• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar

ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor

canım bak adam aydan aya geliyomuş yanına,heralde muhallebicide oturup gözgöze bakmıyosunuzdur değil mi,öyle tahmin ediyorum...
çok rica ediyorum bu çirkinliklere izin verme...kızın evli bi adamla birlikte olan bi kadının çocuğu olmasın...kimse kızını hele de ergenken öyle bilmesin.
anlıyorum çok acılar çekmişsin,doğru düşünmeni engelleyecek kadar çok acı çektin belki de...ama rica ediyorum bi silkelen kendine gel.

ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor

Allah kulunu günaha sürüklemez, başına böyle bir şey vermez. Böyle şeylerde Allah şeytana uydurmasın denir.

Sen ondan vazgeçiceksin o zaman bayığını tamamen koparacaksın ne şekildr olur ise olsun.

Burda kendini kandırma böyle.

Belki de cidden 17 yıl çok çile çektin , eyvallah..

Ama ya katlanmaya devam edersin ya da boşanırsın..

Nasılsa bu adam bana çileler çektiriyor deyip başkalarının kocaları ile adına aşk dediğiniz pisliği yaşayamazsın.. 17 yıl haklı isende bu son olayla kendini haksız konumuna hatta bipppp konumuna düşürüyorsun..

Ayıp yahu aynaya baktığında utanmıyorsan boyun kadar kızlarından utan..

Dön bir önce yaptığın yanlışlar silsilesinden.. Ustaya kadın çoktur, sen kendini bilirsen vazgeçer senden.. Zaten sen ondan vazgeçmesen de o senden vazgeçer birgün eşini aldattığı gibi aldatarak..

Ne ekersen onu biçersin...

Anlamıyorum ben böylelerini
Buraya gelip bunları anlatarak ne dememizi bekliyorlar?
Tövbe estafurullah
sakin ol ebushhh olan hesabına olacak şimdi:36:

yarın bir gün kızın ,evli bir erkeğin peşine düşerse
aman bu kız niye böyle oldu deme sakın!!!
sen annesin yaa kızlarımı düşünüyorumdiyosun ..böylemi düşünüyosun
illa hayatında bir erkekmi olması lazım..
ailenin yanında kızlarını okut ...ilerde karşına doğru düzgün''bekar''bir adam çıkarsa aileninde fikrini alıp evlenirsin
bu ne evlilik merakıdır anlamadım

Son düzenleme:
2 kız annesi olmanız, evli olmanız, karşı tarafın eşine yaşadıklarınızdan da beterini yaşatıyor olmanız belli ki artık pek umrunuzda değil.Size ve ahlağınıza söylenecek en ufak bir söz bulamıyorum, nasıl bir vicdana nasıl bir mideye sahipsiniz siz???:kkk::kkk::kkk:

2 çocuğu olmuş bir kadının önceliği koşulsuz çocukları olmalıdır.Bizim annelerimiz bizim için yaşayan kadınlardı, böyle gördük ve böyle olmalıyız. Sizin gibi insanların bu dünyaya çocuk getirmesinden ne derece rahatsızım bilemezsiniz, o çevherleri göz göre göre tüketiyor, köreltiyorsunuz!:20::20:

Ayrıca diyelim bekarsınız, o da bekar vs her bakımdan müsait bir ilişki zemini var ortada... Yine olmaz güzel ablacım, olamaz!
Kimse kusura bakmasın ama ne iş yaparsa yapsın bir kimsenin iş ahlakının olması gerekir. Ne demek gittiği evin hanımına, kızına alıcı gözle bakmak!:kkk::kkk:
Aksi hali ahlaksızlık, kansızlıktır!

Son düzenleme:
liseye giden kızınız var. çocuklar anneyi örnek alır. bir gün evli bir adamla beraberim dediğinde ona ne diyeceksiniz. yapma yanlış deseniz ne olacak. anne sende yaptın diyecek size.... öyle kalakalırsınız bu sözü duyunca.ve diyecek hiçbir şeyiniz olmaz.

Son düzenleme:
Hala bu yalanlara inanıyorlar acaba hangi erkek ikinci kadına ben eşimle çok mutluyum iyi anlaşıyorum ama aldatıyorum der ? Zaten çok mutsuz ve anlaşamıyo ve sevmiyosa adam kimse etkileyemez ayrılırdı.

Peşimi bırakmıyo ayrılamıyorum diyosun ya dert ediniosun kendine (!) yakında o seni bırakır zaten merak etme. tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır derler ya boşa değil..

Bide anlamadığım şey tepki alıcaklarını bile bile yazıyolar böyle şeyleri amaçları bir tür vicdan rahatlatması yaşamak mı ?

