Zina da mı yapmışlarBen o kısmı kaçırmışım
eee yani o kadarını bende tam bilemiyorum fakat arada yanıma geliyo demiş ya o bakımdan arkadaşca sohbet bile olsa olmaz
dinen uygun değil zinaya giriyor zina dediğin ille iki bacak arasında değildir düşünceyle dahi yapılan bir suçtur
bu arkadaş fiziksel olarak yapmasada gizli gizli görüşmesi dolayısıyla suçtur
ve kuranda AÇIK OLARAK YASAKTIR
arkadaşlar daha önceleride dertlerimi paylaştım sizlerle çok sagolun bana çok destek oldunuz önceki konularımda dün akşamki konumda baya tepki aldım ben çıkmazda oldugum için yardımcı olursunuz diye yazdım ben yaptıgım şey dogru deyil bunu bende biliyorum ama bu çıkmaza düştüm çıkamıyorum ben usta için evliliyimi bitirmedim artık çekemiyordum eşiimi ona karşı herşeyim bitmişti bana çok çektirdi ustaya gelce 6 ay peşimden koştu benim gözüm onu görmüyordu ben kızımın peşine koşuyordum okula gidiyordum devamlı bakıyorum oda gelmiş nereye gitsem karşımdaydı çok arkamda oldu kızıma çok yardımcı oldu okul konusunda birgün okulda kızıma okar üzüldümki kendimden geçtim hastaneye götürdüler gözlerimi açtım usta elimi tutmuş bana dua ediyor çok üzüldüm ben bunları eşimle yaşamak isterdim ama olmadı eşim kızımın okuluna birgün gitmedi sorununu oldugu bildiyi halde hep ben gittim ustada peşimden geldi kızımı düzene soktuk onun yardımıyla kaydını aldırdık benim ailemin yanına şuan ailemle kalıyorum işe girdim çalışıyorum çocuklarım için ben kızım için memleketi terk ettim ben memlekette tektim ailem başka şehirdeydiler onların yanına geldim kızım okusun diye usta memlekette kaldı yanıma gidip geliyor aydan aya ama ben böyle istemiyorum bana diyorki 1 yıl bekle borçları var az ödeyeyim seni alcam asla seni bırakmıycam diyor ben ona boşan demiyorum ama şunu diyorum eşinle anlaşamıyorsan boşan ya ben ya o diyorum bana zaman ver diyor ben ondan ayrılmayı çok denedim olmadı başaramadım şunuda söylemek istiyorumki çocuklarıma üvey baba getirmek istemiyorum ondanda vaz geçemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ustanın ailesi annesigil kardeşleri hep beni biliyorlar arkadaş yazmış benim annemde çile çekmiş ihanetmi etmiş evet dogrudur çile çekmekle alakalı deyil ben 17 sene çile çektim bende böyle şeylere karşı çıkardım ama nasıl oldu bende bilmiyorum
arkadaşlar yeni işten geldim sabah geç işe gittim gece yatamadım beni tanımadan yerden yere vurdunuz ben sizden destek almak istedim ama çok hakaret kötü bir kadın olarak ilan ettiniz oysa benim şimdiye kadar asla yanlışım olmamıştır böyle yanlış nasıl yaptım nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum insanız hatasız kul olmaz bende sizin gibi düşünenlerdenidim ama düştüm sayanizde ustadan sovudum
arkadaş hakaret etmeyin ben zaten bu olaydan hoşnut deyildim benimde namusum var ben şimdiye kadar başımı kaldırıp kimseye baktıgım yok bu olay çok farklı oldu anlatamıyorum zaten anlamıyorsunuz beni namussuz ettiniz bıraktınız
arkadaşlar dedimya beni tanımadan kötü kadın ilan ettiniz oysa bedensel asla yanlış yapmadım ruhen kalbimden sevdim ama ööncelik hep kızlarımdır ben sizden yardım istedim çünkü kendime yakıştıramadıgım için çok üzülüyordum bekarken abimden annemle ben çok köötülükler gördük baban yurt dışında çalışıyordu annemle ben abimden dayak yiyirduk annemi benim gözümün önünde dövüyordu ben kahroluyordum sabaha kadar aglıyordum ondan okadar çok çektimki ondan kurtulmak için erken evlilik yaptım ve evliliyimin 2 günü eşimden dayak yedim dünyam yıkıldı cahildim ne yapacagımı bilmiyordum şuan 32 yaşındayım hiç mutlu olmadım bir an yanlışa düştüm oda evli kişiyi sevdim ama çok pişmanım
Sayın Üyeler,
Konulara dini karıştıramazsınız, insanlara hakaret edemezsiniz!
Bir kadının namuslu ya da namussuz olduğuna hüküm vermek size mi düştü? Oldu olacak kafasına kadar toprağa gömüp taşlayında...
arkadaşlar dedimya beni tanımadan kötü kadın ilan ettiniz oysa bedensel asla yanlış yapmadım ruhen kalbimden sevdim ama ööncelik hep kızlarımdır ben sizden yardım istedim çünkü kendime yakıştıramadıgım için çok üzülüyordum bekarken abimden annemle ben çok köötülükler gördük baban yurt dışında çalışıyordu annemle ben abimden dayak yiyirduk annemi benim gözümün önünde dövüyordu ben kahroluyordum sabaha kadar aglıyordum ondan okadar çok çektimki ondan kurtulmak için erken evlilik yaptım ve evliliyimin 2 günü eşimden dayak yedim dünyam yıkıldı cahildim ne yapacagımı bilmiyordum şuan 32 yaşındayım hiç mutlu olmadım bir an yanlışa düştüm oda evli kişiyi sevdim ama çok pişmanım
Zina da mı yapmışlarBen o kısmı kaçırmışım
herşey söylenebiliyor konularda kişisel hakarete varan birsürü şey ancak biri çıkıpta yahu günahtır bari Allahtan kork dese hemen bağnaz oluyor,hemen dini ne karıştırıyorsunuz oluyor!!!! yahu konularda onca şey söylenirken kimseyi yargılamıyorsunuzda günah diyen insana nasıl bağnaz gibi kelimeler sarfediyorsunuz ve ne hakla???mune dinin karışmadığı hiçbir konu yok artık kk'da ne yazıkki...Allah'ın terazisi kulların elinde sanki asıp kesiyorlar.
ben de eleştiriyorum ama bu bağnazlıkla değil ya,herşeyin bir üslubu olmalı,sanal recm uygulanıyo çoğunlukla dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?