• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepinize merhaba güzel insanlar yardımcı olandan Allah razı olsun.

Yapmayın arkadaşım.
Karşınızdaki insanı küçümsemeyin.
Siz adamı beğenmeyeceksiniz tipini ve bazı huylarını ama adam bunu hissetmeyecek!
Çok mu iyi rol yapıyorsunuz yani?
rol yapmıyorum hanımefendi onunla beraberken gayet güzel vakit geçiyoruz bunların önemi kalmıyor benim de zaten tereddütte kaldığım nokta bu ben onun yanındayken ya sen ne kadar çirkinsin demiyorum doyasıya sarılıyorum öpüyorum benim burdaki sorunum sadece ileride tipini hiç önemsemeyip evlendiğimde pişman olur muyum buydu ?

Tipe aldanmayın kardeşim Yarın dayak yediğinizde,aldatıldıgınızda,2 kuruş hesabı yaptıgınızda Mutsuzluktan kıvrandığınızda Pişirecek 1 tabak yemeginiz olmadıgında eşinizin güzel yüzünü pişirip yemiyecegize göre olgunluk kavramı arayın sizi mutlu edebilecek mi ,saygılı mı,deger veriyor mu, en önemlisi yanında mutlu ve güvende misiniz?İnanın ki evde ki mutluluk hayatın en güzel şeyleriyle ölçülemeyecek derece kıymetli.
evet daha önceki mesajları okudu iseniz bende bundan bahsettim yukarıda benim için tip zaten birinci öncelik olsa 1,5 sene beraber olmazdım değil mi ben direk karakterine yanında mutlu olduğum ve güvende hissettiğim için beraberim benim sorum tipine bakmayıp bu şekilde devam edip evlendiğimde daha sonra pişman olur muyum olay buydu

evet dediğiniz gibi belkide ben çok aşık değilim ve esas sorun bu
mesleğini seviyorsun.
içinden geçen; "ah boyu en azından 1,70 olsaydı"
tipi umrunda değil.
diğerleri de kendini inandırmak için sığındığın bahaneler.

rol yapmıyorum hanımefendi onunla beraberken gayet güzel vakit geçiyoruz bunların önemi kalmıyor benim de zaten tereddütte kaldığım nokta bu ben onun yanındayken ya sen ne kadar çirkinsin demiyorum doyasıya sarılıyorum öpüyorum benim burdaki sorunum sadece ileride tipini hiç önemsemeyip evlendiğimde pişman olur muyum buydu ?
Birine illa çirkinsin demeniz gerekmez zaten hal ve hareketlerden belli olur bu.
Artı adamın sadece tipi değil de huylarından da beğenmediğiniz (bence haklı olduğunuz) yönler vardı,onları da değiştiremezsiniz.
Beğenmediğinizi de o da farkeder dedim.
Ama yok bu şekilde idare ederim derseniz, mutluluklar!
Niye konuyu açtığınızı anlamadım.
Bahsettiğiniz özellikler herkesin kabul edebileceği huylar değil,kabullenen varsa da saygı duyarım.

Kişisel özellik yüzünden buraya konu açtıysan aslında batan özellikten dolayı yüzde yüz emin değilsen ilerde sorun çıkacak demektir onu geçtim karekter özelliğide berbatmış doktor olmasida kurtaramıyacak sevimsiz olmasını birde ilerde nefret edecek özellikleri daha çok gibi birde bu 2 günlük bir mesele değil bundan rahatsız olup birde utanıyorsanız ilerdede çok iyi şeyler olacağını sanmıyorum kendi kendini kandırmayada vazgeç 2 .birbirinize uygun değilsiniz ne fiziksel olarak nede karekter olarak

siz bu insanı sadece mesleğinden dolayı kabul etmişsiniz gibi duruyor. duygularıyla oynamayın bence.

yok aksine erkek arkadaşımın ilk sevgilisi benim ve benle tanıştığında kendine güveni sıfırdı benim sayemde hayata döndü diyebilirim herkes de değişimii farketti yani benim onu üzüyor gibi olma ihtimalim olamaz daha çok onu motive ettim
onu motive etmende sizi de motive eden unsur ortada: aşk değil malesef sadece mesleği

aşırı sinirli sürekli kaçan sorunlarıyla yüzleşmeyen bir insan çok sorumluluk sahibi olmaz gibime geldi.Siniri de ayrı dert erkeğin sinirlisi hiç çekilmediği gibi şiddete varabiliyor artılarını ve eksilerini iyi düşün canım hangisi ağır geliyorsa hayatına ona göre bir yön ver.

