ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor
ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor
Oltu,
usta icin esimden ayrilmadim diyorsun ama
o kadar hakarete, siddete, aldatmaya ragmen 17 yil bosanmamissin ,
ne zaman ki tutunacak bir dal bulmussun o zaman bosanmissin Kendini garantiye aldiktan sonra yani ...
Kusura bakma bunun baska aciklamasi olamaz ...
Ama gordugun uzere usta seninle gonul eglendiriyor
Cok seviyor da niye bosanmiyor ?
kaldi ki bir dilekceye baktigini sen de biliyorsun...
Yasadiklarin seni ustaya inanmaya zorluyor ama inan oyle degil...
ben yazmıştım evet annemde çile çekti ama evli adamla beraber olmayı hiç düşünmedi. her insan uçurumun kenarına kadar gelir. bazıları adım atmaya devam eder bazıları da uçurumun kenardında ne yapıyorum ben bu kadar acizmiyim deyip vazgeçer........ olan olmuş bir hata yapmışınız... ama bu geri dönülmez bir hata değil..... neden bugünden itibaren o insanı hayatınızdan çıkartıp yeni bir hayat kurmayı denemiyorsunuz......... istediğniz psikoloğa gidin, bir sürü kişiyle konuşun, yenii bir hayat kurmak kadar hiç biri tedavi edemez sizi... yeni bir hayat kurun en büyük tedavi budur sizin için..... Allah yar ve yardımcınız olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?