hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar

seni yargılamıcam zaten ben diğer konundaki yorumlarımda bu konuda görüşümü belirttim asla doğru bulmuyorum arkadaşlarda söylemiş tekrar etme gereği duymuyorum sadece şunu belirtmek istiyorum...

sen o adama aşık falan değilsin sadece eşinden ilgi sevgi alaka görmediğin için tutuncak bir dal olmuş o adam sana... yani o usta değilde ali,veli her kim olursa olurdu bu durum sende bunu bil o ustanın hiçbir özelliği yok aslında ahlak eksikliği haricinde lütfen bu görüşümü azcıkda olsa düşün o adamın söyledikleri evli barklı adamların diğer kadından faydalanmak adına onu bekletmek için sarfettiği bahaneler... 1 yıl bekle diyor sana o 1 yıl sonra sen artık bekleyemiyorum deyip bitirsen dahi onun kaybettiği birşey olmıcak zaten o 1 yılda senden alınacağını alır hatta bıkar bile elinin kiri olur geçer gidersin döner evine karısına çoluğuna çocuğuna o adamın senin başka kadınlarla konuşan eski eşinden hiçbir farkı yok yani ama senin kaybediklerimi yazarsam burda destan olur

1-1 yıl boyunca kimse seni o adamla görmicekmi, adın çıkıcak

2-ailene ne diceksin seni eve almışlar sahiplenmişler evli barklı adamla gezdiğni duyan ailende seni evden atarsa ne yapıcaksın?

3-kız çocukların var annesinin adı evli barklı adamlarla gezen kötü kadın olarak çıkarsa o kızlarını ne namuslu bir aile ister alır nede karşısına onu sevicek karısı yapma niyetinde olan erkekler çıkıcak biliyormusun hep serseri ve ondan yararlanmak isteyen kızlarınıda kötü kadın olarak gören erkekler çıkıcak...

4- kızlarını sana evli barklıyken göz koymuş kendiside evli çocuklu olan bir adamla nasıl aynı ortama sokçaksın hep acaba diyerek sakınarak düşünerek temkinli olarak yaşanan hayatın içinde AŞKINI!!!! nasıl yaşıcaksın merak ediyorum ve acabası bile kötü olan bu durumu yaşarsano adam kızlarını taciz hatta tecavüz ederse o vicdani yükle nasıl yaşıcaksın inan düşünemiyorum

5- aç değilsin açıkta değilsin ailen seni sahiplenmiş işde bulmuşsun eğer biraz inancın varsa ALLAHA sığınmanı tavsiye ediyorum unutma bu dünyayı kaybettim hayatımı yaşayamadım diye düşünme bu dünya geçici ebedi bir hayat var ölümden sonra hiiiç bitmeyen sen onu kazanmaya bak bu çektiklerine sabrederek kızlarına kendini adayarak rabbine sığınarak cenneti kazanırsın öbür tarafta ebedi aşkı,mutluluğu yaşarsın SABRET... ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR...

annenizin elllerinden öpüyorum.. benim annemde gece kapkaranlık sokaklarda tek başına nöbete giderdi... iş yerinde asılanda, sokakta asılanda çok olurdu bu tür erkeklere açardı ağzını yumardı gözünü..... evet şimdi moda oldu aldatmak... kılıfı da hazır mutlu değilim, eşim beni mutlu etmiyor... evlenmek boşanmaktan daha zordur bence hele maddi açıdan.. neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum... hayır boşanmak isteyenin avukat ayağınamı gelmeli nedir zor olan? benim aklım almıyor bir türlü nasıl boşnacağım diyenlere.. gezici boşanma hizmeti arabaları ayarlansın avukat felan da olsun boşanmak isteyenin ayağına kadar gitsin.... dünya ters dönüyor...

Diğer konuya bir çok bayan gibi mantıklı şeyler yazmıştım.Hepinize teşekkür ediyorum diye konu açtığınız için yaptığınız yanlışı farkettiğinizi düşündüm ama siz devam etmekte ısrarcısınız kızınızın gözünde evli adamla takılan anne modeli olmaya devam edin.

Son düzenleme:
Ben de başlığı okuyunca bir umut dedim. Yok ama... Aynı tas aynı hamam. Nato kafa nato mermer.