arkadaşlar birazdan sizden fikir almak istediğim konu yüzünden buraya üye oldum diyebilirim üye olmasam bile burda ki açılan konuların çok sıkı takipçisiyim ve bana da yardımcı olacağınızı umut ediyorum. Benim sorunum erkek arkadaşım. Onu kısaca tanıtmam gerekirse 1,65 boy 55 kilo ve tip olarak kimse beğenmiyor kendimi gerçekten övmek için söylemiyorum ama kimse yanıma yakıştırmıyor bende zaten dış güzelliğine değil iç güzelliği için beraberim ,mesleği doktor pratisyen hekim. Kişisel özellikler olarak inatçı çabuk sinirlenen bi sorun olduğunda kaçma eylemi gösteren ve sürekli benim çabalarımla yürüyen bir ilişki gel gelelim ki iyi zamanlarımız da da çok ilgili nereye gidip geldiğini haber verir beni merakta bırakmaz güvenilir dürüst ve sadık biri. Ve benim için güven vermesi sadık olması ve dürüst olması çok önemli kriterler olduğu için ayrılamıyorum başkasında bu özellikleri bulamayacağım gibi geliyor günümüz erkeklerini görünce ama tip olarak evet benim yıllarca bakmaya doyamayacağım hayalimdeki insan değil diyorum. Annemin ilişkimizi bi şekilde öğrenmesinden sonra içinin rahat etmesi için tanıştırmamı istedi bende tanıştırdım ve annem sevdi. Neyi var çocuğun kusuru yok saygılı efendi dedi annem için de fiziksel özellikler önemli değildir mesela benim boyum 1,70 ve 65 kiloyum ve onun yanında ben daha çok büyük ve yapılı duruyorum ve bu durum beni bayağı üzüyor bi kavga olduğunda beni koruyamayacak hissi geliyor çünkü çok aşırı zayıf ve bizi görenler abla kardeş sanıyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda ? lütfen bana yardımcı olun ve bir yön çizin her gün bu ikilem de kalmaktan çok yoruldum :KK43:
Kesinlikle devam etmemelisin en ufak bir sorun olsa kaçıyor diyorsun yanında ablası gibiyim diyosun evlenseniz çocuğun olsa daha da irileşeceksin fark iyice açılacak sen bi başkası olarak düşün minyon ufak tefek bi adam uzun boylu yapılı bir kadın fizik kurallarına aykırı o da uzun olsa senin yapılı olman önemli değil ama bi defa güven vermez hakikaten senden ebat olarak küçük adama nasıl sığınıp güvende hissedeceksin doktor olması seni mestediyo sadece

Benim icin onemli degil demissiniz ama yazdiklarinizdan cikardigim sonuc tam tersi. Siz yaniniza yakistirmiyorsunuz erkek arkadasinizi, sadik guvenilir demissiniz bu zaten her erkekte olmasi gereken bir ozellik yani ekstra bir durum degil. Begenmiyorsaniz ileride isi ciddiye döküp birbirinizi yipratmayin bence

Bakın hıc bır meslegı kucumsemıyorum ama doktor deglde insaatta calısan bır ıscı olsaydı asla donup bakmazdınız! Zaten meslek sızın ıcın onemlı olmasa doktor dıye belırtmezdınız. Asık degılsın ama durustluk ıcın mı evleneceksın o zaman konu cok arafta

bi kavga olduğu sırada erkek arkadaşınız zayıf ve güçsüz olduğu için karşıdaki adam size laf atsa bile dövülürüm diye birşey diyememesinden bahsediyorum illa boksör kadar güçlü olmasından değil ?

yolda biri size laf atsa laf atan adamı dövmek sevgilinizin görevi değil. karşıdaki 15 yaşında çocuk olur cebinden bıçak çıkarır o zaman boksorle sevgili olsanız da bişey farketmez. valla doktor adamdan malkoçoğlu olmasını beklemek de ilginç. bence kadına ve erkeğe bakış açınızı değiştirin.

Tatlım 20 yaşımda biriyle çıkıyordum, başka şehirlerdeydik ve ayda 1 kez benim bulunduğum şehire günübirlik beni görmeye geliyordu ve o da seninki gibi doktordu. Zaman zaman anlaşamadığımız anlar oluyordu, benimki mesela pısırıktı, hanımevladı gibi davranıyordu, yemek yediğimiz yerde garsona seslenmeye çekinen erkek tipi düşün , öyleydi. Ama boyu benden uzundu , 1.78-1.80 civarıydı ve yakışıklıydı da ama gel gör ki bu pısırık halleri beni deli etse de görmezden geliyordum, biri bana laf atsa yolda beni koruyamayacak gibi geliyordu hep ve bu böyle 3 sene sürdü ,bence Doktor olması en çok beni etkiliyordu içten içe hayranlık duyuyordum hani Doktor ya hayat kurtarıyor,ötesi var mı ama böyle devam edemeyeceğimizi geç de olsa anladım ve en sonunda da ben ayrıldım,gerçekten tam anlamıyla sevmemişim demekki 6 ay sonra kocam olacak mükemmel insanla tanıştım, 5 yıllık flörtün ardından 2 yıllık evliyiz ve 9 aylık güzeller güzeli bir bebeğimiz var,aşkımız hala var ama sevgi şu an daha çok ön planda ve bebeğimizle bu durum taçlandı, başka boyuta ulaştı. O yüzden benim gibi 3 seneni boşa harcama ve gerçek aşkını bul !

