- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim yardımınız için bide mesela şunu sorayım ayrıldık bir kaç defa çok üzüldüm hep peşinden koştum yada ne biliyim o farklı şehirde buluştuğumuz zaman hep öpüyorum sarılmak istiyorum tipini beğenmesem bunları hisseder miydim yada sevmesemHaklısınız bu devir de dürüst insan kolay bulunmuyor ama sadece dürüst diye bir ömür geçireceksiniz onu da düşünün göze alın derim. Tam anlamıyla aşık değilsiniz gibi geldi bana eğer öyle olsa hiç takılmazdınız çünkü sevdiğiniz adam size her şekilde dünyanın en yakışıklısı gelirdi. İyi düşünmenizi tavsiye ederim bu karar sizin hayatınızı etkileyecek ama fikir soracak olursanız devam etmeyin derim
yok sadece dr olduğu için değil dürüst ve sadık olduğu içinbence hemen ayrılın konuyu okuyunca sadece doktor olduğu için onunla bir gelecek düşünüyorsunuz gibi geldi
böyle bir ilişki biçimi olmaz evlenseniz de yürümez
evet ani sinirlenmelerine sinir oluyorum bide kadın gibi trip atar benimki iki saatDis görünüş falan degilde,anı sinirlenmeleri problem olsun benimkinde boy varda ne oluyor : \
ama aşk yok aşkı geçtim sevgi bile yokyok sadece dr olduğu için değil dürüst ve sadık olduğu için
belkide haklısınızdır ama mesela o farklı şehirde buraaya geldiğinde onu öpmek sarılmak istiyorum hep başımı omzuna koymak istiyorum huzur alıyorum bunun sevgi ile alakası yok mudurama aşk yok aşkı geçtim sevgi bile yok
Rica ederim , ilginiz vardır ikisi aynı şey değil ki hoşlanıyor olabilirsiniz , aşk ve sevgi tam anlamıyla Yok gibi hissettim ben. Yanlış anlamayın burda evliyiz çoğumuz hepimizin evlenmeden önce sevgilisi , erkek arkadaşı oldu onlara da sarıldık ama ben daha önce sevmemişim diyorum şuan aşığım eşime ben sevgiyi yeni öğrendim diyorum. Eğer gerçekten aşık olsanız hiç birşeyine takılmaz düşünmezsiniz. Bu size ileride sorun çıkarır.teşekkür ederim yardımınız için bide mesela şunu sorayım ayrıldık bir kaç defa çok üzüldüm hep peşinden koştum yada ne biliyim o farklı şehirde buluştuğumuz zaman hep öpüyorum sarılmak istiyorum tipini beğenmesem bunları hisseder miydim yada sevmesem
offf nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum sanırım ben gerçek aşkı ve sevgiyi bu dünyada tadamadan öleceğimRica ederim , ilginiz vardır ikisi aynı şey değil ki hoşlanıyor olabilirsiniz , aşk ve sevgi tam anlamıyla Yok gibi hissettim ben. Yanlış anlamayın burda evliyiz çoğumuz hepimizin evlenmeden önce sevgilisi , erkek arkadaşı oldu onlara da sarıldık ama ben daha önce sevmemişim diyorum şuan aşığım eşime ben sevgiyi yeni öğrendim diyorum. Eğer gerçekten aşık olsanız hiç birşeyine takılmaz düşünmezsiniz. Bu size ileride sorun çıkarır.
Şu soruyu sormanız bile sevgi olmadığını gösteriyor bana göre.belkide haklısınızdır ama mesela o farklı şehirde buraaya geldiğinde onu öpmek sarılmak istiyorum hep başımı omzuna koymak istiyorum huzur alıyorum bunun sevgi ile alakası yok mudur
Rica ederim , ilginiz vardır ikisi aynı şey değil ki hoşlanıyor olabilirsiniz , aşk ve sevgi tam anlamıyla Yok gibi hissettim ben. Yanlış anlamayın burda evliyiz çoğumuz hepimizin evlenmeden önce sevgilisi , erkek arkadaşı oldu onlara da sarıldık ama ben daha önce sevmemişim diyorum şuan aşığım eşime ben sevgiyi yeni öğrendim diyorum. Eğer gerçekten aşık olsanız hiç birşeyine takılmaz düşünmezsiniz. Bu size ileride sorun çıkarır.
belkide ben sevginin nasıl birşey olduğunu tam manasıyla bilmiyorumdur ?Şu soruyu sormanız bile sevgi olmadığını gösteriyor bana göre.
ben işletme bitirdim şu an yüksek yapıyorumSizin meslek nedir ?
bence yok sadece değer verdiğiniz size huzur veren güven veren bir insan obelkide haklısınızdır ama mesela o farklı şehirde buraaya geldiğinde onu öpmek sarılmak istiyorum hep başımı omzuna koymak istiyorum huzur alıyorum bunun sevgi ile alakası yok mudur
O zaman sıkıntı sizde demektir.belkide ben sevginin nasıl birşey olduğunu tam manasıyla bilmiyorumdur ?
bu tarz bi insan ile evlenilmez mi yani değer verdiğim huzur bulduğumbence yok sadece değer verdiğiniz size huzur veren güven veren bir insan o
O kişi karşınıza çıktığında anlayacaksınız ama bunun bi kuralı ya da yazılı belgesi Yok ki isteyince gelsin..offf nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum sanırım ben gerçek aşkı ve sevgiyi bu dünyada tadamadan öleceğim
annem bize sevgisini her daim vermiştir ama babam konusunda aynı şeyleri pek söylemem oda vermek isteiştir belki ama duygularını hiç dışa vuran bi adam değildirO zaman sıkıntı sizde demektir.
Ebeveynleriniz hayatta mı bilmiyorum,onlarla olan ilişkinize bakmalı.
Malum sevgiyi ilk önce aileden alıyoruz.
ya düzgün bir işinin olması da bir etken tabi ki uzman olma ihtimali var evet ama dediğim gibi ben çok kıskanç bir insanım o bu konuda baya dikkatli biri benim aklımı şüphede bırakacak şeyler yapmıyor o yüzden bırakamıyorum başka birinin tipine aldanıp her gün şüphe içinde kalmaktan korkuyorum.
cinsellik konusunda tam bi ilişki olmasa bile ufak bi yakınlaşma oldu ve ben bundan tiksinmedimO kişi karşınıza çıktığında anlayacaksınız ama bunun bi kuralı ya da yazılı belgesi Yok ki isteyince gelsin..
şuan ki erkek arkadaşınızla ilişkinizde beğeni,ilgi,hoşlantı var hepsi bundan ibaret bununla da bir evlilik olmaz olursa da yürümez.. çünkü evlilikte zor zamanlarınız ufak tartışmalarınız olduğunda aşkınız kurtaracak ya da cinselliğiniz kurtaracak bu da sevgi olursa olacak..