Hepsini geçtim de
evime gelen usta bırak görüşmeyi ilişkiyi
benimle ne konuşabilir
ben de yalnızım
dolayısıyla sütçüsüyle tüpçüsüyle servisiyle tamircisiyle kirasıyla faturasıyla alıverişiyle hep ben muhatap oluyorum
neden kimse benimle konuşmadı
neden kimse benden bu cesareti alamadı

hayatımda ne aile ne komşu ne mahalle ne iş baskısı hissettim
kimse yalnızım diye ayrılmışım diye bana tepki göstermedi beni dışlamadı veya benden bişey beklemedi
neden acaba
belki de ben buna fırsat yaratmadığımdandır
ben bu cesareti vermediğindendir
olabilir mi ??

sizin amaciniz nee??? eee herkes hayatda birseyler cekiyor budemek degildir ki yanlislara kosmak icin bir sebeb olsun , benim anlamadigim 15 yasinda zorla evlendiren aile simdi size her konuda destek ( nasil oluyorsa) ee daha neyiz eksik?? , gecen konudada bazi kisim destek cikmak istemeiz , niye??!! kadin yazik dayak yemis ergen evlenmisss eeee tek sizmisiniz, dernek te gönüllüyüm öyle kadinlar varki önce namus sonra cocuklari icin yasayan , onlar bu dusunceye laikler cunki durust insanlar herseye ragmen , sizinki sadece burda gunah cikartmak sanirim , yanlis anlamayin kisilik bozuklugu cok belli , 15 yasinda evlilige atim dengesiz koca bence siz baska erkek davasini birakin önce bir tedavi olun , icinizde kalanlar size yanlis yaptirmasin dicem ama sizin yolunuz belli , ben sadece kizlariniza acidim, iyi bilirim annem olcak kadin da size benzer bir maglukltu ,

ikinizde cok sanslisiniz , böyle kadinlarin cogu olmak eminim gurur vericidir ....

Teşekkür ediyorum bende sizin annenizin ellerinden öpüyorum ve ne çektiğini ne çektiğinizi tahmin edebiliyorum.

ikinizde cok sanslisiniz , böyle kadinlarin cogu olmak eminim gurur vericidir ....

teşekkür ederiz. kesinlikle gurur verici. hele böyle çarpık ilişkiler duyunca daha da gurur duyuyorum annemle.

Aynen!!!
Evliyken de yalnızdım ben.
Boşandım yine yalnızım.
Boşanmamın ilk dönemlerimde evime usta,Kablo Tvciler geldi bir kaç defa çakma tektaşla dolandım bir süre.
Sonra onu da fırlatıp attım.
Yalnız olduğumu,sorunlarımı bilmesi gerekenler bilir onlar da canlarımdır.
Geri kalan hele ki eve gelen ustaya özel hayatımdan niye kesitler sunayım ki?

Cem Yılmaz sevenler bilir aklıma sütçü geldi valla direk.

sizin esinizden bosanmanız dogru bir karar olmus ama o adamın hala beklemesi biraz tuhaf en azından evden ayrılsın esine anlattımı esi durumu biliyormu yazdıysanız kacırdım kusura bakmayın..yanlısınız cok ne desem bilemedim yadırgayamıyorum Allah basına verir insanın hayat ne getiriyor bilinmez ama boyle durumlarda karsı tarafın esine acıyorum ben..

Son düzenleme:
ya bu ustada nasıl bir insan sarrafıymış hayret ettim doğrusu. nasıl anladı eşinizle problemleriniz olduğunu. ne yani ustaların önünde eşimizle öpüşüp koklaşacakmıyız... bu mu yani... ne kadar tuhaf bir adammış evli bir bayana geliyor ve senin eşinle problemin var diyor sanane yaaa milletin derdi seni mi gerdi..

toplumumuzda evli bir kişiyle kurulan birlikteliği haklı çıkartacak hiçbir bahane yoktur.
açık ve nettir bu konuda ki görüş; evliyse uzak durulur.

ama nasıl ki yasak olan şey çekici gelir, zararlı olan yiyecekler tatlıdır aynı bu hesap
evlilerle ilişki yaşamak belli bir kesim insan tarafından cazip hale geldi...

anlam veremiyorum...

