Tatlım 20 yaşımda biriyle çıkıyordum, başka şehirlerdeydik ve ayda 1 kez benim bulunduğum şehire günübirlik beni görmeye geliyordu ve o da seninki gibi doktordu. Zaman zaman anlaşamadığımız anlar oluyordu, benimki mesela pısırıktı, hanımevladı gibi davranıyordu, yemek yediğimiz yerde garsona seslenmeye çekinen erkek tipi düşün , öyleydi. Ama boyu benden uzundu , 1.78-1.80 civarıydı ve yakışıklıydı da ama gel gör ki bu pısırık halleri beni deli etse de görmezden geliyordum, biri bana laf atsa yolda beni koruyamayacak gibi geliyordu hep ve bu böyle 3 sene sürdü ,bence Doktor olması en çok beni etkiliyordu içten içe hayranlık duyuyordum hani Doktor ya hayat kurtarıyor,ötesi var mı ama böyle devam edemeyeceğimizi geç de olsa anladım ve en sonunda da ben ayrıldım,gerçekten tam anlamıyla sevmemişim demekki 6 ay sonra kocam olacak mükemmel insanla tanıştım, 5 yıllık flörtün ardından 2 yıllık evliyiz ve 9 aylık güzeller güzeli bir bebeğimiz var,aşkımız hala var ama sevgi şu an daha çok ön planda ve bebeğimizle bu durum taçlandı, başka boyuta ulaştı. O yüzden benim gibi 3 seneni boşa harcama ve gerçek aşkını bul !