ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor
zaten ben çocuklarımı düşünüyorum onların yanındayım şuana kadar çile çektiysemde çocuklarım için çektim babasız kalmasınlar diye kızım okusun diye memeleketi deyiştim kızım saglık meslek lisesine gidiyor o okusun diye kitaplarını almak için temizliye gittim ustadan asla maddi olarak birşey almam temizliye giderim çalışırım çocuklarıma bakarım çocuklarımı asla kımseye vermem
ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor
arkadaşlar yeni işten geldim sabah geç işe gittim gece yatamadım beni tanımadan yerden yere vurdunuz ben sizden destek almak istedim ama çok hakaret kötü bir kadın olarak ilan ettiniz oysa benim şimdiye kadar asla yanlışım olmamıştır böyle yanlış nasıl yaptım nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum insanız hatasız kul olmaz bende sizin gibi düşünenlerdenidim ama düştüm sayanizde ustadan sovudum
arkadaşlar yeni işten geldim sabah geç işe gittim gece yatamadım beni tanımadan yerden yere vurdunuz ben sizden destek almak istedim ama çok hakaret kötü bir kadın olarak ilan ettiniz oysa benim şimdiye kadar asla yanlışım olmamıştır böyle yanlış nasıl yaptım nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum insanız hatasız kul olmaz bende sizin gibi düşünenlerdenidim ama düştüm sayanizde ustadan sovudum
şuanda siz çocuklarınızın babasıyla hala evlimisiniz.
ya arkadaşım soğuma tamamen bitir böyle birşey olmamalı ilk kızların adına sonrada senin adına zaten evlenmez seninle 1 yıl falan hikaye sonra basar çekmeyi afedersin k,çına o zaman anlarsın dediler dersin ama çook geç olur adın çıkar kızlarının adı çıkar o lekeyle yaşıcağına aşkı yaşama madem aşıksan gerçekten göm kalbine herkes aşık olduğuyla evlenemiyor,herkes aşkıyla bir hayat süremiyor eğer aşk için bunlar yapılabilseydi kolay kolay evlendikten sonra biten aşklarda var nefis var bizde nefis hemen aşık eder o nefis gördüğümüz birilerine ama birde annelik duygumuz var ama birde türk kadını duygumuz var namus önemlidir bizde dimi? sende madem böyle şeyleri yanlış görürdüm nasıl oldu anlayamıyorum diyorsun o zaman aklın başına gelsin arkadaşım bu gittiğin yol doğru yol değil yapma ne kendine ne kızlarına... dua et annelerle yaşarken belki düzgün biri çıkar karşına ailenle tanışır seni ahlaklı bir şekilde ister belki ısınırsın belki bu şekilde bir aşk olur sende kızlarında evlenmiş olur sende 2. baharını yaşarsın ama bu ustayla değil tanışmanız ahlaksızca evliliklerin yıkılmasıyla nasıl mutlu bir yuva kurulur bunca şeyin üstüne nasıl bir mantık kuramıyorsun anlayamıyorum gerçektenarkadaşlar yeni işten geldim sabah geç işe gittim gece yatamadım beni tanımadan yerden yere vurdunuz ben sizden destek almak istedim ama çok hakaret kötü bir kadın olarak ilan ettiniz oysa benim şimdiye kadar asla yanlışım olmamıştır böyle yanlış nasıl yaptım nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum insanız hatasız kul olmaz bende sizin gibi düşünenlerdenidim ama düştüm sayanizde ustadan sovudum
Değilmiş. Usta evliymiş, karısını bırakıp konu sahibiyle evlenecekmiş. Ustanın da iki kızı varmış. Ama konu sahibi bizi kendisini ustadan soğutmakla suçluyor.
anladım konuya yeni hakim oldum malum mesele karışık zor.bak yavrum hazır ustadan soğumuşken birdaha arayıpta işlediğin suça(ZİNA)devam etme duyulunca evlatlarınında kendi aileninde yüzü yerden kalkmaz
Zina da mı yapmışlarBen o kısmı kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?