benim göremediğim zamanlarda sevdiğim adamı onlar görüyor diye kıskandığım yoldan geçen insanlar bile varken, evli erkekler nasıl sevilir anlayamıyorum...

siz yatağınızda dertlerinizle mücadele ederken, kafanızın içinde bazen hayaller bazen dertler dolanırken;
sevdiğiniz adamın başka kadının koynunda uyuyor olması hissi acıtmıyor mu canınızı?

ne bekliyorsunuz?
17 yıl boyunca nikahlı eşinizin çektirdiklerinden sonra,
3-5 günlük usta size ne verecek?

siz ki ihaneti yaşamışsınız, nasıl acı olduğunu görmüş ve sonunda dayanamayıp boşanmışsınız.
ihanete karşı daha hassas olmanız gerekirken, neden başka bir kadının da sizle aldatılmasına fırsat veriyorsunuz?

zamanında eşinizin sizi aldattığı kadınlara ettiğiniz bedduaların şimdi size edileceğini düşünemiyor musunuz?

lütfen, herkesi her şeyi bir kenara bırakıp kendinize zaman tanıyın...
sizin ihtiyacınız olan şey artık aşk, cinsellik falan değil...
bir süre sakin ve huzurlu bir hayat...

ne zaman ki kafanız kötü düşüncelerden, acabalardan kurtulur o zaman aşk yaşarsınız..
şu an yanlış düşünüyor ve yanlış yolda ilerliyorsunuz... farkına varın...

kocanın sana yaşattıklarını sende başka bır kadına yaşatıyorsun...
senın evıne gelen usta sana ne cesaret boyle seyler soyleyebılıyor..
2 cocuklu bır yuva yıkıyorsun yavas yavas..
usta esıyle anlasamıyormus ztn deme..
kendnı rahatlatmaya calısıyorsun..
sana namus dersı vermek haddim değil..
benım tek dusundugum ustanın karısı...
hiçbirşeyden haberı yok belkıde kadının...
allahım korusun yarabbım....

ailesine gımtıyorsa madem bosansın zor degılkı bak sız kadın basınıza bosandınz . dötü yemıyor demekkı karısını o sevmedıgı karısını bırakamıyor . degılse hemn ayrılır san gelırdı bance senı elınde tutucak ve 2. kadın muhabbetı zına ımam nıkahı falan . her halıkarda yanlıs . o adamın aılesı falan bılıyor demıısnz ınanın kımse toplumda bu olayı onaylamz . haa adamda ayrı sende ayrı olursun kımse ses etmez hepımız evlen derdık.

ne dersenız dıyın BU YANLIŞ HİÇBİR DOGRU TARAFI YOK

buralardan çok okudun yardımcı olamamış sana demekki devam ediyorsun, şu an yapman gereken tek doğru şey var, ustanın eşini arayacaksın insan gibi konuşacaksın gerçekten araları kötü mü kadın boşanmak istiyomu, istiyosa ustaya inanır beklersin,için rahat olur, boşanmak istemiyosa bildiğini okursan zaten gene mutlu olamayacaksın, usta seni de bırakacak bigün, olan kızlarına olacak

bütün evli ve eşini aldatan erkeklerin numarısıda bu anlaşamıyorum
ben ayrı yaşıyorum sevmiyorum
seni alacam falan filan
ya siz bazı kadınlar neden anlamıyorsunuz burada kaç konu açıldı kaçına söyledik belkide sizler bile yorumlar yaptınız ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz
o sevmediği kadının yanında her sabah uyanıyor her akşam onunla aynı evde
eşini ara kadın sana he ayrı yatıyoruz bende sevmiyorum mu dieyecek hiç sanmam
kadının haberi bile yoktur her gece eşiyle mercimeği fırınlıyorlardır
sende saf adama kanıyorsun
bu kafayla çok aldanırsınız
ya hem neden illa bir erkek olmak zorunda ki hayatınızda anlamıyorum nedir bu erkek merakı boşanmadan daha başka erkek avına çıkıyorsunuz anlamam illa ben evimde oturayım erkek çalışsın ya birinizde çıkıp demiyorsunuz ki ben boşanacağım ayaklarımın üstünde duracağım hemen sızlanmaa başlıyorlar kimsem yok okumadım etmedim çocuklarım için katlandım yanlız kalamam el neder ya bir erkekle evlenince el birşey demeyecek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…