• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar

eee yani o kadarını bende tam bilemiyorum fakat arada yanıma geliyo demiş ya o bakımdan arkadaşca sohbet bile olsa olmaz
dinen uygun değil zinaya giriyor zina dediğin ille iki bacak arasında değildir düşünceyle dahi yapılan bir suçtur
bu arkadaş fiziksel olarak yapmasada gizli gizli görüşmesi dolayısıyla suçtur
ve kuranda AÇIK OLARAK YASAKTIR

Dinsel bilgim çok iyi değil, kusura bakmayın, öğrenmiş oldum :26: Ama hatta "zinaya yaklaşmak" yasaktır yazıyor olması lazım. Bu da bir nevi yaklaşmak oluyor o zaman değil mi?

Sizden ufak bir ışık almışki size yakın davranmış ustanız. Siz şuan sadece evlatlarınızı düşünmelisiniz. Her ilgi görmeyen itilen kadın oraya buraya atlasaydı bende şuan boşanmış olurdum heralde, sizin gibilerin sayesinde çok yuvalar yıkılır. Ben artık aldatan erkeklere kızmıyorum siz ve sizin gibi bayanlar olduğu sürece.
Şunuda eklemek istiyorum bir anne ve kadın olarak utanıyorum siz gibilerden...

Bende kötü sözler söylemek istemiyorum ama zaten aldatmalar insan kendini bosta hissedince istedigi kadar sevgi esinden sevgilinden alamayinca baskasina yaklasir..
Bude aldatmadir sebebi ne olsada, bunun bir aciklamasi olmaz, kendinde diyorsunya esin sana ilgisiz baska kadinlarla seni aldattigi icin kendini boslukta hissetin kendini yöneldin.. demekki seni ondan uzaklastiran neden buysa seninde yapmaman gerekti..

O ustada cocuguna yardimci olmus anladimda kendi cocuklarida var eger senin cocugunu düsünüyorsa neden kendi canindan olan cocugunu düsünmeyip bosanmak
istiyor bunu düsünmüsmüydün hic..

arkadaşlar daha önceleride dertlerimi paylaştım sizlerle çok sagolun bana çok destek oldunuz önceki konularımda dün akşamki konumda baya tepki aldım ben çıkmazda oldugum için yardımcı olursunuz diye yazdım ben yaptıgım şey dogru deyil bunu bende biliyorum ama bu çıkmaza düştüm çıkamıyorum ben usta için evliliyimi bitirmedim artık çekemiyordum eşiimi ona karşı herşeyim bitmişti bana çok çektirdi ustaya gelce 6 ay peşimden koştu benim gözüm onu görmüyordu ben kızımın peşine koşuyordum okula gidiyordum devamlı bakıyorum oda gelmiş nereye gitsem karşımdaydı çok arkamda oldu kızıma çok yardımcı oldu okul konusunda birgün okulda kızıma okar üzüldümki kendimden geçtim hastaneye götürdüler gözlerimi açtım usta elimi tutmuş bana dua ediyor çok üzüldüm ben bunları eşimle yaşamak isterdim ama olmadı eşim kızımın okuluna birgün gitmedi sorununu oldugu bildiyi halde hep ben gittim ustada peşimden geldi kızımı düzene soktuk onun yardımıyla kaydını aldırdık benim ailemin yanına şuan ailemle kalıyorum işe girdim çalışıyorum çocuklarım için ben kızım için memleketi terk ettim ben memlekette tektim ailem başka şehirdeydiler onların yanına geldim kızım okusun diye usta memlekette kaldı yanıma gidip geliyor aydan aya ama ben böyle istemiyorum bana diyorki 1 yıl bekle borçları var az ödeyeyim seni alcam asla seni bırakmıycam diyor ben ona boşan demiyorum ama şunu diyorum eşinle anlaşamıyorsan boşan ya ben ya o diyorum bana zaman ver diyor ben ondan ayrılmayı çok denedim olmadı başaramadım şunuda söylemek istiyorumki çocuklarıma üvey baba getirmek istemiyorum ondanda vaz geçemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ustanın ailesi annesigil kardeşleri hep beni biliyorlar arkadaş yazmış benim annemde çile çekmiş ihanetmi etmiş evet dogrudur çile çekmekle alakalı deyil ben 17 sene çile çektim bende böyle şeylere karşı çıkardım ama nasıl oldu bende bilmiyorum

