Susmuyor değil mi vicdan?
Bir kaç kez daha konu açabilirsin, ne işitmek istediğini bilemeden buralarda...
henüz düzelmemiş ruh sağlığının "ezici eleştirilere" hazır olmadığını bile bile, yerden yere vurmak istiyorsun onu da bir hışımla değil mi?
Çünkü ikimizde biliyoruz fayansçının evinize geldiği gün "eşinin sana davranışlarından etkilenip" seninle ilişki kurmaya çalışmadığını... Eşinin evden ilk gittiği an "Bacım ne oldu böyle?" sorusunun altında (ki hemen tavır alınmalıydı böyle iletişim kurma çabalarına), içinde ki boşlukla "dertleşmeye başladığını... Dertleşmelerinin, senin aslında ne kadar "zayıf ve korunmasız" bir durumda gösteridiğini bilerek devam ettiğin halde, bir de çok özellere girdin.. "Hiç karı koca hayatımız bile olmuyor artık.. Beni çok aldattı, çok üzdü.. Oysa ben sevgiye çok açım" vari cümleler de gelmeye başladığında evli bir adama "kapıyı açmış oldun"....
oysa sen sadece dertleşiyordun.... Velakin kimse seni öyle dinlememişti... Ah o usta ah... Nice Doğan Cüceloğlu gese, bir usta etmezdi! Öyle anlayışlı, öyle dert dinleyiciydi.. Kendi kızlarıyla ve eşiyle ilgilenmezken, heyecanını paylaştığı ve evliliğinde çok çekmiş o kadının peşinden "o kadının çocuklarının isteklerine koştu..." Kendi karısı da belki yardıma muhtaçtı kendi kızlarıyla ilgili ama ustanın vakti yoktu!... Kendi evliliğine anlayışı yoktu!... Usta da bıkmıştı... Çok çekiyordu....
Hangi kadın kendi evliliğini mahveder güzelim?
Hangi kadın?
Hep erkeklerin bezdirdiği kadınlar vardır elimizde, Türkiye'de... Demek ki senin ustada da bir sakatlıklar var ki evliliğinde mutlu değil...
Başına bela mı alacaksın?
Yasaklar çok tatlıdır... Ama "iki çıplak bir hamama girince" göreceksin ki "Evlilik hep aynı...." Kazanova ile evlensen bir seneden sonra kavgalar başlayacak...
O yetişkin kız çocuğuna yazık..
Ben sana çok teşekkür ederim... Mitoz bölünmeyle çoğalan bu tarz kadınlarımızın olduğuna bir kez daha inandım... "Dertleşin" siz.. elin fayansçısıyla... Manav da dinler sizi, bir şans verin... İnanın belki de Kasaptır doğru olan, bir de onunla bir dertleşin.. En iyiyi bulana kadar...
Ben sanırım pek iyi değilim...
Uzun süre de bu foruma hiç yazamayacağım....
Sen konu sahibi.. Acilen para ayır ve bir uzmana görün... Çocuklarına bile zarar vermek istediğini söylediğin zor zamanlar atlatmışsın... Bunlar çözüm değil... Başka bir adam çözüm değil.. bir uzman çözüm...