çile çekmişsin tamam..

hadi ustayı sevdin tamam..

amaaaaaaaa bu ç,irkinliği niye yaşıyorsun arkadaşım..

ağır konuşacağım ama ergenlik çağında boyun kadar kızların var . bir insan hele ki bayan iffeti ve namusu için yaşar (bana göre en azından)

yarın öbür gün evlatlarının kulağına giderse bu ?? düşündün mü sonunu..

senin annen böyleymiş..annen şöyle yapıyormuş..

sen evlatlarına kötülüğün en büyüğünü yapacaksın.. belki de onların önünü kapatıp iki seçenek bırakacaksın.. ya senden evden kaçaçak ya da senin gibi olacak !!

yapma.. birşeyleri yaşayıp bu aşk diyemezsin. aşkı bu kadar kücük düsürmeyin lütfen. !!

madem seviyorsunuz ya!!! (açık yazacağım ) bi taraflarınız da yesin o zaman boşanmaya ,adam gibi ilişki yaşamaya..

benim anlamadıgım nasıl güvendiniz o ustaya...daha kaç eve girip ev sahibesnie asıldı bakalım..yarın birgün evlenseniz ergenlik çağlarnda olan kızlarınızı o adamla aynı evde içiniz rahat bırakabilirmisiniz..bence kendi mutluluğunzdan önce düşünmeniz gereken kızlarınız olmalı.ki kızınızın biri yanlış şeyler yapmaya müsait görülüyor..ona yoğunlaşın bence..

Oltu,

usta icin esimden ayrilmadim diyorsun ama
o kadar hakarete, siddete, aldatmaya ragmen 17 yil bosanmamissin ,
ne zaman ki tutunacak bir dal bulmussun o zaman bosanmissin

Kendini garantiye aldiktan sonra yani ...
Kusura bakma bunun baska aciklamasi olamaz ...

Ama gordugun uzere usta seninle gonul eglendiriyor

Cok seviyor da niye bosanmiyor ?
kaldi ki bir dilekceye baktigini sen de biliyorsun...

Yasadiklarin seni ustaya inanmaya zorluyor ama inan oyle degil...

Oltu,

usta icin esimden ayrilmadim diyorsun ama
o kadar hakarete, siddete, aldatmaya ragmen 17 yil bosanmamissin ,
ne zaman ki tutunacak bir dal bulmussun o zaman bosanmissin
Kendini garantiye aldiktan sonra yani ...
Kusura bakma bunun baska aciklamasi olamaz ...

Ama gordugun uzere usta seninle gonul eglendiriyor

Cok seviyor da niye bosanmiyor ?
kaldi ki bir dilekceye baktigini sen de biliyorsun...

Yasadiklarin seni ustaya inanmaya zorluyor ama inan oyle degil...

bu o kadar doğru bir tespitki seni tebrik ediyorum arkadaşım... bende bu bayanı son derece haksız bulanlardanım... ama boşanmış ve aldatımış biri olarak biraz da olsa konu sahibesiyle empati yapabiliyorum.. hayatının büyük bir bölümünde itilmiş,şiddet görmü ve aldatımış bu kadın aynen senin dediğin gibi TUTUNACAK BİR DAL bulmuş....yanlış olduğunu bile bile SIRF KENDİNİ İYİ HİSSETTTİĞİ için bu ilişkiden vazgeçemiyor.. kendini sevilen istenen bir kadın olarak görüyor ve bu onun egosunu tatmin ediyor...ve bundan dolayı yanlış olduğunu bile bile vazgeçmek istemiyor...
insan oğlu çok iginç gerçekten....başkalarında ayıpladığı şyleri kendi yaşadığında çok rahat mazeret uydurarak kendini haklı görmek istiyor...

oltu kardeş,konularına baktım.üzüldüm.çok çile çekmiş,sevgiye ve desteğe ihtiyacı olan birisin.ama bu durumda olan yalnız sen deilsin.üstelik senin ailen var,çocukların var.bir de yukarıda Allah var..sen boşanmakla iyi etmişsin.zaten çok sorunlu bi evliliğin varmış. ama bi otur dinlen.hayatta tutunacaın bir ailen ve çocukların var.daha ne olsun.o usta olmadan yaşayamaz mısn?sevgi sevgi diyoruz,bir çırpıda bitivermiyor mu?o sevgi biter ama geriye büyük bir pişmanlık kalır.hem o adama nasıl güveneceksin?sana yardıma koşarken,senin çocuklarınla ilgilenirken kendi çocuklarını düşünmüyor.madem evliliği bu kadar kötü,önce ayrılıp sonra başka bir aşka yelken açsaydı,karısını aldatmak yerine.bence bu işten elini eteğini çek,üstündeki vicdani yükle yaşaman daha kötü.başkaları mutsuzken mutlu olabileceini mi sanıyorsun?.sonra bir gün çok çok pişman olur geçmişi de silemezsin, unutma bunu.

