• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepinize merhaba güzel insanlar yardımcı olandan Allah razı olsun.

bende de heyecan yok bende heyecan duymak istiyorum ama aynı senin gibi mesela tipli birini bulunca da beni aldatırsa güven vermezse diye düşünmekten de kendimi alamıyorum
Bir de ilerde cocuklarimin boyu kisa olur diye dusunmeden kendimi alamiyorum. Bizim aile hep uzun . Ablam enistem yigenlerim falan. En kisa benim (165) aile ortamina getirdigimde kücücuk kalir ve benim cok moralim bozulur:KK61:

Hayalimdeki erkek değil diyorsun ,boyu kısa ,cılız diyorsun ,pişMan olmaktan korkuyorsun. .eEe neyine tav oldun bu beyefendinin? Mesleğine mi ?

size cevap vermek bile mantıksız 3 defa belirttim ama gene yazayım ben kavgadan hoşlanmam kavga olmasını da istemem kendimi korumasını da bilirim merak etme senden daha fazla belkide ama bazen karşındaki insan düzgün laf ile brişey anlamayan biri olabilir o esnada o sana zarar vermeye çalışıyorsa sen hala güzel konuşmaya mı çalışırsın yoksa gereğini mi yaparsın gerçekten anlamaya çalışacaksan cevap ver ya burda
Yalnız bu gibi çirkin durumlarda boy kilo vs etkisini kaybeder,cesaret diye bir kavram var ki bazen 2 metrelik/100 kglık adamda olmuyor bir bakıyorsun 1.65’lik adam o cesaretle yeri göğü yıkıyor.
Tek derdiniz bu olsun.
Diyeceğim ama belli ki değil. Meslek sizin için ne kadar cazipse görsel de o kadar itici belli ki. Ya mantık ilişkisi kurup ilerleyeceksiniz ya da bitirip gönlünüze göre bir selvi boylu bulacaksınız.

size cevap vermek bile mantıksız 3 defa belirttim ama gene yazayım ben kavgadan hoşlanmam kavga olmasını da istemem kendimi korumasını da bilirim merak etme senden daha fazla belkide ama bazen karşındaki insan düzgün laf ile brişey anlamayan biri olabilir o esnada o sana zarar vermeye çalışıyorsa sen hala güzel konuşmaya mı çalışırsın yoksa gereğini mi yaparsın gerçekten anlamaya çalışacaksan cevap ver ya burda

Peki hanımefendi yorum yaparken sizden izin alırım bir daha.
Hoşunuza gitmiyorsa da cevap vermeyin ayrıca kimse kafanıza silah dayamıyor,alıntı yapıp cevap verin diye.

Adamdan etkilenmişsiniz hiç de öyle büyük bir duygu durumu falan yok olsa gözünüze batmazdı bu durum bu kadar.Yol yakınken bitirin.

Yalnız bu gibi çirkin durumlarda boy kilo vs etkisini kaybeder,cesaret diye bir kavram var ki bazen 2 metrelik/100 kglık adamda olmuyor bir bakıyorsun 1.65’lik adam o cesaretle yeri göğü yıkıyor.
Tek derdiniz bu olsun.
Diyeceğim ama belli ki değil. Meslek sizin için ne kadar cazipse görsel de o kadar itici belli ki. Ya mantık ilişkisi kurup ilerleyeceksiniz ya da bitirip gönlünüze göre bir selvi boylu bulacaksınız.
işte bende bundan bahsediyorum arkadaşım öyle bi durumda boy pos önemli değil diyorsun cesaret önemli diyorsun ya işte karşındakınde cesaret olmadığını düşün

Doktor olmasaydı sevgili olmazdınız onunla bu çok açık görülüyor. Bence ayrılın o da kendinden kısa bir kız bulup yoluna baksın amma da takıntı yapmışsınız.

Bilemiyorum ama aski yasamadan olmek istemiyorum ben.

Umarım yaşarsınız :KK200:

Aşk mıydı bilmiyorum ama birine derin duygular beslemiştim.Hala iyi ki sevmişim diyorum,duygularım karşılıksız bile kalsa.Güzel geliyor insana sevmek.Tabi biraz hayal kırıklığı da yaşatıyor bazı durumlarda ama olsun değer :KK49:

Ahh aşk ahh..Sen varsan işin içinde, denizler su damlası gelir sevenin gözüne..sen varsan yüce dağlar erir gider Şirin için,ferhatın elinde..Senin varsan işin içinde,çöller aşılır sevgilinin izinde..
sen yoksan eğer, boy da mesele..yüz mesele..göz de mesele...Aşkda noksanlık olursa, kusur görürüsün sevgilide..Aşığa kusur aramak mı yakışır,,ki aşık kusur görür mü hiç sevdiğinden sor hele..[/QU Kız ne güzel anlatmissin icim gitti okurken.

Umarım yaşarsınız :KK200:

Aşk mıydı bilmiyorum ama birine derin duygular beslemiştim.Hala iyi ki sevmişim diyorum,duygularım karşılıksız bile kalsa.Güzel geliyor insana sevmek.Tabi biraz hayal kırıklığı da yaşatıyor bazı durumlarda ama olsun değer :KK49:

Cok tesekkurler! Umarim karsilikli bir ask yasarim. :)

bence bir kadının bir erkek için "onun beni koruyamayacağını düşünüyorum" demesi onunla bir gelecek düşünmemesi için şart koşullardan biridir..kaldı ki seni sürekli huzursuz eden bu ikilemle nereye kadar.. dünyadaki tek dürüst kişi o değil.
evet doktor olması cazip geliyor prestijli bir ünvan ama yetmez.
zaten benim zorumla gidiyor diyorsun, zorlama derim..
kalbinin mutmain olmadığı herşeyden uzak durmalı bence insan..

Senin cabanla yuruyosa bu iliski ayni eve girince cok daha yipranirsin cabuk sinirleniomus hayatin boyunca onu idare etcen bi hata etse kacacak sen delircen vs durustluk konisinda cokta emin olma kimseye gozunun gordugunun yarisina kulaginin duydugunun yarisina guvencen bu zamanda cok tiyatrocu var kendini mukemmel gosteren erkek arkadsib icin demiyorum yanlis anlama ama ne bilim ben cok guvenemiyorum defalrca yiktiklari icin

Eşime aşık oldum. Yakışıklı bir adam değil, dolayısıyla evlenmeden önce çevre baskısı gördüm epey. Lakaplar, çirkin çirkin konusmalar. Aşıktım, o yüzden umursamadim hiçbirini.

Velhasili aşk bitti. Kocanın tipi gözüme batmaya başladı. "Şurası da şöyle olsaymis iyiymiş aslında" düşünceleri hasıl oldu. Aşk öyle bir ömür süren bir şey değil. Evlilik zaten zor. En başından aşk yoksa ötesi hiç olmaz o ilişkinin. Aşk varken bile bitiyor. Tipi, konuşması batıyor bir müddet sonra. Bu yüzdendir ki bari bitene kadar idare edecek bir aşka sahip olun. Sonrasi zaten kenef.

Sanırım sevgiliniz de size öyle ayılıp bayılmıyor, sizin zorunuzla yürüyormuş.
Siz çabalamasanız kendi haliyle bitecek gibi duruyor zaten.

Back