Bu güne kadar dışını beğenmediğim hiçbir şeyin içi güzel çıkmadı
Kendini mi kandırıyorsun bizi mi?
Cücük gibi adam anlattığına göre,
Neymiş içini seviyormuşsunmuş,
İç dediğin de sanırım mesleği,
Zira huylarından da şikayetçisin,nerede kaldı iç sevgisi?
İçini seviyorum tamamen palavradır ,
Dışı kötü olan elmayı tercih eden bir tane insan görmedim şu hayatta,ki bahsettiğimiz bir insan.
Sizin de boy pos yerindeymiş,
Mutlaka boyunuza uygun bir doktor! daha çıkar karşınıza,ne olur o zaman?
İç güzelliği ki pek de değil,anında zaten cücük kadardı,onu ben özgüven sahibi ettimli kavgalara evriliverir.
Bu ifadeyi de kullanan bizzat sizsiniz,
Aslında işin özeti seven insan sevgisini başkalarına sorgulatmaz,
15 yaşındaysa ve doğru değilse anlattıkları o ayrı tabi.

bi kavga olduğu sırada erkek arkadaşınız zayıf ve güçsüz olduğu için karşıdaki adam size laf atsa bile dövülürüm diye birşey diyememesinden bahsediyorum illa boksör kadar güçlü olmasından değil ?

Neden böyle şeyleri erkekten bekliyorsunuz ? Koskoca yetişkin kadınsınız size laf atılınca ne yapılacağını siz bilmiyor musunuz ?
Yanınızdaki erkeği bodyguard olarak mı kullanacaksınız hayırdır ?

arkadaşlar birazdan sizden fikir almak istediğim konu yüzünden buraya üye oldum diyebilirim üye olmasam bile burda ki açılan konuların çok sıkı takipçisiyim ve bana da yardımcı olacağınızı umut ediyorum. Benim sorunum erkek arkadaşım. Onu kısaca tanıtmam gerekirse 1,65 boy 55 kilo ve tip olarak kimse beğenmiyor kendimi gerçekten övmek için söylemiyorum ama kimse yanıma yakıştırmıyor bende zaten dış güzelliğine değil iç güzelliği için beraberim ,mesleği doktor pratisyen hekim. Kişisel özellikler olarak inatçı çabuk sinirlenen bi sorun olduğunda kaçma eylemi gösteren ve sürekli benim çabalarımla yürüyen bir ilişki gel gelelim ki iyi zamanlarımız da da çok ilgili nereye gidip geldiğini haber verir beni merakta bırakmaz güvenilir dürüst ve sadık biri. Ve benim için güven vermesi sadık olması ve dürüst olması çok önemli kriterler olduğu için ayrılamıyorum başkasında bu özellikleri bulamayacağım gibi geliyor günümüz erkeklerini görünce ama tip olarak evet benim yıllarca bakmaya doyamayacağım hayalimdeki insan değil diyorum. Annemin ilişkimizi bi şekilde öğrenmesinden sonra içinin rahat etmesi için tanıştırmamı istedi bende tanıştırdım ve annem sevdi. Neyi var çocuğun kusuru yok saygılı efendi dedi annem için de fiziksel özellikler önemli değildir mesela benim boyum 1,70 ve 65 kiloyum ve onun yanında ben daha çok büyük ve yapılı duruyorum ve bu durum beni bayağı üzüyor bi kavga olduğunda beni koruyamayacak hissi geliyor çünkü çok aşırı zayıf ve bizi görenler abla kardeş sanıyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda ? lütfen bana yardımcı olun ve bir yön çizin her gün bu ikilem de kalmaktan çok yoruldum :KK43:

Eşim cok yakışıklı boylu poslu girişken bi yapidaydi. Kavgada korumak bir yana herkesi siraya dizecek biriydi. Gel gelelim insanlara karsi korumaktan öte en buyuk zarari kendisi verdi.
İliskimiz boyunca kiskanclik kavgalari bitmedi.
Guzel kadinim fakat bu giriskenlik konuşkanlik ve dis gorunusu ile beni ezdi.
Şimdi ayriyiz yine yakışıklılığına güvenip gezip tozuyor.
Diyecegim oki. Seviyorsan anlasiyorsan seni incitmiyorsa boy pos sadece rakamlarda kalmalı.

Doktor diye birakamiyorsunuz.

Yoksa asik da degilsiniz tipini de begenmiyorsunuz.

Bence kendinize durust olun ..

Back