Son düzenleme:
4 senelik avukatlık hayatımda ben neden boşanmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyorum?
Yapma Allah aşkına..
Bir de peşimi bırakmıyor,vazgeçmiyor ne yapabilirim demişsin.
Hattını değiştirip ya da gerekirse kızlarınla beraber yeni bir semte taşınıp güzel bir hayat sürmek bu kadar mı zor?
Usta eşiyle ne kadar anlaşamasa da kadını aldatıyor!
Sadece o kadına ve kızlarına üzülüyorum.
Ne kadar şanssız ki şeref yoksunu bir adamla evlenmiş.
Aldatmak bana göre tek bir kelimeyle iğrençlik.
17 yıl boyunca acı çekmen bunu yapmanı gerektirmez.
Benim yengem sizin yaşadıklarınızın daha fazlasını kat be katını yaşadı.
Boşandı,aldı kızlarını okuttu ikisinin de doktor olmasını sağladı. Hala evlenmedi açıköğretimden üniversiteyi okuyor.
Yani demek istediğim tek acı çeken siz değilsiniz.
Bende evli bir bayanım,ama bu aldatmak ne bileyim sadece bana mı iğrenç geliyor?
Kızlarınızın yerinde olsam senin yüzüne asla ama asla bakmam.
Hiçbir çocuk kaldıramaz annesinin evli bir adamla görüşmesini,ustanın eşini ve kızlarını mağdur bırakmasını..
Yazıktır ya.. Kızın lise çağında her şeyin bilincinde.
Bu dünyada tek acı ve çile çeken sen değilsin bunu unutma.
Ne olur kusuruma bakma ama çok kızıyorum senin gibilerine.

diğer konularını okudum içim burkuldu, belki sen kendini en savunmasız en kimsesiz hissettiğin anda bu hataya düştün. yoksa yetişmiş bir genç kızı olan anne böyle bir yanlışa kolay kolay düşmezdi:(

hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsın o adamdan sana hayır gelmez ve ileride Allah korusun kızına da yan gözle bakar o adam o tiynette birisi belli.

yuva yıkan kadınlar sizi buna iten şeyle zerre kadar ilgilenmiyorum. Hepinizin geçerli mazereti var değil mi??
Oysa biraz daha sabırlı olup, kimsenin hakkına girmeden bir şeyler yaşamayı deneseniz ne olu sanki??
Bu kadar mı zor?? Benim üst komşumun ağlamalarına defalarca şahit oldum, gece yarısı sesleriyle uyandım yazık değil mi?
Ailesi biliyormuşmuşta. Çokta önemliydi zihniyet belli güzelim.
Yardım isteyeceğin yer burası olmamalı bence. Anladığım kadarıyla eşinle olmadı,yapamadın ayrıldın.
Ya git başkasıyla ol, dul mu yok memlekette. Neden evli erkekler?
tabii sorun yok değil mi? ütü,çamaşır,bulaşık derdi yok.Nasıl olsa evde karısı yapıyor onları.Ona cefası size sefası düşüyor.Keşke aldatılan kadın buraya üye olsaydı da ona hakkını nasıl arayacağını bir güzel öğretseydik....İlk kez bu kadar acımasızım. Bekar olmama rağmen empati yaparak bile anlayamıyorum.Tamam desteğe uzanan bir ele ihtiyacın var anladım ama yanlış dalı tutuyorsun. Bunun yolu bu olmamalı. Gel vazgeç yanlışından bak o zaman ne destekler görüyorsun.

