Hepimizin derdi ev işleri için pratik çözümlerimizi paylaşmaya ne dersiniz

Camasır deterjanı koymak doğru olmaz bence
Ben içine limon tuzu atıp kaynatıyorum
Mukemmel olmasın sağlıklı olsun yeter

o nasıl oluyo ki öyle ay denicem cok teşekkürler

o nasıl oluyo ki öyle ay denicem cok teşekkürler
Rica ederim.
Bende şaşırmıştım ama iki kez yıkatmama rağmen gitmemişti o havlar. Kadın dairesel hareketlerle tüm halıya yaptı metal bir tencere kapağını yuvarlaya yuvarlaya. O kapağa toplandi havlar,aldık attık. Sonuç süperdi. Deneyin işinize yarayacaktır.

çamaşırlara deterjan yerine ne kullanıyorsunuz siz

Bana da temizliğe gelen bayan yapmıştı ben yeni evliyken.
Ne zaman yeni hali alsam deniyorum bitiyor nerdeyse
akşam denicem
eşim görmeden yapayım deli demesin bana

İçini limon tuzu ile kaynatmayı deneyin bir de.

çamaşırlara deterjan yerine ne kullanıyorsunuz siz
Frosch sıvı deterjanini kullanıyorum uzun zamandır. 5 sene olmuştur diğerlerini kullanmayalı. Kaldı ki camaşırları iki kez durulatıp kullanabilirsiniz,sadece teninize değiyor ama mutfakta yiyecek,içecek yapılan birşeyi temizlemek amaclı kullanmak güvenilir olmaz diye düşünüyorum.

katılıyorum ayrıca yiyecekleri tarim zehrinden arındırmak için sebze ve meyveleri sirkeli su ile yıkamalıyız.

katılıyorum ayrıca yiyecekleri tarim zehrinden arındırmak için sebze ve meyveleri sirkeli su ile yıkamalıyız.
Evet.
Bile bile kendimizi zehirlemenin manası yok.
Camaşır suyuna iyi bir alternatif bulsam banyoda dahi kullanmayacağım ama henüz bulamadım. Onuda maske ve eldiven takarak kullanıyorum,güzelce camları açıp havalandırıyorum. Kokusu gidene kadar.
Kendimi geçtim kızımı zehirleyemem.
Meyveleri soymadan yemiyoruz uzun zamandır. Özellikle elmaların kabukları mum tarzı birşeyle kaplı oluyor.

çamaşır suyunu ben 10 güne bbir kullanıyorum yağ çöz içinde eldiven kullanıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…