hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar

Çocuğunu daha "çocuk" yaşta evlendiren bir aile..
Eşine bir gün olsun sevgi vermeyen üstüne üstlük çenesini çatlatacak kadar döven bir eş..
Evli bir adamı "çare" olarak görüp te yasak bir ilişki yaşayan kadın..
Hem bu kadını klasik yalanlarla kandıran hem de eşini aldatan bir usta..

Tam bir al birini vur ötekine hikayesi..
Allah o 4 kız evlada yardım etsin..

Siz evliyken tanımadığınız adama hayatınızı anlatıp beraberlik yaşıyorsunuz buraya başaramıyorum yazmak sizi kurtarmıyor.Adam bunları söylediğinde fayanslarımı yapmaya geldiniz, hayatımla ilgilenmeye mi adabınızı bilin bunları söylemek size düşmez niye demediniz? Hiç kusura bakmayın adama cesaret veren sizsiniz.

karsi tarafin cocuklarini düsünüyormusun peki ? ne bencil insansin sen böyle

adama ya ben ya karin dersen senden vazgecmez tabiki ama karisini bosayip seninle evlencegini umut ediyorsan yaniliyorsun,hevesini alsin bak nasil vazgeciyor cokta iyi olur sana

ayrıca konuyu açıp neden gidiyorsun arkadaşım biz zaman ayırıp sana tavsiyelerde bulunuyoruz sen bi zahmet bize cvp yazma konuna sahip çıkma tenezzülünde bulunmuyorsun... bu kadar derdini dinleyen çözüm sunan insanlara ayıp bu yaptığın ...

Allahını seven beni tutmasın ! yahu o usta denen adam, adam olsa kocanın yanında sana başka gözle bakmazdı. senin eşin sana aynı şeyi yapsaydı burayı inetir ,hakaretleri yağdırır,bedduaları basardın ama. nerden biliyorsun sen adama yüz verdikten sonra karısından ayrılma kararı almadığını? yuva yıkanın yuvası olaaaz belki barışacaklardı,belki sende barışacaktın,velevki barışmadın ayrıldın bekar adam mı yok hanım ! sabaha kadar peşinden koşsun sen yüz vermezsen adamın haddine mi tekrarlamak. A YOK VALLAHİ KENDİMİ ZOR TUTUYORUM. İNSANIN EVLADI OLDUKTAN SONRA İNSAN CANINDAN ÖNCE EVLATLARINI DÜŞÜNÜYOR.EŞİNDEN İLGİ GÖRMEYEN HERKES BUNU YAPSA KİMSENİN YUVASI KALMAZ YIKILIR. O ADAM KENDİSİNİN YANINDA KARISINA BAKILMASINA MÜSADE EDER MİYDİ ACABA ? BÖYLE BİR ADAMLA EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN İŞTE .

arkadaşlar yeni işten geldim sabah geç işe gittim gece yatamadım beni tanımadan yerden yere vurdunuz ben sizden destek almak istedim ama çok hakaret kötü bir kadın olarak ilan ettiniz oysa benim şimdiye kadar asla yanlışım olmamıştır böyle yanlış nasıl yaptım nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum insanız hatasız kul olmaz bende sizin gibi düşünenlerdenidim ama düştüm sayanizde ustadan sovudum

sende kabak tadı vermeye başladın he !!!

zırt pırt zırt pırt usta usta usta !!

git ne halt yiyorsan ye !!

milletin kafasını ütüleme !!!

hadi anam hadi..

Hayırdır kime ısındın acaba ? Yazık ya kendine yazık hadi geçtim seni çocuklarına yazık önceliğin onlar olmalı.

şuanda siz çocuklarınızın babasıyla hala evlimisiniz.

Heyyyoooooo!!!
Yine başardık kızlar!
Maşallah KK olarak anında çözüyoruz problemleri...
Ustadan soğutuk da ustayı nasıl soğutcez acaba?:26:

Heyyyoooooo!!!
Yine başardık kızlar!
Maşallah KK olarak anında çözüyoruz problemleri...
Ustadan soğutuk da ustayı nasıl soğutcez acaba?:26:

hımm evliymiş hemde erzurumlu yahu erzurumlular hep tutucudur bir duyulsa bu rezillik profilindede ev hanımı yazıyo?kardeşim aklını başına al tövbe et işin sonu kötü yani

ya arkadaşım soğuma tamamen bitir böyle birşey olmamalı ilk kızların adına sonrada senin adına zaten evlenmez seninle 1 yıl falan hikaye sonra basar çekmeyi afedersin k,çına o zaman anlarsın dediler dersin ama çook geç olur adın çıkar kızlarının adı çıkar o lekeyle yaşıcağına aşkı yaşama madem aşıksan gerçekten göm kalbine herkes aşık olduğuyla evlenemiyor,herkes aşkıyla bir hayat süremiyor eğer aşk için bunlar yapılabilseydi kolay kolay evlendikten sonra biten aşklarda var nefis var bizde nefis hemen aşık eder o nefis gördüğümüz birilerine ama birde annelik duygumuz var ama birde türk kadını duygumuz var namus önemlidir bizde dimi? sende madem böyle şeyleri yanlış görürdüm nasıl oldu anlayamıyorum diyorsun o zaman aklın başına gelsin arkadaşım bu gittiğin yol doğru yol değil yapma ne kendine ne kızlarına... dua et annelerle yaşarken belki düzgün biri çıkar karşına ailenle tanışır seni ahlaklı bir şekilde ister belki ısınırsın belki bu şekilde bir aşk olur sende kızlarında evlenmiş olur sende 2. baharını yaşarsın ama bu ustayla değil tanışmanız ahlaksızca evliliklerin yıkılmasıyla nasıl mutlu bir yuva kurulur bunca şeyin üstüne nasıl bir mantık kuramıyorsun anlayamıyorum gerçekten

Değilmiş. Usta evliymiş, karısını bırakıp konu sahibiyle evlenecekmiş. Ustanın da iki kızı varmış. Ama konu sahibi bizi kendisini ustadan soğutmakla suçluyor.

anladım konuya yeni hakim oldum malum mesele karışık zor.bak yavrum hazır ustadan soğumuşken birdaha arayıpta işlediğin suça(ZİNA)devam etme duyulunca evlatlarınında kendi aileninde yüzü yerden kalkmaz

anladım konuya yeni hakim oldum malum mesele karışık zor.bak yavrum hazır ustadan soğumuşken birdaha arayıpta işlediğin suça(ZİNA)devam etme duyulunca evlatlarınında kendi aileninde yüzü yerden kalkmaz

Zina da mı yapmışlar Ben o kısmı kaçırmışım

okadar yorum varda akıl isteyen erzurumun oltu hanımı ortada yok

Yaptığın tek doğru şey, kötü bir evliliği bırakıp ailenin yanına gitmen..

Şu söze kesinlikle katılıyorum "Bugün senin için birini terk eden,yarın başkası için seni terk eder." Çok doğru..

Allah insanı şaşırtmasın.

Zina da mı yapmışlar Ben o kısmı kaçırmışım

eee yani o kadarını bende tam bilemiyorum fakat arada yanıma geliyo demiş ya o bakımdan arkadaşca sohbet bile olsa olmaz
dinen uygun değil zinaya giriyor zina dediğin ille iki bacak arasında değildir düşünceyle dahi yapılan bir suçtur
bu arkadaş fiziksel olarak yapmasada gizli gizli görüşmesi dolayısıyla suçtur
ve kuranda AÇIK OLARAK YASAKTIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…