- 7 Ağustos 2016
- 3.461
- 7.227
- 158
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Hangi sayfa acaba ?Sosyal medyada takip ettigim bi sayfa sayesinde su an temizlik dehasiyimbilmedigim sey yok nerdeyse bana sorabilirsiniz yada o sayfaya bakabilirsiniz temizlikte favori urunum parlatici ve mikrofiber bez
Instagramda cok biliyoruz biz diye bi sayfaHangi sayfa acaba ?
Malum püf noktalar çok işe yariyo
Hemen bakıyorum Teşekkürler.Instagramda cok biliyoruz biz diye bi sayfa
Ben eleştirmek için sizi alintilamadim. Sizi alintilamayip yazsaydim yorumum ikinci sayfaya dusecegi icin bu bilgiyi okuyamayabilirdiniz. Paylasmak için yazdım yaniKullanıcı çamaşır suyu demiş ona istinaden yazdım .
Bende böyleyim ya ev temizleyesin gelmiyor sizi kendine çok benzetiyorumPfff keske tek sorunum caydanlik olsa su an
Temizlik basli basina basa bela
Çok tehlikeli bir madde porçözİçine porçöz dök kaynatmana bile gerek kalmadan saniyede pırıl pırıl .
Onu kedi fırçaları oluyor onla üstünden geçe geçe fırçalayınpeki yeni halılardaki tüyler
her süpürgeden öcne fırcalıyorum aslında eskisi kadar olmasa da hala varOnu kedi fırçaları oluyor onla üstünden geçe geçe fırçalayın
Kedi fırçasu kesin çözüm dibine kadar iniyorher süpürgeden öcne fırcalıyorum aslında eskisi kadar olmasa da hala var
Sen bir de cocuk olunca gor ablacim o evi. Her gun supurup silmezsen vahsi batiya donuyor ev,toz kil tuy yumak olup dairesel sekilde donuyor koridordaBende böyleyim ya ev temizleyesin gelmiyor sizi kendine çok benzetiyorum
Bizim de kedi var çocuk gibi dolabı açık görsün kıyafetleri ağzında getiriyor oynuyorSen bir de cocuk olunca gor ablacim o evi. Her gun supurup silmezsen vahsi batiya donuyor ev,toz kil tuy yumak olup dairesel sekilde donuyor koridorda
Yikamadan asla gecmez bi kere yikayinpeki yeni halılardaki tüyler
Tam benlik konu :)Slm hatunlar
Malum hepimizin sıkıntısı ev işleri pratik cözümlerimizi paylaşalım derim hem yararlı bir forum olur ?
İlk öneri benden çaydanlık larin içini Çamaşır deterjani ve su ekleyerek kaynatın dışını ise poşete çif dökerek cifleyin yeni gibi olacakdir
inşallah o zman geçer. baharda bi yıkataym yoksa ugrasamamYikamadan asla gecmez bi kere yikayin
Ben ilk evlendiğimde halimdan sürekli hav tüy ucuşuyordu. Eve temizliğe gelen abla aldı tencere kapağını daireler çize çize sürttü halıya. Baya hav topladı kapak,sonra azaldı hatta bitti diyebilirim. Bir deneyin isterseniz.peki yeni halılardaki tüyler
bacım gelde benim evide temizle nolur.Ayyy temizlik en sevdiğim şey :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?