ananemin hayatından bahseden bendim ve söylediklerimin hala arkasındayım kelimesi kelimesine
eşinden sevgi görmemiş olabilirsin başka birinin ilgisi seni cezbetmi olabilir burası normal ama yanlış kişi
sen artık herşeyi bırakıp çocuklarına odaklan çözüm istiyosun işte çözüm bu onlarda senin gibi büyümesin senin gibi dediğim
sevgiye aç yanlış hareketler yapmasın onlar için çabala senin çabalayacak çok işin var
onlara odaklan yaptığın yanlış sende biliyorsun ama hayata tutunmak için bir nedenin var yasama gayen var kızların var
onlar için çabala lütfen seninde başına gelmiş bak aldatılmışsın diğer kadında seniinle aynı durumda ve buna göz yumma
kadınlık haklarıı haklarımızı savun
bu kadar üzerine düşüyorsun madem o kadar konu açıyorsun bari doğru kararı ver de kendi hayatını kurtar çıkmazdasın çünkü......

çok çile çekmissin buna kimse karsı gelemez
küçük yasta evlilik,şiddet cok agır seyler bunlar

kimse vermediği sınavın masumu saymasın kendini....

ama işte aması var
sen aldatmanın ne olduğunu anneliğin ne olduğunu 2 evlat sahibi olmanın ne olduğunu biliyorsun
burda herkesin kızdığı nokta bu kadar iyi bildiğin halde nasıl bir baska anneye bir baska kadına bunları reva görüyorsun
yaptığın günah ayıp tutulur bir tarafı yok asla

lütfen bir baska yuvanın mutsuzluğuna sebep olma
bir baska kadını kendi zevkin için aglatma
hele o masum evlatları babalarından ayırma

yanlıs bir evlilik yaptın pişmansın şimdi daha da yanlıs bir birlikteliğe devam etme
dünya erkeksiz de yürüyor
cocukların var yanlız değilsin
bekar kalırım diye korkuyorsan emin ol karsına biri cıkacaktır
ama evli bir erkek olmamalı tercihin
onun zaten bası bağlı
lütfen yeni bir ilişki istiyorsan git bekar bir insanla beraber ol

gerçekten o kadıncağız için sana YALVARIYORUZ hepimiz yapma
bu yerin altı da var
eger bir yuvayı yıkarsan ne bu tarafta ne öbür tarafta mutluluğu bulacağını sanma

arkadaş hakaret etmeyin ben zaten bu olaydan hoşnut deyildim benimde namusum var ben şimdiye kadar başımı kaldırıp kimseye baktıgım yok bu olay çok farklı oldu anlatamıyorum zaten anlamıyorsunuz beni namussuz ettiniz bıraktınız

Sayın Üyeler,

Konulara dini karıştıramazsınız, insanlara hakaret edemezsiniz!
Bir kadının namuslu ya da namussuz olduğuna hüküm vermek size mi düştü? Oldu olacak kafasına kadar toprağa gömüp taşlayında...

arkadaşlar yeni işten geldim sabah geç işe gittim gece yatamadım beni tanımadan yerden yere vurdunuz ben sizden destek almak istedim ama çok hakaret kötü bir kadın olarak ilan ettiniz oysa benim şimdiye kadar asla yanlışım olmamıştır böyle yanlış nasıl yaptım nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum insanız hatasız kul olmaz bende sizin gibi düşünenlerdenidim ama düştüm sayanizde ustadan sovudum

