- 11 Eylül 2012
- 207
- 4
- 66
Benim annem az mı çekti 8 yaşında babamı kaybettim gündüz merdiven temizliği akşam gece yarılarına kadar dantel işlerdi canım annem.
Anne olmak bambaşka bir şey ne çekiyorsan kılıfı bu şekil olmaz ki. Bir kendine bak sen nasıl bir eylem içindesin kendini hangi konuma düşürmüşsün.
Ama eski topraklar derler ya o insanlarda var bu şimdi etrafa bakıyorum herkesen ufak bir şeyde aldatmaya meyilli yada genç boşanmış bayanlar millete yatak arkadaşlığı teklif etmekte.
annenizin elllerinden öpüyorum.. benim annemde gece kapkaranlık sokaklarda tek başına nöbete giderdi... iş yerinde asılanda, sokakta asılanda çok olurdu bu tür erkeklere açardı ağzını yumardı gözünü..... evet şimdi moda oldu aldatmak... kılıfı da hazır mutlu değilim, eşim beni mutlu etmiyor... evlenmek boşanmaktan daha zordur bence hele maddi açıdan.. neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum... hayır boşanmak isteyenin avukat ayağınamı gelmeli nedir zor olan? benim aklım almıyor bir türlü nasıl boşnacağım diyenlere.. gezici boşanma hizmeti arabaları ayarlansın avukat felan da olsun boşanmak isteyenin ayağına kadar gitsin.... dünya ters dönüyor...
annenizin elllerinden öpüyorum.. benim annemde gece kapkaranlık sokaklarda tek başına nöbete giderdi... iş yerinde asılanda, sokakta asılanda çok olurdu bu tür erkeklere açardı ağzını yumardı gözünü..... evet şimdi moda oldu aldatmak... kılıfı da hazır mutlu değilim, eşim beni mutlu etmiyor... evlenmek boşanmaktan daha zordur bence hele maddi açıdan.. neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum... hayır boşanmak isteyenin avukat ayağınamı gelmeli nedir zor olan? benim aklım almıyor bir türlü nasıl boşnacağım diyenlere.. gezici boşanma hizmeti arabaları ayarlansın avukat felan da olsun boşanmak isteyenin ayağına kadar gitsin.... dünya ters dönüyor...
ikinizde cok sanslisiniz , böyle kadinlarin cogu olmak eminim gurur vericidir ....
Hepsini geçtim de
evime gelen usta bırak görüşmeyi ilişkiyi
benimle ne konuşabilir
ben de yalnızım
dolayısıyla sütçüsüyle tüpçüsüyle servisiyle tamircisiyle kirasıyla faturasıyla alıverişiyle hep ben muhatap oluyorum
neden kimse benimle konuşmadı
neden kimse benden bu cesareti alamadı
hayatımda ne aile ne komşu ne mahalle ne iş baskısı hissettim
kimse yalnızım diye ayrılmışım diye bana tepki göstermedi beni dışlamadı veya benden bişey beklemedi
neden acaba
belki de ben buna fırsat yaratmadığımdandır
ben bu cesareti vermediğindendir
olabilir mi ??
Aynen!!!
Evliyken de yalnızdım ben.
Boşandım yine yalnızım.
Boşanmamın ilk dönemlerimde evime usta,Kablo Tvciler geldi bir kaç defa çakma tektaşla dolandım bir süre.
Sonra onu da fırlatıp attım.
Yalnız olduğumu,sorunlarımı bilmesi gerekenler bilir onlar da canlarımdır.
Geri kalan hele ki eve gelen ustaya özel hayatımdan niye kesitler sunayım ki?
ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?