklamıştım suçunu son sayfalarda olması lazım çok merak ettiyseniz bulup okokuyabilirsiniz
Tedavi Masraflarını sen karşılar mısınPolisin götürdüğü sevgilinizin suçsuz olduğuna inanıyordunuz ama bu çizgi filmde uygunsuz sesler olduğunu düşünüyorsunuz yani?
Sapla samanı karıştırıyorsunuz. Ya da düpedüz tedaviye ihtiyacınız var.
Hangi ses dikkatini çekti yaAma yorumlara baktım şuan bu kimsenin dikkatini çekmedi mi ? İlginç yani belki de siz biraz abartmış olabilir misiniz diycem ama dediğim gibi benimde bi kez dikkatimi çekmişti sesler ama hangi çizgi filmdi pek hatırlamıyorum
Hastasınız siz. Efor isteyen başka herhangi bir aktivitede çıkabilecek sesleri çocuklar haberleri bile olmayan bir eylemle nasıl bağdaştıracak? Biz bile bağdaştırmıyoruz sizin zihinizde gerçekten bunlar mı canlanıyor?Değilim ne biçim konuşma bu az önce attığım sahneleri izleyin üşenmedim ekran kaydı aldım karışık bölümlerden
Yeterli bilinçlendirmeyi yaptınız mı ki
Belki de senin bilmediğin bilgilere sahibim bunu bilemezsinHastasınız siz. Efor isteyen başka herhangi bir aktivitede çıkabilecek sesleri çocuklar haberleri bile olmayan bir eylemle nasıl bağdaştıracak? Biz bile bağdaştırmıyoruz sizin zihinizde gerçekten bunlar mı canlanıyor?
Abartılı derece de hakaret ediliyor bana rahatsız oldum artık o yüzdnYeterli bilinçlendirmeyi yaptınız mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?