yeterince eleştiri almış zaten bu kadıncagız. ben eski konularını da okudum. 15 yasında bir evlilik yapmış, eşinden ikinci günü şiddet yemiş..bir kere eşi çenesine yumruk atmış ve çenesi çatlamış..abisi annesini ve onu dövermiş..
eminim bu sert yorum yapanların bir çoğu 15 yaşında bir lise ögrencisiydi onun evlendiği zamanlarda. belliki bir çoğumuz normal bir anne baba ilişkisinden geldik..küçük yaşta evlenmedik, evlendirilmedik..kısmen sevgi içinde büyüdük. yapmayın arkadaşlar bu kadının hayatındaki hiç bir ilişki normal olmamış. kardeş-abi ilişkisi, karı-koca ilişkisi vs..belliki sevgi görmemiş..bu nedenle ona biraz sevgi gösterene tav olmuş..çünkü sevgi açlıgı var..bu hikaye gerçek veya değil ama ben onun adına çok üzüldüm..
ve malesef bütün bunların sonunda evli biriyle beraber..ve o adamında eşi var..yani madalyonun başka yüzü..herkesi mutsuz ederek mutlu olunmaz..malesef mutlu olıyım derken mutsuz olucaksın..hem sen hem çocukların.. bak sen kadın basına kocanı boşamışsın eger onunda gercekten bitmesi gereken bir evliliği olsaydı biterdi..fayanslarını yapmaya gittiği evdeki kadına kocasının yanında farklı bir gözle bakan adamdan ne kadar hayır gelir meçhul..ve sen 2 kız evlat büyütüceksin bu adamla..mutlu olmak seninde hakkın ama yasak aşkla değil..keske o adam bekar olsaydı daha farklı olurdu
sana kızmıycam bunların hiçbirini isteyerek yaşamamışsın..nedenler sonuçları doğurmuş..ama bir hata daha yapmamalısın