Ya mesela bir tamir, tadilat isi icin biri gitse bu ustanin evine. Ya da sucu tüpcü falan. Esine ilan-i ask yapsa. Esin seni baska kadinla aldatiyo ama sen buna layik degilsin, bak ben farkindayim seni seviyorum, üzülmeni hic istemiyorum, bir sene sonra falan esimden ayrilip seninle evlenebilirim, sen olmadan yasayamam falan filan dese. Hatta ustanin sizinkilerle ilgilenmekten kendi kizlariyla ilgilenmedigini, bu yüzden kizlarinin da dertleriyle sorunlariyla da ilgilenecegini söylese acaba bu usta ne yapar nasil davranir? Mantik yürütmek gerekirse sesini cikarmamasi lazim degil mi? Konu sahibi sizce ne söyler nasil davranir bu usta? O adamin kirilmadik kemigini birakir mi acaba. Evine gelicek hic alaksiz esinin özelini kurcalayacak, ask teklifi yapacak, pesini birakmayacak bla bla.

Esinizden ayrilmakla dogru yapmissiniz ama derhal bu yanlisa son verin. Daha yasiniz genc. Iki kiz evladiniz var. O adam icin degil kizlariniz icin yasayin. Liseye gitme yasi da 4 yas da cok tehlikeli. Biri yanlis yapmaya yoldan cikmaya en müsait yas digeri de en savunmasiz, kötülügü farkedemeyecek karsi koyamayacak, korkudan basina geleni kimseye söyleyemeyecegi bir yas. Siz ne demek istedigimi anladiniz.

Yardim istiyorsunuz kurtulamiyorum diyorsunuz ya alin size yardim. Liseye giden kizinizin birseylerden süphelendigini, huzursuz oldugunu ve imali sorular sordugunu söyleyin. Eger böyle birsey varsa cok agir tepki gösterecegini hissettirdigini söyleyin. Kusura bakma evladima bunu yapamam deyin. Deli cagda olmadik seyler yapar vicdan azabindan ölürüm deyin. Bunu duyan serefli bir erkek mutlaka arkasini döner yoluna gider. Yok öyle de olmaz böyle de olmaz diyorsaniz da hic kendinizi kandirmayin. Ya da inanmaz cünkü kizimi taniyor demeyecegini biliyor diyorsaniz da yuh derim size. Bu adami nasil olur da evlatlarinizla ayni ortama sokarsiniz diye yaziklar olsun size derim.

arkadaş hakaret etmeyin ben zaten bu olaydan hoşnut deyildim benimde namusum var ben şimdiye kadar başımı kaldırıp kimseye baktıgım yok bu olay çok farklı oldu anlatamıyorum zaten anlamıyorsunuz beni namussuz ettiniz bıraktınız

burada kimse sana namussuz demiyor hakaret dolu mesajlarda görmedim
herkesin dediği ortak şey sende yaşamışsın aldatılmak nasıl bir şey diye sende başkasına yapma diyorlar :20:
çocuklarının başında ana ol diyorlar başka seylerle uğraşacağına evlatlarınla ilgili ol ki kafan sağa sola kaymasın
bir erkeğe muhtaç olma diyorlar
illa birini seveceksen sen gibi boşanmış eşiyle ortak birşeyi kalmamış adamı sev evlen diyorlar :40:
ayrıca ben şuna inanıyorum ki sen bu adamı sevmiyorsun içine düştüğün boşluktan dolayı o boşluğu dolduruyorsun aynı şekilde usta denen şahısta öyle seni bir boşluk doldurma aracı olarak grüyor bu açık ortada şimdi bizleri anlamazsın ama gün gelecek bunları yaşayınca üzülüp ağlayıp dövüneceksin :50:
adam eşini sevmese senden önce kaç kere boşanırdı hiç bunu düşünmüyormusun ?
seni alacak olsa neden 1 sene bekle desin bunu hiç mi anlamıyorsun?
oyalıyor seni kandırıyor elde bekletiyor :47:
eminim eşiyle çok mutlu ve eşini seviyor
sense duygusal boşluğunu dolduran bir kadınsın o kadar
silkelen kendine gel kestirip at artık sana yakışmaz hiçbir kadına yakışmaz bu yaşadıkların bunları düşün lütfen okursan bu yazdıklarımı otur bir düşün

Sayenizde ustadan sogudum yazmissiniz,
Vicdan azabi cekip, sucluluk mu duymaliyiz.
Adamin evliligini bitiriyorsunuz.
Ya ben ya karin derken siz hic vicdan yaptiniz mi?
Eve gelen bir adamin size bu kadar yaklasmasina izin verirken ben ne yapiyorum dediniz mi?
Her mutsuz evliligi olan bir baskasinda arasin huzuru, mutlulugu.
Ustelik baska bir yuvayi dagitmak pahasina.
Eyvallah o zaman siz anlatamadiniz yada biz anlayamadik.
Nasil biliyorsaniz oyle yapin.
Herkes kendine yakisani yasar.

