Hepinizi Bilinçlendirmek ve uyarmak istiyorum gelecek nesillerimizin bilinçaltı tehtid altında korkunç bir tuzak kuruluyor sakın düşmeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz 100 defa dinleyip birşey anlayamadık yetişkin hâimizle çocukların bilinçaltına işleyeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Hem seks bilinçaltına işlese ne olacak zaten hepimiz yapıyoruz belli bir yaşa gelince.zaten var bilinçaltimizda.normal hayatta da her ses her sese benziyor bazen komşuların sesi geliyor bana başta sevişme sesi mi diye bakıyorum sonra başka şeyler çıkıyor

Az daha eşimi kaldırıp hadi seks yapalım diyecektim sabah sabah.
Siz fazla subliminal mesaj kovalamaktan biraz rafadan olmuşsunuz sanırım hhshs
Hep izlediğin çizgi filmlerden işte.ben şuan 30 yaşında bakire hâlimle koca bekliyor olacaktım oysa ki ? Bu çizgi filmler ahlakımı bozmuş bak demekki

Bu aklında seksten başka bir şey olmayan insanın aklına gelen bir şeydir. Tertemiz çocuk beyninde bu etkiyi bırakmaz

Sizin eski konularda biraz tuhaftı önce sevgiliniz tutuklandı sonra bir arkadaşınız size aşık oldu felan seviyorsunuz herhalde böyle kaosu
Arkadaşı gözlerine bakarken gözlerini kaciriyordu temalı konusu da var.
Kızın işi gücü subliminal messenger ahshhs

Her şeyi anladım toplu seksi nasıl özendirdiklerini anlamadım, arkadaş grubu koşarken nefes nefese kaldılar diye grup seks mi canlandı gözünüzde?
16. dak. bahsettiği seslerden birinde çocukların ikisi yan yana, diğeri onlara bakıyor. Diğerlerinde beraber koşuyorlar. Üzücü gerçekten böyle düşünmesi 25 yaşında bir kadının bunlara bakıp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…