Susmuyor değil mi vicdan?
Bir kaç kez daha konu açabilirsin, ne işitmek istediğini bilemeden buralarda...
henüz düzelmemiş ruh sağlığının "ezici eleştirilere" hazır olmadığını bile bile, yerden yere vurmak istiyorsun onu da bir hışımla değil mi?
Çünkü ikimizde biliyoruz fayansçının evinize geldiği gün "eşinin sana davranışlarından etkilenip" seninle ilişki kurmaya çalışmadığını... Eşinin evden ilk gittiği an "Bacım ne oldu böyle?" sorusunun altında (ki hemen tavır alınmalıydı böyle iletişim kurma çabalarına), içinde ki boşlukla "dertleşmeye başladığını... Dertleşmelerinin, senin aslında ne kadar "zayıf ve korunmasız" bir durumda gösteridiğini bilerek devam ettiğin halde, bir de çok özellere girdin.. "Hiç karı koca hayatımız bile olmuyor artık.. Beni çok aldattı, çok üzdü.. Oysa ben sevgiye çok açım" vari cümleler de gelmeye başladığında evli bir adama "kapıyı açmış oldun"....
oysa sen sadece dertleşiyordun.... Velakin kimse seni öyle dinlememişti... Ah o usta ah... Nice Doğan Cüceloğlu gese, bir usta etmezdi! Öyle anlayışlı, öyle dert dinleyiciydi.. Kendi kızlarıyla ve eşiyle ilgilenmezken, heyecanını paylaştığı ve evliliğinde çok çekmiş o kadının peşinden "o kadının çocuklarının isteklerine koştu..." Kendi karısı da belki yardıma muhtaçtı kendi kızlarıyla ilgili ama ustanın vakti yoktu!... Kendi evliliğine anlayışı yoktu!... Usta da bıkmıştı... Çok çekiyordu....
Hangi kadın kendi evliliğini mahveder güzelim?
Hangi kadın?
Hep erkeklerin bezdirdiği kadınlar vardır elimizde, Türkiye'de... Demek ki senin ustada da bir sakatlıklar var ki evliliğinde mutlu değil...
Başına bela mı alacaksın?
Yasaklar çok tatlıdır... Ama "iki çıplak bir hamama girince" göreceksin ki "Evlilik hep aynı...." Kazanova ile evlensen bir seneden sonra kavgalar başlayacak...

O yetişkin kız çocuğuna yazık..

Ben sana çok teşekkür ederim... Mitoz bölünmeyle çoğalan bu tarz kadınlarımızın olduğuna bir kez daha inandım... "Dertleşin" siz.. elin fayansçısıyla... Manav da dinler sizi, bir şans verin... İnanın belki de Kasaptır doğru olan, bir de onunla bir dertleşin.. En iyiyi bulana kadar...

Ben sanırım pek iyi değilim...
Uzun süre de bu foruma hiç yazamayacağım....

Sen konu sahibi.. Acilen para ayır ve bir uzmana görün... Çocuklarına bile zarar vermek istediğini söylediğin zor zamanlar atlatmışsın... Bunlar çözüm değil... Başka bir adam çözüm değil.. bir uzman çözüm...

ben yazmıştım evet annemde çile çekti ama evli adamla beraber olmayı hiç düşünmedi. her insan uçurumun kenarına kadar gelir. bazıları adım atmaya devam eder bazıları da uçurumun kenardında ne yapıyorum ben bu kadar acizmiyim deyip vazgeçer........ olan olmuş bir hata yapmışınız... ama bu geri dönülmez bir hata değil..... neden bugünden itibaren o insanı hayatınızdan çıkartıp yeni bir hayat kurmayı denemiyorsunuz......... istediğniz psikoloğa gidin, bir sürü kişiyle konuşun, yenii bir hayat kurmak kadar hiç biri tedavi edemez sizi... yeni bir hayat kurun en büyük tedavi budur sizin için..... Allah yar ve yardımcınız olsun......

ben yazmıştım evet annemde çile çekti ama evli adamla beraber olmayı hiç düşünmedi. her insan uçurumun kenarına kadar gelir. bazıları adım atmaya devam eder bazıları da uçurumun kenardında ne yapıyorum ben bu kadar acizmiyim deyip vazgeçer........ olan olmuş bir hata yapmışınız... ama bu geri dönülmez bir hata değil..... neden bugünden itibaren o insanı hayatınızdan çıkartıp yeni bir hayat kurmayı denemiyorsunuz......... istediğniz psikoloğa gidin, bir sürü kişiyle konuşun, yenii bir hayat kurmak kadar hiç biri tedavi edemez sizi... yeni bir hayat kurun en büyük tedavi budur sizin için..... Allah yar ve yardımcınız olsun......

Benim annem az mı çekti 8 yaşında babamı kaybettim gündüz merdiven temizliği akşam gece yarılarına kadar dantel işlerdi canım annem.

Anne olmak bambaşka bir şey ne çekiyorsan kılıfı bu şekil olmaz ki. Bir kendine bak sen nasıl bir eylem içindesin kendini hangi konuma düşürmüşsün.

Ama eski topraklar derler ya o insanlarda var bu şimdi etrafa bakıyorum herkesen ufak bir şeyde aldatmaya meyilli yada genç boşanmış bayanlar millete yatak arkadaşlığı teklif etmekte.

Back