Son düzenleme:
arkadaşlar dedimya beni tanımadan kötü kadın ilan ettiniz oysa bedensel asla yanlış yapmadım ruhen kalbimden sevdim ama ööncelik hep kızlarımdır ben sizden yardım istedim çünkü kendime yakıştıramadıgım için çok üzülüyordum bekarken abimden annemle ben çok köötülükler gördük baban yurt dışında çalışıyordu annemle ben abimden dayak yiyirduk annemi benim gözümün önünde dövüyordu ben kahroluyordum sabaha kadar aglıyordum ondan okadar çok çektimki ondan kurtulmak için erken evlilik yaptım ve evliliyimin 2 günü eşimden dayak yedim dünyam yıkıldı cahildim ne yapacagımı bilmiyordum şuan 32 yaşındayım hiç mutlu olmadım bir an yanlışa düştüm oda evli kişiyi sevdim ama çok pişmanım

arkadaşlar dedimya beni tanımadan kötü kadın ilan ettiniz oysa bedensel asla yanlış yapmadım ruhen kalbimden sevdim ama ööncelik hep kızlarımdır ben sizden yardım istedim çünkü kendime yakıştıramadıgım için çok üzülüyordum bekarken abimden annemle ben çok köötülükler gördük baban yurt dışında çalışıyordu annemle ben abimden dayak yiyirduk annemi benim gözümün önünde dövüyordu ben kahroluyordum sabaha kadar aglıyordum ondan okadar çok çektimki ondan kurtulmak için erken evlilik yaptım ve evliliyimin 2 günü eşimden dayak yedim dünyam yıkıldı cahildim ne yapacagımı bilmiyordum şuan 32 yaşındayım hiç mutlu olmadım bir an yanlışa düştüm oda evli kişiyi sevdim ama çok pişmanım

O zaman usta ya helal olsun bu zamana kadar bedenen bişey yapmamış beklemiş yani o kadar yanınızda olmuş her türlü sıkıntınızda vs. nasıl erkekmiş. Tabi söylediğine inanabilsem keşke...

Sayın Üyeler,

Konulara dini karıştıramazsınız, insanlara hakaret edemezsiniz!
Bir kadının namuslu ya da namussuz olduğuna hüküm vermek size mi düştü? Oldu olacak kafasına kadar toprağa gömüp taşlayında...

mune dinin karışmadığı hiçbir konu yok artık kk'da ne yazıkki...Allah'ın terazisi kulların elinde sanki asıp kesiyorlar.
ben de eleştiriyorum ama bu bağnazlıkla değil ya,herşeyin bir üslubu olmalı,sanal recm uygulanıyo çoğunlukla dediğin gibi.

bir an, ustanın eşinin yerine koyun kendinizi...
kk da konu açmış, aldatılan konu sahiplerinin yaşadıklarını okuyun.
kimisi hamile kimisi çocuklu...
herbirinin konusunu okudukça içim parçalanıyor,
lütfen yuva yıkan olmayın
kimsenin de ahını almayın sakın

canım bak o adam seninle evlenmez bunu unut. çok çok ayrı bi ev açar sana arada bir gelir gider o kadar. bir süre sonra da uğramamaya başlar seninle yaşayacağı eve de emin ol. sonra o evin kirası faturası vs. derken yine düzenini bozmak zorunda kalacaksın ve çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın düşünsene ?

