- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
-
- Konu Sahibi asksizmevsim
İçine porçöz dök kaynatmana bile gerek kalmadan saniyede pırıl pırıl .Slm hatunlar
Malum hepimizin sıkıntısı ev işleri pratik cözümlerimizi paylaşalım derim hem yararlı bir forum olur ?
İlk öneri benden çaydanlık larin içini Çamaşır deterjani ve su ekleyerek kaynatın dışını ise poşete çif dökerek cifleyin yeni gibi olacakdir
Slm hatunlar
Malum hepimizin sıkıntısı ev işleri pratik cözümlerimizi paylaşalım derim hem yararlı bir forum olur ?
İlk öneri benden çaydanlık larin içini Çamaşır deterjani ve su ekleyerek kaynatın dışını ise poşete çif dökerek cifleyin yeni gibi olacakdir
Yemek yapılan şeylere çamaşır suyu vs konulmasını uygun görmüyorum. Ne kadar da yıkansa muhakkak kalıntı kalıyor. Sirkeden daha temiz yapan hiçbir şey görmedim. Bütün mikrobu pisliği alıyor. Tavsiye ederim. Biraz sirke koyup kaynatın ve yıkayın yeter.
Porcoze kimyasala gerek yok caydanliklara 2 yemek kasigi limon tuzu koyup kaynatın pırıl pırıl olur.İçine porçöz dök kaynatmana bile gerek kalmadan saniyede pırıl pırıl .
Kullanıcı çamaşır suyu demiş ona istinaden yazdım .Porcoze kimyasala gerek yok caydanliklara 2 yemek kasigi limon tuzu koyup kaynatın pırıl pırıl olur.
Slm hatunlar
Ahahahaah sorma bende oyle 3 gundur evlerı pk goturuyoPfff keske tek sorunum caydanlik olsa su an
Temizlik basli basina basa bela