ya herşey bi tarafa çok sıkıntılar yaşamış olmanıza hakikaten çok üzüldüm.tabiri caizse gün yüzü görmemeiş ve hayatınızda tanıdığınız tüm erkeklerden (baba,abi,eş) baskı görmüş,sıkıntılar yaşamışsınız. elbette sevgi ve şefkate ihtiyaç duymanız,hayatını huzur içinde paylaşacak bi hayat arkadaşı ihtiyacı içinde bulunmanız çok halı bi isteyiş. ama nasıl olsaymış biliyor musun ? anlaşamadığın ,şiddet gördüğün insandan ayrılıp kendine uygun evli olmayan ,evlatların için tehlike arzetmeyen,üçkağıt peşinde olmayan bi bey ile yeni bi hayata başlaman. evet senin sıkıntılı dönemler geçirmiş olmanı anlar,üzülürüm ama adamın evli oluşu senin ve onun için büyük bi hata. şöyle düşün senin eşinin onun eşiyle bi ilişkisi olsa ,ve siz mağdur taraf olsanız ne düşünür ne hissederdiniz. kusura bakma ama usta çok adi bi insanmış kardeşim.o başlatmış,senin sonlandırman lazım. önce Allah rızası sonra evlat,sonra namus,sonra vicdan,sonra ahiret sonra kendin için bitir bu ilişkiyi.

mune dinin karışmadığı hiçbir konu yok artık kk'da ne yazıkki...Allah'ın terazisi kulların elinde sanki asıp kesiyorlar.
ben de eleştiriyorum ama bu bağnazlıkla değil ya,herşeyin bir üslubu olmalı,sanal recm uygulanıyo çoğunlukla dediğin gibi.
herşey söylenebiliyor konularda kişisel hakarete varan birsürü şey ancak biri çıkıpta yahu günahtır bari Allahtan kork dese hemen bağnaz oluyor,hemen dini ne karıştırıyorsunuz oluyor!!!! yahu konularda onca şey söylenirken kimseyi yargılamıyorsunuzda günah diyen insana nasıl bağnaz gibi kelimeler sarfediyorsunuz ve ne hakla???

dini inancı, yüzde doksan beşi müslüman olan memlekette günah diyemicez şuna bak ... yok arkadaşım öyle bir memleket, burası türkiye burda böyle beğenmiyorsan ..............

yeterince eleştiri almış zaten bu kadıncagız. ben eski konularını da okudum. 15 yasında bir evlilik yapmış, eşinden ikinci günü şiddet yemiş..bir kere eşi çenesine yumruk atmış ve çenesi çatlamış..abisi annesini ve onu dövermiş..

eminim bu sert yorum yapanların bir çoğu 15 yaşında bir lise ögrencisiydi onun evlendiği zamanlarda. belliki bir çoğumuz normal bir anne baba ilişkisinden geldik..küçük yaşta evlenmedik, evlendirilmedik..kısmen sevgi içinde büyüdük. yapmayın arkadaşlar bu kadının hayatındaki hiç bir ilişki normal olmamış. kardeş-abi ilişkisi, karı-koca ilişkisi vs..belliki sevgi görmemiş..bu nedenle ona biraz sevgi gösterene tav olmuş..çünkü sevgi açlıgı var..bu hikaye gerçek veya değil ama ben onun adına çok üzüldüm..

ve malesef bütün bunların sonunda evli biriyle beraber..ve o adamında eşi var..yani madalyonun başka yüzü..herkesi mutsuz ederek mutlu olunmaz..malesef mutlu olıyım derken mutsuz olucaksın..hem sen hem çocukların.. bak sen kadın basına kocanı boşamışsın eger onunda gercekten bitmesi gereken bir evliliği olsaydı biterdi..fayanslarını yapmaya gittiği evdeki kadına kocasının yanında farklı bir gözle bakan adamdan ne kadar hayır gelir meçhul..ve sen 2 kız evlat büyütüceksin bu adamla..mutlu olmak seninde hakkın ama yasak aşkla değil..keske o adam bekar olsaydı daha farklı olurdu

sana kızmıycam bunların hiçbirini isteyerek yaşamamışsın..nedenler sonuçları doğurmuş..ama bir hata daha yapmamalısın

Son düzenleme:
Back